آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۳۹۳۳

گزارشی از رشد قارچ‌گونه ائتلاف‌های انتخاباتی در شیراز

با آغاز رسمی تبلیغات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در شیراز، حرم سوم اهل بیت(ع) رنگ دیگری به خود گرفته و تنور انتخابات در این شهر به نوعی داغ شده است.

گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با آغاز رسمی تبلیغات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در شیراز، حرم سوم اهل بیت (ع) رنگ دیگری به خود گرفته و تنور انتخابات در این شهر به نوعی داغ شده است.

 

526 نامزد انتخابات شوراهای اسلامی شهرشیراز رقابت خود را با هم آغاز کرده و هر کدام با روشی به دنبال جلب اعتماد عمومی هستند.

 

توزیع شربت و شیرینی، برگزاری میتینگ‌های انتخاباتی، برپایی سفره‌های پذیرایی شام و نهار، توزیع سی‌دی‌ها و بروشورها،سخنرانی در مساجد، تکایا و مراکز عمومی شهر از ترفندهای نامزدهای انتخاباتی برای گرفتن یک کرسی از 21 کرسی شورای اسلامی شهر شیراز است.

 

فرمانداری شیراز نیز به عنوان راس امور انتخاباتی 634 شعبه اخذ رأی در شهرستان شیراز پیش بینی کرده است تا انتخاباتی پرشور و سالم با مشارکت حداکثری مردم را برگزار کند.

 

اما در این میان یکی از مواردی که بسیاری از مردم را در انتخاب ها دچار تردید و گمان کرده بروز قارچ گونه فعالیت ائتلاف‌های مختلف است که هر کدام لیست هایی جداگانه با معیارهای خاص برای خود داشته و به دنبال جذب رای هستند.

 

ائتلاف‌هایی که با عناوین گام، خورشید، شیرازما، شهروند، فاطمیون، نواندیشان شیراز، اصناف، خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت، حزب اراده ملت ایران، ائتلاف فرهنگیان، ائتلاف انگیزه فارس، شهروند، سپید، حامیان کارگری، یاران حماسه و یا عناوین دیگری همانند 1+1 و یا 1+20 پا به عرصه انتخابات گذاشته‌اند.

 

این ائتلاف‌ها با گرایش های سیاسی اصولگرایی، اصلاح طلبی و برخی هم بدون وابستگی به احزاب به میدان آمده اند تا سهمی در این عرصه داشته باشند.

 

اعضای این ائتلاف‌ها را متخصصانی در زمینه مدیریت شهری، اساتید دانشگاه‌ها، فرهنگیان و امت حزب‌الله تشکیل می‌دهند.

 

آنچه مشهود به نظر می رسد این است که این طور که ائتلافهای رنگارنگ اعلام موجودیت کرده اند جبهه های سیاسی از جمله جمعیت آبادگران جوان، جبهه پایداری،جبهه ایستادگی، حامیان ولایت، اصلاح طلبان و موتلفه اسلامی در شیراز موجودیت خود را رسما با معرفی نامزدهای انتخاباتی اعلام نکرده و به نوعی فعالیت ائتلاف ها بر فعالیت حزب های سیاسی سایه افکنده است.

 

کارشناسی فعالان سیاسی حاکی از این است که حضور بسیاری از این ائتلاف‌ها بر اساس مهندسی انتخابات نبوده و تنها نامی را برای خود برگزیده و در انتخابات اعلام حضور کرده‌اند.

 

ائتلاف‌هایی که متاسفانه برخی از آنان تنها به دنبال قدرت و منصب هستند و تنها در انتخابات اعلام موجودیت کرده اند، نیاز است مراجع قانونی توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند.

 

اما مهم‌تر از هر چیزی در این برهه نیازمند خلق حماسه سیاسی و ماندگار در تاریخ کشور هستیم، حماسه ای که تعجب دشمنان را برانگیزد و باعث یأس و عقب نشینی آنان شود امید آنکه این حماسه اتفاق افتد و شاهد خلق حماسه سیاسی از مردم همیشه در صحنه باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار