آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۳۱۲۹
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج:

بار سنگین تغییر قیمت داروها روی دوش مردم است

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بزرگترین مشکل بیماران صعب العلاج را تغییر قیمت داروها دانست و گفت: تامین اجتماعی زیر بار قبول تغییر قیمت‌ داروها نرفت و بار سنگین این تغییر روی دوش مردم است.

رحمت الله افشار در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یاسوج، بزرگترین مشکل دارویی را کمبود برخی اقلام عنوان کرد و گفت: بیشتر این اقلام مربوط به داروهای وارداتی هستند.


وی افزود: بیماران خاص چون شناسنامه دارند و داروهایشان به نسبت بیماران هر استان توزیع می شود، از نظر وجود دارو با مشکلی مواجه نیستند؛ ولی برای داروی بیماران صعب العلاج مشکل داریم.


معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ادامه داد: با همه مشکلاتی که برای داروی این بیماران داریم، نسبت به استان های همجوار در وضعیت بهتری به سر می بریم.


افشار بیان داشت: مشکلی که هست به کمبود هایی در مورد اقلام وارداتی می باشد؛ اما داروی نایاب نداریم و در برخی دارو ها که کمبودی وجود داشت سعی کردیم با تلاش رفع شود.


وی مهم ترین مشکل دارویی را تغییر قیمت داروها دانست و گفت: نزدیک به 1300 قلم دارو تغییر قیمت داشتند که در خود سازمان های بیمه گر نیز با شکل مواجهیم.


معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزود: قیمت دارو مصوب کشوری است و توسط شورایی در وزارت بهداشت مشخص می شود؛ اما با این وجود، تامین اجتماعی تغییر قیمت ها را قبول نمی کند و زیر بار این تغییر نمی رود.


افشار ادامه داد: بیمار مجبور است که تفاوت قیمت را از جیبش پرداخت کند و این بار سنگینی است که روی دوش مردم قرار گرفت و این بار در خصوص بیماران صعب العلاج از جمله شیمی درمانی که داروهای گران قیمتی دارند، بیشتر است.


وی بیشترین آمار ارباب رجوع را مربوط به دریافت تخفیف های دارویی دانست و گفت: در طول دو سال اخیر  نزدیک به 400 میلیون تومان کمک دارویی داشتیم که هر چند رقم بالایی است، اما مبلغ محدود و نا چیزی است و بعد از اتمام آن نمی دانیم با مردم چه کنیم.


معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ادامه داد: در سال 91 نزدیک به 150 میلیون تومان از طرف سازمان غذا و دارو تحت عنوان کمک به بیماران کم درآمد اختصاص داده شده است و مابقی آن را  از درآمدهای معاونت غذا و دارو به نیازمندان کمک کردیم.


افشار خاطرنشان کرد: برخی مبالغ تحت عنوان کمک به بیماران خاص نیز وجود دارد که به دارو اختصاص ندارد و شامل موارد دیگر درمانی آنها می شود. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار