شکوفه قاسمی در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، بیان کرد: بی تردید قیام خونبار کربلا بزرگترین عامل در حفظ دین خدا و رسالت نبوت از سال 61 هجری تا زمان ظهور قائم آل محمد می باشد. ندای هل من ناصر ینصرنی هنوز هم از تاریخ به گوش می رسد و زمینه گرویدن هزاران لائیک، مسیحی و یهودی را در سراسر جهان مهیا می سازد.
وی ادامه داد: واقعه عاشورا نقطه تلاقی شور حسینی و شعور الهی است اما آنچه که باعث انعکاس و زنده نگه داشتن پیام رسالت سیدالشهدا در تمام زمان ها می باشد افشاگری، درفشانی، واعظه و خطابه های حضرت زینب( سلام الله علیها) و امام سجاد(ع) در احقاق حقیقت بوده است.
مسئول بسیج خواهران دانشگاه ایلام گفت: نقش زنان بازمانده از قیام کربلا بی تردید یکی از طلایی ترین نقاط درخشش تاریخ اسلام است. این بزرگواران در روز واقعه با همدلی با برادران، پدران و پسرانشان، آرام کردن کودکان، تسلط بر خود، اطاعت از فرمان امام عصرشان، جانسپاری در راه امام حسین(ع)، مراقبت از بیماران، دلداری به عزاداران، مبارزه و جهاد در راه خدا از دین خدا و سیره رسول اکرم دفاع نمودند.
قاسمی افزود: بانوان بازمانده از قافله فرزند زهرا( علیها السلام) بعد از اتمام کارزار شاهد غارت اموالشان توسط سپاهیان مرتد و اسلام ستیز شدند، این سنگدلان حتی به کودکان نیز رحم نکردند و برای ستاندن گوشواره ای ناچیز گوش فرزندان امام حسین(ع) را پاره نمودند، از دیگر اقدامات لشکریان یزید سوزاندن خیمه ها، آزار زنان و کودکان، به اسارت گرفتن خاندان عترت و تاختن اسب بر پیکر بی جان شهدای دشت نینوا بود.
وی در اشاره به عملکرد حضرت زینب تصریح کرد: این بانوی معظم در برابر توهین های شمر مبنی بر کوچک کردن خاندان نبوت، پیکر بی جان امام حسین را به سوی آسمان بلند کرد و با بیان این جمله: خدایا این قربانی را از خاندان آل محمد قبول بفرما، غرور کاذب سپاهیان متجاوز یزید را به سخره گرفت.
مسئول بسیج خواهران دانشگاه ایلام بیان کرد: در بین 20 زن و 46 کودکی که به اسارت کشیده شدند بانوان محدثه، حافظان قرآن و تحلیل گران اسلامی بودند که بعد از گسیل به کوفه و شام با سر دادن خطابه هایی غرا، رسا، شور انگیز و شعورآفرین مردم زمانشان را از خواب غفلت بیدار نمودند.
قاسمی افزود: به حق که سخنانشان از زخمه شمشیر کارآمدتر و زخمی که بر پیکره آل امیه وارد نمودند به مراتب عمیق تر بود. جواب های دندان شکن حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) به متجاوزان مانند سخنان حضرت علی (ع) آتشین و مملو از فصاحت، قدرت منطق و بلاغت بود.
وی گفت: بانوان بازمانده از واقعه کربلا علارغم محبوس شدن در زندان، سر در برابر دستگاه ظلم خم نکردند. رسالت آنان پایه گذار بیداری در کوفه بود. مردم این شهر علیه امویان برآشفتند و زمینه ساز قیام توابین و مختار شدند.
مسئول بسیج خواهران دانشگاه ایلام در اشاره به دوران خفقان آور حکومت معاویه و یزید در شام تصریح کرد: مردم شام 40 سال از خاندان پیغمبر اطلاعی نداشتند و از حضرت علی به بدی یاد می کردند حتی پس از ورود اسرا به این شهر، مردم آواز هلهله و شادی سر دادند. حضور اسرای کربلا در شام و ابلاغ رسالتشان سبب شد مردم این شهر به حقانیت آل علی (ع) پی ببرند.
قاسمی ادامه داد: پس از گسیل شهدا از کوفه به شام، برای تحقیر آل نبی آن ها را در خرابه های شام در جوار کاخ یزید اسکان دادند، سخنان فصیح بازماندگان کربلا و خطابه های بی نظیرشان نقاب از چهره بنی امیه انداخت و افشاگری هایشان در مدح و رثای شهدای کربلا باعث استیضاح یزید شد
وی بیان کرد: در تاریخ معاصر و انقلاب اسلامی ایران زنانی بودند که با الگو گرفتن از حضرت زینب شوهران، پسران و برادران خود را برای حفظ و صیانت از انقلاب اسلامی رهسپار جبهه های حق علیه باطل نمودند.
مسئول بسیج خواهران دانشگاه ایلام گفت: حضرت زینب عالمه ای شایسته و استادی بزرگ برای تمام قرون و اعصار است که در تمام بلاد اسلامی و حتی لائیک از ایشان به عنوان بانویی حماسه ساز یاد می کنند. باشد که زنان و دختران ما با تاسی از این بانو بزرگوار حماسه ساز گسترش دین ناب محمدی در تمام جهان باشند.