کد خبر:۲۹۴۴۶۱
معاون توسعه وزارت بهداشت:

ولخرجی در وزارت بهداشت بسیار بالاست / 2500 مرکز بدون پزشک در کشور داریم

معاون توسعه وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه آمار ولخرجی‌ها در وزارت بهداشت بسیار بالاست، گفت: در هیچ کجای دنیا بیمارستان‌های ...

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حریرچی صبح امروز در نشست مشترک معاونان و مدیران فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی در مشهد، با اشاره به اینکه متاسفانه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی هنگام خروج از دانشگاه از نظر خوراک فرهنگی بسیار ضعیف هستند، بیان داشت: این وضعیت به هیچ وجه راضی کننده نیست؛ زیرا مشاهده می‌شود حتی بسیاری از دانشجویان نمی‌توانند قرآن را با کمترین غلط بخوانند.


وی با اشاره به اینکه در سال 92 بودجه فرهنگی دانشگاه بسیار اسفناک بوده است، تاکید کرد: برای سال 93 اقداماتی انجام شده؛ اما چنانچه این اقدامات پیاده نشود، وضعیت فرهنگی دانشگاه‌ها از سال 92 بهتر نخواهد شد.


معاون توسعه و مدیریت وزارت بهداشت با بیان اینکه در چند سال اخیر از لحاظ بودجه‌ دچار بیماری شده‌ایم، گفت: در 30 سال گذشته تنها توانسته‌ایم 85 هزار تخت بیمارستانی بسازیم که از این تعداد 40 هزار تخت فاقد استاندارد است.


حریرچی با بیان اینکه در حال حاضر ساخت 43 هزار و 700 تخت بیمارستانی در دستور کار داریم، خاطرنشان کرد: امسال دولت به پروژه‌های عمرانی 10 هزار میلیارد تومان بودجه اختصاص داده بود که 890 میلیارد تومان آن بصورت کتبی نوشته شده و از این بین 350 میلیارد تومان تا به امروز دریافت شده است.


وی بابیان اینکه در سال 91 و 92 حدود 60 هزار دانشجو به دانشگاه علوم پزشکی افزوده شده است، تصریح کرد: پروژه‌های عمرانی در خوشبینانه ترین حالت 20 سال طول خواهد کشید که به اتمام برسد.


معاون توسعه و مدیریت وزارت بهداشت در خصوص پروژه‌های در حال ساخت وزارت گفت: در حال حاضر 550 هزار متر فضای آموزشی و 15هزار و 200 تخت خوابگاهی در حال ساخت است.


حریرچی تاکید کرد: بودجه پروژه‌های عمرانی سال 91 وزارت بهداشت 8000 میلیارد تومان، در سال 92 این رقم به 13 هزار و 300 میلیارد تومان بود و در سال 93 به حدود 15 هزار و 300 میلیارد تومان خواهد رسید.


وی با تاکید بر اینکه آمار ولخرجی‌ها در وزارت بهداشت بسیار بالاست، گفت: در هیچ کجای دنیا بیمارستان‌های زیر 600 تخت ساخته نمی‌شود؛ اما در ایران حتی بیمارستان‌هایی با 30 تخت ساخته می‌شود.


 معاون توسعه و مدیریت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه ابتدا باید فرآیندهای داخلی خود را کنترل و اصلاح کنیم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 7700 مرکز بهداشتی در روستاها وجود دارند که از این تعداد 2500 مرکز فاقد پزشک است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بدون نام
-
۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۶
ما کارمندان عادي وزارت بهداشت که از بي پولي وتنگدستي داريم مي ميريم اين ولخرجي براي بزرگان است
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار