جعفر قادری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، ضمن تبیین گفتمان مقاومت و مؤلفه انتخاب اصلح در انتخابات ریاستجمهوری یازدهم بیان کرد: گفتمان مقاومت به گفتمانی گفته میشود که نهایت استفاده را از ظرفیتهای داخلی کشور اعم از نیروی انسانی و منابع ملی برای تداوم مبارزه با زیادهخواهی قدرتهای استکباری میکند.
وی افزود: در این گفتمان جهتگیریهای اقتصادی منطبق بر جهت گیریهای سیاسی است و اختلاف بین استراتژیهای سیاسی و اقتصادی وجود ندارد.
نماینده مردم شیراز در مجلس با اشاره به اینکه در گفتمان مقاومت جهتگیریها و سمت و سوی رابطهها با کشورهای دوست و همسایه است، افزود: این گفتمان فضایی را در برابر کشورها ایجاد میکند که هیچ کشور همسایه به خود اجازه مشارکت در هر توطئهای بر علیه ما را ندهد.
به گفته قادری، در این گفتمان بر توانمندی ظرفیتهای داخلی تأکید میشود و جنبشهای مردمی را در جای جای دنیا مورد حمایت قرار میدهد، همچنین در این گفتمان مرزهای سیاسی و مرزهای دفاعی ما متمرکز بر مراکز جغرافیایی نمیشود و پایبند به نیروهای انقلاب و نظام است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود وجود تخصص، تجربه، تعهد، مردمیبودن، معتقد به عدالت اجتماعی، باور به توانمندیها و ظرفیتهای داخلی، روحیه تعامل، ارتباط با نیروها و عناصر داخلی و سادهزیستی را از ویژگیهای ممتاز یک انتخاب اصلح برشمرد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطر نشان کرد: اگر اهمیت انتخابات و موضوعات مربوط به آن برای مردم در جهت انسجام ملی و اثراتی که مشارکت دارد، مطرح شود شور و هیجان انتخاباتی و رقابتی شدن فضا را ایحاد میشود.
قادری اضافه کرد: چنین امری در صورت تحقق منجر به تحرک رئیسجمهور آینده برای کار و تلاش و دورشدن از حاشیه سیاسی میشود و به وی کمک میکند تا در انتخاب همکاران و اولویتهایش نگاهی فراتر از نگاه جناحی و خطی داشته باشد و بتواند از نیروهای توانمند و متخصص درون نظام استفاده کند.
وی در خاتمه با اشاره به نگاه و توجهی که دشمنان بر انتخابات 24 خرداد ایران دارند، عنوان کرد: دشمنان درصد مشارکت را به منزله یک رفراندوم میدانند و میزان تحرکات خود را مطابق با میزان حضور مردم در صحنه ما تنظیم میکنند که هر چه درصد حضور کمتر باشد برنامهریزیها و نگاههای خصمانه آنها به نظام بیشتر میشود.