حجت الاسلام علی شیروانی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان کرد: با روی کار آمدن سردار جعفری در سپاه پاسداران، برنامه ای مدون برای ایجاد نظام تربیتی در راستای کادرسازی و تامین نیروهای بصیر، ولایی و انقلابی بسیجی در اقشار مختلف پی ریزی شد، از دیدگاه مقام معظم رهبری تمام سپاه، روحانیت و بسیج باید در حلقه های صالحین حضور به هم رسانند و مانند فولاد آب دیده شوند.
وی ادامه داد: سابقه حلقه های صالحین ریشه در یکی از حوزه های علمیه استان خوزستان دارد، در سال 1388 ایدئولوژی تکامل فکری طرح حلقه های صالحین توسط مسئولان امر تبیین و برنامه ریزی شد. نام این طرح از آیه شریفه « ان الارض یرثها الصالحین» برگرفته شده و از سال 1390 در سراسر کشور در حال برگزاری است. مجری این طرح سپاه پاسداران جمهوری اسلامی می باشد.
مسئول تعلیم و تربیت بسیج دانشجویی ایلام با بیان اینکه موضوعات مطروحه در حلقه های صالحین حول محورهای معرفتی، بصیرتی و تربیتی است، تصریح کرد: استان ایلام دارای 183 حلقه خاص و 123 حلقه عام صالحین دانشگاهی است. تعداد اعضای هر گروه 9 تا 22 نفر هستند.
علی شیروانی گفت: حلقه های خاص بدین منظور نامگذاری شده اند که تمام استانداردهای کیفیتی از نظر تعداد اعضا، برگزاری جلسات هفتگی، سطح آگاهی سرگروه ها و نظم مدیریتی را دارا می باشند.
وی افزود: مهمترین محور در حلقه ها صالحین موضوع جذب و تثبیت اعضاست. بحث، گفت وگو و گفتمان حرف اول را در حلقه می زند. در این تشکیلات مرتبه کسی از دیگری بالاتر نیست، اعضای گروه شانه به شانه یکدیگر می نشینند، این موضوع سبب افزایش اتحاد و دوستی میان افراد می شود.
مسئول تعلیم و تربیت بسیج دانشجویی ایلام بیان داشت: سلسله مراتب گروه های حلقه های صالحین به متربی، سر گروه، مربی، سرمربی و استاد تقسیم بندی می شود. سرگروه ها از نظر تحصیلات، اطلاعات و روابط عمومی باید در سطح بالایی باشند، این افراد به عنوان الگو اخلاقی و عملکردی، مورد وفاق متربیان قرار می گیرند و به هر شعاری که می دهد عمل می کنند.
علی شیروانی گفت: اساتید حلقه های صالحین در هر استان امام جمعه و نماینده ولی فقیه آن استان می باشد.