کد خبر:۳۲۸۵۶۹
مسئول قرارگاه شهید دیالمه بسیج دانشجویی خراسان رضوی:

بسیج دانشجویی از مرزهای فکری انقلاب پاسداری کند

مسئول قرارگاه شهید دیالمه بسیج دانشجویی خراسان رضوی گفت: امام خمینی(ره) بسیج دانشجویی را جهت پاسداری از مرزهای فکری انقلاب اسلامی تشکیل دادند و به همین دلیل این تشکل دانشجویی باید از مرزهای انقلاب پاسداری کند.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، هادی باادب امروز در مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علمی و کاربردی مشهد گفت: امام خمینی(ره)با نگاهی راهبردی در سال 67 و پس از پذیرش قطعنامه دستور به تشکیل بسیج دانشجویی و بسیج طلاب دادند و دانشجویان باید در پی این باشند که نگاه امام خمینی(ره)در این مسئله را بیابند.

 

وی با اشاره به این‌که پی بردن به نگاه امام خمینی(ره)باعث خواهد شد فلسفه وجودی بسیج دانشجویی را درک کنیم، افزود: امام خمینی(ره) بسیج دانشجویی را جهت پاسداری از مرزهای فکری انقلاب اسلامی تشکیل دادند؛ بنابراین جهت تحقق این امر باید روزبه روز مسیر تکاملی خود را طی کنیم.

 

مسئول قرارگاه شهید دیالمه بسیج دانشجویی خراسان رضوی انقلاب اسلامی را با دیگر انقلاب های جهان متفاوت دانست و خاطرنشان کرد: گفتمان سایر انقلاب‌ها برابری و بهبود وضع اقتصادی است؛ اما گفتمان انقلاب اسلامی ایران عدالت خواهی، جهانی سازی و مبارزه با ظلم و ستم است که منشاء مهدویت دارد.

 

باادب با تاکید بر این‌که دانشجویان بسیجی علاوه بر تاثیرگذاری در محیط دانشگاه باید در جهت ترویج نگاه بسیجی در سطح جامعه نیز بکوشند، گفت: توجه نسبت به تشکیلات، جامعه، نظام اسلامی، جهان اسلام و سایر اقشار از جمله ماموریت‌های بسیج دانشجویی است که باید به آن‌ها توجه شود.

 

وی تاکید کرد: در گام نخست مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علمی- کاربردی باید ترمیم تشکیلات بسیج در دانشگاه را مد نظر قرار دهد تا بتوانند از تمام پتانسیل دانشجویی دانشگاه برای اشاعه تفکر و فرهنگ بسیج بهره گیرند.

 

مسئول قرارگاه شهید دیالمه بسیج دانشجویی خراسان رضوی در پایان گفت: همچنین باید ارتباط گیری و اثرگذاری را وسعت دهیم و در کنار این مسائل توجه به بحث آموزش افراد جذب شده بسیار مهم است./155ب2/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار