عباس ظریفی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یاسوج، با اشاره به وظایف و اهداف دانشگاه علمی– کاربردی تصریح کرد: فلسفه وجودی دانشگاه های علمی- کاربردی، ایجاد پیوند بین علم و صنعت است که تلاش های خوبی برای تحقق این امر صورت گرفته است.
وی با اشاره به حذف مراکزی که در تحقق این امر ناموفق بودند، افزود: حدود 110 مرکز علمی- کاربردی در سراسر کشور که نتوانستند ارتباط خوبی برقرار کنند، حذف شدند و با این وجود بیش از 200 مرکز در جوار صنعت وجود دارد که یکی از این مراکز در یاسوج می باشد که مستقیما با صنعت مربوطه ارتباط دارد.
رئیس دانشگاه علمی- کاربردی کهگیلویه وبویراحمد به ضرورت ایجاد مراکز دانشگاهی در جوار صنعت اشاره کرد و بیان داشت: حضور دانشجو، به جهت نبوغ این قشر در مراکز صنعتی به رشد این مراکز کمک کرده و می تواند در جهت ارتقای تولید از توان آنها استفاده بهینه صورت بگیرد.
ظریفی به ضرورت ایجاد ارتباط مراکز دانشگاهی با مراکز صنعتی اشاره کرد و گفت: ضعف مراکز صنعتی در استان، مهم ترین مشکل ارتباط دانشگاه ها با صنعت است و تنها صنعت استانی کهگیلویه و بویراحمد، صنعت فولاد است.
وی افزود: تلاش شده است که از همین ظرفیت صنعتی موجود بیشترین استفاده را داشته باشیم و به مراکز علمی- کاربردی رشته هایی داده شود که ارتباط خوبی با صنعت برقرار کرده و جزو نیازهای استان باشند.
رئیس دانشگاه علمی- کاربردی کهگیلویه وبویراحمد بیان داشت: در صورتی که مراکز ما بتوانند ارتباط قوی با صنعت برقرار کنند و پروژه هایی در صنعت تعریف شود و مشکلات آنها به ما ارجاع داده شود، می توانیم متناسب با نیاز آنها دانشجو و دانشمند توانمند تزریق کنیم.
ظریفی مراکز این دانشگاه در سطح کهگیلویه و بویراحمد را 12 مرکز در دو بخش دولتی و خصوصی عنوان کرد.