فرمانده قرارگاه عمار با تأکید بر اینکه رئیسجمهور چه کسی باید باشد، بسیار مهم است گفت: خلق حماسه در 24 خرداد 92 در گرو حضور مردم است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، مهدی طائب صبح امروز در همایش «بصیرت در انتخابات» که در دانشگاه طبرستان چالوس برگزار شد، با اشاره به نامگذاری سال «حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی» خطاب به حاضران جلسه گفت: آیا تا به حال بر روی حماسه تحقیق کردهاید؟ آیا جهاد حماسه است یا حماسه یک پله از جهاد بالاتر است.
وی ادامه داد: حماسه یعنی بهرهبردن از استعدادها خارج از قواعد تعریف شده؛ اما تعریف جهاد این است که اگر 20 نفر جلوی 200 نفر ایستادگی کردند، در واقع مجاهد هستند؛ بنابراین در حماسه عدد نداریم به طور مثال در کربلا 72 نفر جلوی 30 هزار نفر ایستادند؛ ولی کربلا صد در صد موفق بود و یک سرسوزن شکست نخورد؛ چراکه امام حسین (ع) در کربلا حماسه آفرید.
فرمانده قرارگاه عمار با طرح این پرسش که کجا انسان باید حماسهسازی کند، افزود: حماسه یعنی استعدادها خارج از قواعد تعریف شده استفاده شود و زمانی که تهدید بالایی را میبینید، باید از آن استفاده کنید.
طائب در ادامه تصریح کرد: حماسه سیاسی یعنی دشمن طرحی ریخته و چون بین مرگ و زندگی گیر کرده، میخواهد به هر قیمتی شد رهبری شما بر جهان را بشکند؛ لذا دشمن به دنبال شکستن رهبری در جهان است، چون ما در راستای گرفتن رهبری جهان هستیم و مقام معظم رهبری نیز فرمودند: «ما در پیچ بزرگ تاریخ هستیم».
شاخص حماسه سیاسی در سال 92 انتخابات ریاست جمهوری است
وی در ادامه با اشاره به نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری گفت: شاخص حماسه سیاسی در سال 92 انتخابات ریاستجمهوری است و دلیل اینکه چرا شاخص اینگونه است، کاملاً روشن و واضح است.
این کارشناس مسائلی سیاسی در تبیین این مسئله ادامه داد: رئیس جمهور از نظر عملکرد و نوع موضعگیری در دنیا شخصیت دوم سیاسی کشور را دارد؛ از این رو اقدامات او در دنیا به عنوان مواضع و حرکت جمهوری اسلامی تبیین میشود؛ لذا از لحاظ تودههای مردم که چشم امید به جمهوری اسلامی دارند و از نظر دشمن که به انتظار سقوط این نظام اسلامی است، جایگاه ریاستجمهوری از اهمیت بسیاری برخوردار است.
طائب با تأکید بر اینکه رئیسجمهور چه کسی باید باشد، بسیار مهم است، افزود: خلق حماسه در 24 خرداد 92 در گرو حضور مردم است و همانطور که رهبری فرمودند: ما باید رئیسجمهوری را انتخاب کنیم که نواقص موجود را نداشته باشد و در عین حال از توانمندیها و نقاط مثبت رئیسجمهور فعلی نیز برخوردار باشد که این امر موجب امیدواری مردم و یأس دشمن خواهد شد.
نقطه قوت احمدی نژاد شعار عدالت خواهی و عدالت طلبی است
وی در ادامه سخنانش به بررسی نقاط ضعف و قوت دولت احمدی نژاد پرداخت و بارزترین خصوصیت مثبت این دولت را سر دادن شعار عدالت خواهی توسط احمدی نژاد دانست و تصریح کرد: دولت احمدی نژاد از آغاز یه کار خود با شعار عدالت خواهی و عدالت طلبی پای به میدان گذاشت و این حرکت با مبانی انقلاب اسلامی همراه بود که در همان اوایل مقام معظم رهبری نیز بر این موضع تاکید کردند و فرمودندکه این دولت شعار عدالت خواهی داد و حالا باید دید در عمل چگونه خواهند بود، این خصوصیت بارز و مثبت دولت احمدی نژاد بود که در دل این شعار، مبارزه با مفاسد اقتصادی، حرکت در راه تعالی جامعه، حمایت از محرومان و مستضعفان بود.
این کارشناس مسائلی سیاسی در ادامه عدم انطباق شعارها با برخی رفتارهای صورت گرفته توسط دولت را بارزترین نقطه ضعف دولت برشمرد و گفت: بارزترین خصوصیت منفی دولت عدم انطباق برنامه ریزی ها و کارها با شعارهای داده شده بود که دولت نتوانست برنامه ای را برای رسیدن به این شعارها پیاده سازی کند.
خوشحال نیستیم که احمدی نژاد هرجا می رود از او استقبال نمی شود
طائب در ادامه با بررسی وضعیت گروه ها و شخصیت های حاضر در عرصه انتخابات یازدهم گفت: در این انتخابات چه شورای شهر و چه انتخابات ریاست جمهوری دشمنان قصد دارند که روی باورهای ما کار کنند.
وی افزود: گاهی گفتهایم که فتنهگران و جریان اصلاحات با جریان انحرافی از یک مبدا و آبشخور دستور میگیرند؛ ولی کسی باور نکرد؛ ما خوشحال نیستیم که احمدینژاد هر جایی میرود، از او استقبال نمیشود، احمدی نژاد خدمت و کار زیادی کرده است؛ اما امروز به خاطر حمایت از مشایی دارد آبروی خود را می برد.
طائب در خصوص حضور هاشمی و خاتمی در انتخابات نیز گفت: خاتمی، هاشمی کاندیدای انتخابات نخواهند شد و به دنبال اثر گذاری در انتخابات هستند.