هادی لشگری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زاهدان، گفت: نامه ۲۱ تشکل در استان در حمایت از استیضاح بسیار فراگیر بود و برای اولین بار ۲۱ تشکل پای کار آمدند که بازتاب گستردهای داشت و وقتی تیری به هدف میخورد، صدا میدهد و از آنجا بود که ما اطمینان پیدا کردیم که این نامه در راستای مطالبهگری بوده است.
وی ادامه داد: هرچند عدهای سعی در کمرنگ کردن این جریان پاک داشتند؛ به طور مثال عدهای که به اسم جریان دانشجویی در فتنه ۸۸ دستشان برای مردم رو شده بود، با دروغ و افترا سعی در مقابله با این جریان را داشتند که افشاگریهای انجام شده باعث رسوایی آنها شد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه زابل بیان داشت: آنهایی که استیضاح وزیر علوم را موجب باقی ماندن سیستان در وضعیت نامساعد میدانند و یا شاید از به خطر افتادن جایگاهشان میترسند، باید بگویم وضعیت اسفبار کنونی سیستان به علت بیمدیریتی برخی از همین مسئولان شهری، استانی و کشوری است که اقدامی تا کنون برای سیستان نکردهاند و رفع محرومیت این منطقه جزو مطالبات به حق مردم و هم جزو وظایف بر عهده دولت است که باید برای رفع آن اقدام کرد.
لشگری ادامه داد: این موضوع نباید موجب آن شود که نمایندگان سیستان از وظیفه اصلی خود که مبارزه با فساد است، کناره گیری کنند.
وی ادامه داد: عدهای خود را قاطبه دانشجویان استان میدانند؛ اما من میخواهم بگویم قاطبه دانشجویان ۲۱ تشکل است و ما از این به بعد با این جعل عناوین به شدت برخورد میکنیم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه زابل گفت: چرا عدهای که هم وزارت علوم گذشته را دیدهاند و هم این وزارتخانه را، این گونه موضع گیری میکنند؟ آیا واقعا رشد علمی کشور در این چند سال اخیر را یکسان دیدهاند؟
لشگری ادامه داد: این افراد چشمشان را به ورود کسانی که در فتنه سال ۸۸ نقش داشتهاند، به این وزارتخانه بستهاند و میخواهند برای حفظ جایگاهشان، استیضاح یک وزیر را، مساوی با تقابل دولت با یک استان جلوه دهند که این موضوع به جد خلاف واقع و دور از عقاید ریاست جمهور است؛ زیرا وی بخوبی با اختیارات مجلس آشنا بوده و این موضوع را جزو حقوق نمایندگان دلسوز نظام میداند و ما نیز امیدواریم که وی بر خلاف عدهای که به دنبال اختلاف بین دولت و مجلس هستند، با تعیین وزیری لایق و انقلابی در جهت رشد علمی کشور و ثبات سیاسی دانشگاه قدم بردارد.
وی در ادامه افزود: برای ما واقعا جای سوال دارد که حلیمه عالی با توجه به اینکه برای پیوستن به جمع استیضاح کنندگان حتما به حجت شرعی رسیده بود و انتقادها و دلائل کافی برای این امر داشت، چه شد که امضای خود را پس گرفت؟
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه زابل گفت: آیا انتقادهایی که وی به وزارت علوم داشت، در این مدت کوتاه برطرف شد؛ که اگر چنین است سطح پایین درخواستها است و از وی میخواهیم تا در فضایی دوستانه برای دانشجویان حوزه استحفاظی خود این موضوع را تبیین کند.
لشگری گفت: متاسفانه باید بگوییم وی تحت تاثیر جریانات خاص و با پذیرش وعدههایی از برخی از مسئولان، امضای خود را پس گرفت که حتی موجب ذوق زدگی برخی از رسانههای ضد انقلاب شد که باید در پیشگاه خداوند و مردم سیستان جوابگو باشد.
وی گفت: از نمایندگانی که استیضاح را امضا کردند، تشکر میکنیم که حرکتی انقلابی و ولایی انجام دادند و نمایندگانی که امضا نکردند، بدانند که در آینده مورد مطالبهگری دانشجویان قرار خواهند گرفت.
فقط پیگیر نامه شکایت دانشجوهای دامپزشکی زابل از مدیریت ضعیف رییس دانشکده دامپزشکی به وزارت خانه و تایید بازرس وزرات خانه از وجود این ضعف و عدم مدیریت بود هم باش
خدا حافظت کنه خیلی مردی