آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۱۶۵۸
یک کارشناس مسائل سیاسی:

فلسفه تحریم ها شرکت نکردن مردم در انتخابات است

بازیاد گفت: مشارکت بالای کیفی و کمی در انتخابات، آن را به فتح بزرگ که شکستن تحریم هاست، تبدیل می‌کند و فلسفه تحریم ها این است که مردم در انتخابات شرکت نکنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، بازیاد امروز در همایش «اقتصاد مقاومتی و بزرگداشت حماسه نهم دی» در جمع مدیران و فرماندهان شورای بسیج ادارات استان خراسان رضوی، در خصوص شرایط حاکم بر کشورمان گفت: وضعیت کشور ما نه عادی است و نه بحرانی، بلکه در یک وضعیت حساس و پیچیده قرار گرفته است که این شرایط ناشی از تورم و افزایش قیمت در مدت دو ماه است که تاکنون در طول تاریخ انقلاب و حتی در شرایط جنگ سابقه نداشته و موضوع دیگر انتخابات پیش رو است به طوری که این دو مبحث به یکدیگر گره خورده و بر یکدیگر اثر می گذارد.
 
وی با اشاره به چهار چالش پیش رو تا زمان انتخابات اظهار کرد: مذاکرات کشورمان با کشورهای 1+5 چیزی جز سر دواندن نیست، چراکه اگر تحریم ها از سوی دشمن کاهش یابد، قیمت ها نیز کاهش پیدا می کند. در نتیجه رضایتمندی مردم، بیشتر و این منجر به مشارکت حداکثری آنان در انتخابات می شود که این با استراتژی آمریکا سازگاری ندارد و چالش دوم مسائل معیشتی مردم و متاثر از چالش اول است و اگر چالش هسته‌ای نیز حل شود، مشکل معیشتی غیر قابل حل است.
 
این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: کشور ما در بیمه، کشتیرانی، بانک مرکزی، و نفت در تحریم قراردارد، بطوریکه 20 بیمه گر جهانی کشتی های ما را بیمه نمی کنند، اجازه تردد کشتی با پرچم جمهوری اسلامی را در دریاها نمی دهند، مگر اینکه پرچم کشور دیگر را در کشتی نصب کنیم و از طرفی با وجود اینکه کشور ما بالاترین ذخیره ارزی را در طول تاریخ انقلاب دارد، ولی سیستم بانکی اجازه انتقال پول را نمی دهد و همچنین یک سوم درآمد کشورمان با تحریم نفتی کاهش یافته است، آمریکا درصدد است طی مصوبه ای طلا را تحریم کند.
 
جریان فتنه دست بکار شده است
 
بازیاد جریان فتنه را سومین چالش پیش رو بیان کرد و گفت: این جریان با تصور اینکه مردم فتنه 88 را به فراموشی سپرده اند، برای بازگشت به قدرت خیز برداشته و دست به کار شده و جلسات خود را در سایت ها و روزنامه ها منعکس می کند.
 
وی در ادامه گفت: خیانتی که فتنه گران در سال 88 کردند منافقین در طول تاریخ نکردند، بنابراین برای جلوگیری از بروز فتنه ای دوباره باید این جریان بازخوانی شود.
 
این کارشناس سیاسی بیان داشت: جریان انحرافی که چهارمین چالش انتخاباتی است، درصدد است در منصب قدرت قرار گیرد و این جریان اعتقاد دارد که همانطور که دوره اسب سواری به پایان رسیده دوره اسلام گرایی نیز به پایان رسیده و امروز اسب وجود دارد، ولی اسب سواری نیست.
 
بازیاد خاطرنشان کرد: دشمن به دنبال این است که فضای کشور را امنیتی کند و به دنبال فراهم کردن زمینه هایی در راستای ایجاد آشوب در کشور است، مثلا از قضیه ستار بهشتی و حوادث دیگری که در کشور اتفاق می افتد، به دنبال بهانه است تا اهداف خود را عملی کند و از طرفی با القای عمومی مبنی بر اینکه اگر حزب اللهی ها و بسیجیان روی کار بیایند، گرانی ادامه خواهد داشت درصددند سناریوی خود را پیاده کنند.
 
وی تاکید کرد: ما باید تقوای سیاسی را رعایت و مردم را به مشارکت حداکثری دعوت کنیم و گوش به فرمان رهبر انقلاب در شاخصه های مدنظرشان باشیم، ولی هیچ کس حق ندارد رهبر انقلاب را برای شخص یا حزب خاصی هزینه کند، چرا که اگر کسی رهبر را منتسب به جریانی بداند، بزرگتریت خیانت را به ایشان کرده است.
 
این کارشناس سیاسی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب مبنی بر اینکه از حالا تا زمان انتخابات هر کس وحدت را خدشه دار کند خیانت کرده است، بیان داشت: باید از هر نوع تندروی جلوگیری کرد و با وحدت و همدلی ارکان نظام را حفظ کنیم.
 
بازیاد بصیرت و دشمن شناسی و شناخت سناریوهای دشمن را جز اولی ترین کارها دانست.
 
فلسفه تحریم ها شرکت نکردن مردم در انتخابات است
 
وی با توجه به اهمیت انتخابات پیش رو اظهار کرد: انتخابات را باید به مشارکت بالای کیفی و کمی تبدیل کرد؛ که این موضوع باعث تولید قدرت ملی و در نتیجه زمینه تحقق اهداف ملی و در نهایت تولید قدرت نرم و در یک کلمه بیداری اسلامی فراهم می شود و انتخابات به فتح بزرگ که شکستن تحریم هاست، منجر می شود، چرا که فلسفه تحریم ها این است که مردم در انتخابات شرکت نکنند.
 
وی از حضور شش حزب، اصلاحات با محوریت خاتمی، کارگزاران با محوریت هاشمی رفسنجانی، ایستادگی با محوریت محسن رضایی، متحد با محوریت مهدوی کنی، پایداری با محوریت مصباح و احمدی نژاد با محوریت شخص احمدی نژاد خبر داد و گفت: این احزاب برای انتخابات فعال هستند و هر یک کاندیدای متفاوتی دارند. هاشمی رفسنجانی جهت کاهش فشار به فرزندان خود با اصلاحات ائتلاف خواهد داشت و حزب متحد اصولگرا و پایداری نیز سه کاندیدای مشترک دارد که این سه نفر ولایتی، حداد عادل و قالیباف است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار