حجت الاسلام علیرضا صاحبالزمانی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، بیان داشت: اسامی سالهایی که مقام معظم رهبری در این چندسال اخیر بیان میکنند، اتفاقی نیست؛ بلکه بر مجموعهای از عوامل استوار است.
وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در اواخر سال گذشته سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی را بیان کرده و با تسلط بر امورات مملکتی و جهانی مسئله اقتصاد را بحث اصلی دانستند که لازمه اقتصاد درست فرهنگ اقتصادی است.
سرپرست نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاه مهندسی قوچان با تاکید بر اینکه برای اصلاح هر امری باید زمینه و بستر فرهنگی آن محقق شود، تصریح کرد: برای داشتن یک اقتصاد پویا و بانشاط باید فرهنگ مردم درست شود؛ چرا که متاسفانه در حال حاضر یک فرهنگ مصرفگرایی در جامعه وجود دارد.
صاحب الزمانی تصریح کرد: پیادهسازی اقتصاد و فرهنگ نیازمند عزم ملی همه آحاد مملکت و بخشهای مختلف اقتصادی و فرهنگی است که باید با مدیریت جهادی آن را اداره کنند.
وی گفت: مردم ایران اسلامی در هشت سال جنگ تحمیلی با مدیریت جهادی توانستند به نتیجه مطلوب برسند که در حال حاضر میتوان با از خودگذشتگی محدودیتها را از پیش رو برداشت.
سرپرست نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاه مهندسی قوچان با بیان اینکه فرهنگ دارای مقوله پیچیدهای بوده و از مولفههای مختلف تشکیل شده است، افزود: اقتصادی درست است که مبتنی بر فرهنگ دینی و اسلامی باشد و فرهنگ در حوزههای مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و آموزشی با یکدیگر ارتباط تنگاتنگی دارند.
صاحبالزمانی تاکید کرد: یکی از استوانههای اقتصاد مقاومتی اقتصاد دانشبنیان است و دانشگاه میتواند با کارآفرینی، ارتباط با صنعت و شناخت نقاط ضعف اقتصاد و برطرف کردن آن با نگاه فرهنگی قدمهای مؤثری را بردارد.
وی با اشاره به اینکه دانشجویان سلولهای اصلی دانشگاه محسوب میشوند که با تحقیقات و مطالعات کمکرسان اقتصاد خواهند بود، خاطرنشان کرد: دانشگاهها سربازان اصلی اقتصاد مقاومتی محسوب شده و دانشگاه باید به جای گرفتن بودجه به دنبال استقلال مالی باشد تا زمینه کمکرسانی آن فراهم شود.