به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمد مهدی نژاد نوری صبح امروز در مراسم اختتامیه چهارمین دوره مسابقات رباتیک امیرکبیر در تالار اجتماعات مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: پرداختن به موضوعات جدید علمی باعث فراهم شدن پتانسیل پیشرفت می شود.
معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم با بیان اینکه بیشترین پتانسیل جهش در فناوریهای نهفته است که جدید باشد، افزود: جامعه علمی ما بخشی از توان خود را باید به تئوریهای مبنایی جدید اختصاص دهد.
وی با اشاره به اینکه برگزاری مسابقات رباتیک به حفظ شور و نشاط علمی در بین اهل علم، بخصوص دانشجویان کمک میکند، تصریح کرد: حتی اگر این مسابقات دستاورد دیگری نداشته باشد، همین شور و نشاط را می توان به عنوان دستاورد مهم این مسابقات دانست، ولی عقل ایجاب میکند که ما دستاوردهای بیشتری از این مسابقات بدست آوریم.
مهدی نژاد نوری گفت: در اینکه حوزه هوش مصنوعی بعنوان حوزه جایگزین و ضروریات زندگی بشر مطرح است، شکی نیست، ولی این حوزه بسیار دانشبر است و برای تبدیل به یک جریان تاثیرگذار در زندگی انسان حتماً باید به شکل نظام مند و برنامهریزی شده اجرا شود.
معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم تاکید کرد: میتوان راجع به آنچه در دنیا به عنوان جریان علمی حاکم شناخته میشود، تردید کرد و مبدع یک حرکت نوین بود؛ زیرا پرداختن به موضوعات علمی جدید پتانسیل جهش را فراهم می کند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: اگر موضوع جدید علمی در دستور کار باشد، میتوانیم در آن پیشگام باشیم؛ زیرا به خودمان اختصاص دارد.
مهدی نژاد نوری با اشاره به اینکه تحریمها، فرصتی برای استفاده از توان داخلی است، گفت: در حال حاضر بهار علمی کشور را پشت سر میگذرانیم و برای اینکه بتوانیم با حفظ استقلال از گذرگاه تحریم عبور کنیم، ابزارهای علمی بهترین ابزار است.
معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم در پایان تاکید کرد: تحریمها باعث شده ما از توان داخلی استفاده کنیم؛ بنابراین نباید این فرصت را از دست بدهیم.