مسعود مثنوی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یاسوج، با اشاره به فعالیت های دانشگاه علمی کاربردی هلال و ابسته به جمعیت هلال احمر استان بیان داشت: با توجه به تازه تاسیس بودن این دانشگاه، بیش از 400 دانشجو در سه رشته امداد و سوانح، ایمنی و آتش نشانی و امور فرهنگی مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: اساتیدی که در این دانشگاه به کار تدریس می پردازند، 42 نفر هستند که مورد تایید مرکز جامع علمی و کاربردی کشور قررا گرفتند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر به ارتقای کمی و کیفی دانشگاه اشاره کرد و گفت: سه رشته تحصیلی این دانشگاه در مقطع کاردانی هستند و پی گیر هستیم که بتوانیم در آینده نزدیک نسبت به افزایش رشته و دانشجو و همچنین جذب دانشجوی مقطع کارشناسی کنیم.
مثنوی هدف از راه اندازی این مرکز علمی را در راستای اهداف هلال احمر دانست و گفت: مهمترین اهداف این مرکز علمی، تربیت امدادگر تحصیل کرده و ساماندهی فعالیت های هلال احمر است.
وی مهمترین اولویت های جمعیت را اموزش دانست و گفت: این مرکز نیز برای آموزش های امدادی سمت و سو و هدف خاصی را دنبال می کند و همه اموزش های جمعیت هلال احمر استان تحت لوای مدیریت علمی و کاربردی ما صورت می گیرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد افزود: علاوه فعالیت تحصیلی دانشجویان مرکز، فعالیت های آموزشی جمعیت که متصدی آنها حوزه جوانان و امداد هستند نیز زیر پوشش مرکز علمی و کاربردی انجام می شود.
مثنوی افزود: با توجه به شعار هر ایرانی یک امدادگر و با توجه به اینکه هر عضو خانواده می تواند هنگام وقوع حوادث و تا رسیدن مراکز رسمی، پیش گیری های لازم را انجام دهد، کار آموزش را در اولویت فعالیت های خود قرار دادیم.
وی به وضعیت کاری دانشجویان این دانشگاه بعد از فارغ التحصیلی اشاره کرد و گفت: دانشجویان این دانشگاه پس از فراغت از تحصیل هیچ گونه تعهد استخدامی ندارند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد به بومی سازی رشته های مورد نیاز دانشگاه اشاره کرد و گفت: برای جذب و راهاندازی رشته های جدید در دانشگاه، ارزیابی می کنیم که با توجه به حوادث استان چه رشته هایی مد نظر است و سپس اقدام میکنیم.