کد خبر:۲۵۰۱۷۳
نیکزاد در کرمان:

ساخت مسکن روستایی در دولت نهم و دهم نسبت به قبل 12.5 برابر است

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه ساخت مسکن روستایی در دولت نهم و دهم نسبت به دولت‌های قبلی 12.5 برابر است، گفت: این درحالی است که ...

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، علی نیکزاد دقایقی پیش در مراسم افتتاح یک میلیون و 600 هزار واحد مسکن روستایی که با حضور معاون اول رئیس جمهور در بردسیر در حال برگزاری است، بیان کرد: بر اساس اصل 144 دولت موظف به تأمین خانه برای افراد است.

 

وی با اشاره به اقدام امام راحل در راه اندازی بنیاد مسکن و تأکید بر فراهم کردن خانه برای مردم و مستضعفان گفت: اقدام دولت های احمدی نژاد در دولت نهم و دهم در تأمین مسکن، در حقیقت بازگشت به گفتمان امام (ره) است.

 

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه فراهم آوردن شرایطی جهت مسکن در شهر و روستاها از اقدامات نظام جمهوری اسلامی ایران است، گفت:  اگر مسکن فعال شود 130 رشته مرتبط با آن فعال می شود.

 

نیکزاد با اشاره به اینکه همه انبیا بر عدالت تأکید دارند، تصریح کرد: فکر مسکن روستایی که زایده دولت نهم و دهم است، موضوع آن توزیع عادلانه ثروت است.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش به مقاوم سازی منازل مسکونی طی دولت های نهم و دهم هم اشاره و بیان کرد: اگر مقاوم سازی روستاها  نبود حتماً در زلزله ریگان، حادثه بم تکرار می شد.

 

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در مناطق آذربایجان شرقی کسانی که از وام مسکن روستایی استفاده کرده بودند خسارت مالی و جانی نداشتند، گفت: وقتی احمدی نژاد در سال 84 گفت: «سالیانه 200 هزار واحد مسکونی مقاوم سازی می شود» کسی باور نداشت؛ اما به فضل الهی این امر در دولت های نهم و دهم محقق شد.

 

نیکزاد با بیان اینکه  تا قبل از دولت نهم تنها  127 هزار واحد مسکن  روستایی ساخته شده بود، گفت : در دولت نهم و دهم در طول هشت سال کار ساخت 2میلیون و 120 هزار واحد مسکن روستایی آغاز شد که امروز کلید یک میلیون و 600 هزار واحد آن تحویل داده شد.

 

وی خاطرنشان کرد: ساخت مسکن روستایی در دولتهای نهم و دهم نسبت به دولتهای قبلی 12.5 برابر شده است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار