حجت الاسلام ماندگاری گفت: امر به معروف و نهی از منکر یک صیانت ، هدایت و حفاظت جمعی است ؛ زیرا جامعه مانند یک کشتی است پس هر کسی نمی تواند ساز خودش را بزند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، حجت الاسلام محمد مهدی ماندگاری امروز دوشنبه طی نشستی با دانشجویان دانشگاه هرمزگان با اشاره به جایگاه مهم امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اظهار داشت: این موضوع مهم به عنوان صیانت ، هدایت و حفاظت جمعی به شمار می رود ؛ زیرا جامعه مانند یک کشتی است پس هر کسی نمی تواند ساز خودش را بزند.
وی در ادامه بیان داشت: جامعه مانند یک پیکر که به هم پیوسته اند عمل می کند و پیام امر به معروف و نهی از منکر این است که تنها خوری نکنیم همه با هم سر یک سفره الهی باشیم.
این استاد اخلاق حوزه و دانشگاه گفت: همچنانکه آلودگی هوا و آلودگی صوتی چون به جسم ضرر می زند و نباید باشد، از منکرات که باعث آلودگی روحی می شود هم باید جلوگیری نمود.
ماندگاری ادامه داد: دومین نکته در خصوص امر به معروف و نهی از منکر این است که از اول از خودمان شروع کنیم تا تاثیر عمل بالا برود.
وی سومین نکته در این موضوع را در شیوه امر به معروف و نهی ازمنکر عنوان کرد و افزود: شیوه امر به معروف باید مصلحانه و نه از روی تخریب باشد.
حجت الاسلام ماندگاری در پاسخ به سوالی مبنی بر چگونگی بالا بردن تاثیر عمل و راهکار این عمل گفت: اگر ما آثار معروف و آسیب های منکر را برای مردم تشریح کنیم و به گوششان برسانیم می تواند الگوی مناسبی برای جلوگیری از ارتکاب به منکر و عمل به معروف شود.
این استاد حوزه و دانشگاه همچنین وظایف حکومت در خصوص امر به معروف و نهی از منکر را در وضع قانون براساس تعالیم اسلام ، ضمانت اجرایی قانون ها و تشویق و تنبیه مرتبط با منکر یا معروف دانست.