آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۷۲۶۰

اولین نشست آموزش مهارت‌های زندگی در علوم پزشکی مازندران برگزار شد

در راستای برگزاری سلسله نشست‌های آموزش سلامت، اولین نشست با موضوع «آموزش مهارت‌های زندگی» امروز به منظور ارتقای سطح سلامت افراد در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد.
اولین نشست آموزش مهارت‌های زندگی در علوم پزشکی مازندران برگزار شد
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مرتضی آهنگران پیشگیری بعداز ظهر امروز در کارگاه  آموزش مهارت های زندگی با بیان اینکه رفاه کامل جسمی، روانی، معنوی و اجتماعی، تعریف سلامتی است، گفت: برای آموختن مهارت سلامتی، شناخت ارتباط ابعاد جسمانی، روانی، معنوی و اجتماعی ضروری است.
 
متخصص پزشکی اجتماعی انتقال اطلاعات، افکار، احساسات و رفتار از یک شخص به شخص دیگر و دریافت آن که امری دو سویه است را به معانی ارتباط دانست و تصریح کرد: ارتباط انسان با خداوند، ارتباط انسان با خود مانند تفکر، تصمیم گیری، گوش کردن و خودآگاهی، ارتباط انسان با دیگران مانند گفت و گو، مذاکره و مصاحبه و ارتباط انسان باطبیعت و دیگر موجودات، چهار ارتباط اساسی انسان محسوب می شود.
 
آهنگران ادامه داد: باید بپذیریم هدف از آفرینش بشر، بی مشکل زیستن نیست؛ بلکه حل کردن مشکلات است و در این میان توکل به خداوند نکته ای اساسی است.
 
 وی بیان داشت: حداکثر تلاش برای رسیدن به هدف مشخص، کمک گرفتن از افراد خبره و در نهایت نتیجه را به خداوند واگذار کردن، به معانی توکل است.
 
این متخصص پزشکی اجتماعی و طب پیشگیری با تاکید بر اینکه خداوند را در لحظه لحظه زندگی خود باید احساس کنیم، گفت: کمک به همنوع می تواند انسان را به خدا نزدیک سازد.
 
آهنگران آرامش را اولین نشانه اثبات وجود خداوند در انسان دانست و افزود: برای دستیابی به آرامش، اصول اخلاقی به عنوان یک محور در زندگی قرار گیرد.
 
وی راست گویی، صداقت و امانتداری را دو نشانه انسان موفق از نظر امام علی(ع) دانست و گفت: باید شیوه ها، باورها و رفتارهای غلط را در زندگی خود اصلاح کنیم.
 
این متخصص پزشکی اجتماعی و طب پیشگیری تصریح کرد: با درک متقابل می توان بسیاری از مشکلات بین زنان و مردان که در برخی از مواقع منجر به طلاق می شود را کاهش داد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار