آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۹۷۵۳
حجت الاسلام سرلک در مشهد:

میزان طلاق در ازدواج دانشجویی زیر 2 درصد است/ مقایسه، بزرگ‌ترین آسیب زندگی‌های نوپاست

استاد حوزه و دانشگاه گفت: در ازدواج‌های دانشجویی به شکل عجیبی میزان طلاق‌ها کمتر است، به طوری که طلاق در این ازدواج‌ها زیر 2 درصد می باشد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام علی سرلک امشب در مراسم ازدواج دانشجویی در طرح ملی «همسفر تا بهشت» در حرم مطهر رضوی گفت: از آیت الله میلانی سوال شد کسانی که به حرم امام رضا (ع) می‌آیند به همتشان است یا قسمتشان، ایشان فرمودند به دعوتشان است.
  

وی ادامه داد: این مراسم که امشب برای دانشجویان برگزار شده یک مراسم آیینی یا یک خاطره متعارف نیست، این سفر به معنای رضوی شدن است.


این کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه خداوند ما را برای آیین شدن جهت نشان دادن خودش خلق کرده است، خاطرنشان کرد: عقد را در آسمان‌ها بستن یعنی این زندگی را خدا شکل داده است، بنابراین انتظار خدا از مزدوجین نسبت به مجردین بسیار بالاتر است، زیرا وقتی این ازدواج ایجاد می‌شود افراد از پیله تنهایی بیرون می‌آیند.
 

حجت الاسلام علی سرلک افزود: خانه ما صومعه بندگی ماست، یعنی زندگی پله بلندی می‌شود که چنانچه صعود نکنیم به آن اوج حقیقی نخواهیم رسید.


وی تصریح کرد: ازدواج یعنی زمینه رشد و در روایت آمده هر که برای خدا ازدواج کند ولی خدا خواهد بود.


این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه پیچیدگی‌های زندگی تمرین بندگی است، ابراز داشت: ازدواج رشدی را به انسان می‌دهد که هیچ چیز دیگری این رشد را به انسان نمی دهد.


حجت الاسلام سرلک مهم‌ترین ویژگی همسران را دل‌آرامی دانست و یادآور شد: مهم‌ترین نیاز بانوان این است که بدانند محبوب مردان خود و مهم‌‌ترین نیاز مردان مقبولیت و تصمیم‌گیری آنان است.


وی تصریح کرد: بعد از ازدواج مقایسه بین زوجین رخ می‌دهد که این مقایسه، بزرگ‌ترین آسیب زندگی مشترک زوجین نوپاست و با توجه به اینکه این مقایسه به درستی انجام نمی‌شود، باعث ایجاد یک فاصله روحی می‌شود.


این کارشناس مذهبی افزود: زندگی شیرین زندگی است که همسر در محوریت باشد، اما چنانچه موارد دیگر اولویت یافت و واقعیات را با یکسری توهمات مقایسه کردید، آنگاه طلاق عاطفی و در نهایت جدایی رخ خواهد داد.


سرلک تأکید کرد: در ازدواج دانشجویی به شکل اعجاب‌برانگیزی میزان طلاق کم است، به طوری که طلاق در این گونه ازدواج‌ها زیر دو درصد بوده است. بنابراین ازدواج دانشجویی جزء محکم‌ترین ازدواج‌هاست زیرا توقعات و انتظارات به مراتب واقع‌بینانه‌تر است.


وی با اشاره به اینکه  واقعیت خوشبختی در واقع‌بینی است، خاطرنشان کرد: زمانی نگاه تنوع‌طلبی ایجاد می‌شود که هدف ازدواج گم شود.


این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: چرا برخی ازدواج نمی‌کنند، زیرا هدف زندگی را نمی‌دانند. کسانی که هدف زندگی را نمی‌دانند به انتخاب درست نمی‌رسند، بنابراین هدف زندگی را ازدواج واقع‌بینانه فراهم می‌کند.


حجت الاسلام علی سرلک با تأکید بر اینکه مشکل در تمامی زندگی‌ها وجود دارد و مهم‌ این است که ما چگونه به مشکلات بنگریم، گفت: یکی از مشکلات اصلی زندگی امروز چشم هم چشمی است و این نیز به دلیل گم کردن هدف زندگی است.
 

وی با بیان اینکه انسانی که به عظمت‌ها توجه می‌کند از حقارت‌ها نجات می‌یابد، تصریح کرد: به یکدیگر یادآوری کنید چنانچه هزار بار دیگر قرار بود انتخاب می‌کردم قطعا آن انتخاب تو بودی.


این کارشناس مذهبی در پایان گفت: اسیر یکدیگر نشوید و همدیگر را برای خدا بخواهید. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
عليرضا
-
۲۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۳:۰۹
سلام دانشجو
خداوند بزرگ رو به حق بانوي دو عالم مادر معنويم قسم مي دهم که انشاءالله همه جوانان به خصوص اين جواناني که تازه ازدواج کرده اند همواره مورد لطف و رحمت و مغفرت حضرت حق قرار بگيرند.
يا علي
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار