معاون پژوهشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان گفت: در حال حاضر و با وجود تحریمهای اعمال شده از سوی غرب، امر پژوهش در کشور حتی از نان شب هم واجبتر شده است.
رشید زارعنهندی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، با بیان اینکه در حال حاضر و با وجود تحریمهای اعمال شده از سوی غرب، امر پژوهش در کشور حتی از نان شب هم واجبتر شده است، اظهار کرد: تحریمها علیه کشور ایران باعث شده است که کشور در هر زمینهای تلاش کند تا به خودکفایی برسد، و این امر بدون پژوهش محال است.
معاون پژوهشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان ایران را کشوری در حال توسعه دانست و افزود: در وهله اول پژوهش در کشور باید در علوم کاربردی اعمال شده و پس از بررسی و تحلیل موضوع دستیافته شده کاملآ مجرد به آن نگاه کرد.
وی ادامه داد: در بیشتر موارد نتیجه نهایی بدست آمده از پژوهشهای اعمالی، مرتبط با علوم پایه میباشد که حل آن نیز در گروی علوم محض بوده و پژوهش بیشتری را میطلبد.
زارعنهندی گفت: اگر ایران میخواهد به محض اینکه در کارخانهای نیاز به قطعه و یا دستگاهی احساس شد سراغ نمونه خارجی آن نرود، باید در حوزه پژوهش تلاش، زمان و هزینه بیشتری را صرف کند.
به عقیده این مسئول، ارائه بودجه برای پژوهش در کشور و دانشگاهها کماهمیتتر از بودجه مسکن و معیشت مردم نبوده و در این امر باید اهتمام بیشتری شود.
برگزاری نشست هماندیشی با پژوهشگران و صنعتگران استان زنجان
معاون پژوهشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان از برگزاری نشست هماندیشی مسئولان دانشگاه علوم پایه با پژوهشگران و صنعتگران استان زنجان خبر داد و افزود: این دانشگاه در هفته پژوهش، اقدام به برپایی جلسههای متعددی با حضور صنایع مختلف از جمله بانکها، اداره برق، مخابرات و سرب و روی خواهند کرد.
وی هدف از برگزاری این نشستها را مرتفع کردن مشکلات پژوهشگران و صنعتگران برشمرد و گفت: همچنین تجلیل از پژوهشگران برتر این دانشگاه از جمله برنامههای این هفته است.