کد خبر:۳۲۲۹۸۴

ماموریت «ویلیام برنز» از عمان تا ژنو/ کاخ سفید: با ایران به توافق برسید

ویلیام برنز در سال 2013 به عمان سفر کرد تا دیدار مستقیمی با مقامات ایرانی داشته باشد و در مذاکرات تحت عنوان «برنامه اقدام مشترک» درباره برنامه هسته‌ای ایران نیز شرکت داشته است.
ماموریت «ویلیام برنز» از عمان تا ژنو/ کاخ سفید: با ایران به توافق برسید

به گزارش گروه بین الملل«خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از پایگاه خبری دبکا، کاخ سفید در آستانه اعزام هیئت مذاکره کننده آمریکایی به مذاکرات سوئیس تأکید کرده بود: میز مذاکرات با ایران را بدون دستیابی به توافق ترک نکنید و با ایران به توافق برسید.

 

دبکا فایل گزارش داد: تلاش‌ها برای دستیابی به توافق جامع تا 20 ژوئن ادامه دارد. باراک اوباما متعهد شده تا در دوره ریاست جمهوری خود به توافق با ایران دست یابد؛ مذاکراتی که سال گذشته از عمان آغاز شد و تاکنون ادامه دارد.

 

به نوشته این پایگاه نزدیک به آژانس‌ جاسوسی اسرائیل، ریاست مذاکرات امروز دوشنبه در ژنو را بیل برنز معاون وزیر خارجه آمریکا برعهده دارد(که ادعا می‌شود مذاکرات محرمانه میان امریکا و ایران را در عمان رهبری می‌کرده است).

 

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی بایدن معاون رئیس جمهور آمریکا دیگر فرد حاضر در این مذاکرات  است.

 

دبکار فایل به نقل از منابع خود در واشنگتن گزارش داد که کاخ سفید از ویلیام برنز خواسته تا برای پیشرفت توافق موقت هسته ای در ژنو تلاش کند.

 

این پایگاه می‌افزاید: دولت اوباما و مشاوران وی دریافته‌اند که طرف ایرانی تنها نسخه پیشرفته توافق موقت ژنو در 24 نوامبر را می‌پذیرد.

 

«ویلیام جوزف برنز» در 4 آوریل 1965 متولد شد. وی یک دیپلمات آمریکایی است و در حال حاضر بعنوان معاون «جان کری» وزیر خارجه آمریکا فعالیت می‌کند.ویلیام برنز در سال 2013 به عمان سفر کرد تا دیدار مستقیمی با مقامات ایرانی داشته باشد و در مذاکرات تحت عنوان «برنامه اقدام مشترک» درباره برنامه هسته‌ای ایران نیز شرکت داشته است و در 11 آوریل سال جاری میلادی، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که برنز در اکتبر 2014 از سمت خود بعنوان معاون وزیر خارجه آمریکا استعفا می‌کند. باراک اوباما مجددا از ویلیام برنز و جیک سالیوان و همان تیمی که با تهران در عمان مذاکره می‌کرد، استفاده کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار