کد خبر:۳۶۸۳۹۵
از گوشه کنار نشریات دانشجویی؛

داعش، دولت انگلیسی آمریکایی، عامل شرارت‌ها

امروز بر همگان واضح شده است که هدف از ايجاد گروه داعش ايجاد اختلاف بين فرق اسلامي و فراموش کردن مسئله‌ي اصلي اسلام يعني آزادي فلسطين از دست رژيم سفاک و کافر صهيونيستي است.

گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»،به نقل از نشریه خیمه،دانشگاه سیستان و بلوچستان:از عوامل شکل گیری اندیشه‌های افراطی در یک جامعه می‌توان به فقرفرهنگی، انحرافات عقیدتی، جهل و کم سوادی و استبداد حاکمان اشاره کرد. گسترش و رواج جریان‌های افراطی در جهان بویژه در منطقه غرب آسیا مسلماً یکی از موضوعات مهم قرن حاضر است که خطری جدی برای جامعه بشری نیز محسوب می‌شود.

 

نکته‌ای که در بحث جریان‌های افراطی ما را به تامل بیشتر وا می‌دارد این است که گسترش این افراطی‌گری‌ها اکثرا در کشورهای اسلامی بویژه در منطقه غرب آسیا در حال وقوع است که خود، این سوال را در ذهن ایجاد می‌کند که چگونه می‌شود در دینی که دین مودت و رحمت و مهربانی است چنین گروه‌هایی شکل می‌گیرند که سربریدن و گردن زدن و رفتارهای قرون وسطائی حرکتی طبیعی برای آنان می‌شود. البته در تاریخ اسلام اندیشه‌هایی افراطی وجود داشته که نمونهٔ بارز آن خوارج است. این گروه به دلیل تفسیرهای غلط و عدم توجه به خط قرمز‌های دین توسط عمده مسلمانان طرد شدند. کج فهمی‌های خوارج از دین باعث شد که روز به روز به سمت گمراهی پیش روند و همین کج روی‌ها موجب شد تا در جنگ نهروان از دم شمشیر امام علی (ع) بگذرند.

 

آنچه که امروز رسانه‌های غیرمسلمان شرق و غرب با تمام شوق و ذوق به مردم جهان ارائه می‌دهند، تصاویر قتل و کشتار کودکان و مردم بی‌گناهی است که هر روز در کشورهای اسلامی اتفاق می‌افتد و نتیجه آن جز تلقین تصویری زشت و خشن ازاسلام در ذهن مخاطبانشان نیست. اسلام خشن و تروریستی که باعث و بانی آن همین گروه‌های تکفیری و افراطی هستند که به طور مستقیم توسط رژیم صهیونیستی و کشورهای غربی ایجاد و مورد حمایتهای لجستیکی، تسلیحاتی و مالی آنان قرار می‌گیرند.

 

از جمله گروه‌های تروریستی که روز به روز دامنه فعالیتشان گسترده‌تر می‌شود؛ می‌توان به بوکوحرام و الشباب در آفریقا و القاعده و داعش در خاورمیانه اشاره کرد. گروه‌هایی که تنها لباس دین بر تن کرده‌اند و ذره‌ای از باطن اسلام، این دین مودت و مهربانی در آن‌ها نیست که این خود، مصداق بارز سخن امام خمینی (ره) است که می‌فرمایند: «امروز جامعه مسلمین طوری شده که مقدسین ساختگی جلوی نفوذ اسلام و مسلمین را می‌گیرند و به اسم اسلام به اسلام صدمه می‌زنند. (ولایت فقیه (حکومت اسلامی)، امام خمینی (ره) ص ۱۴۳-۱۴۶)

 

ازجمله مهم‌ترین گروه‌های افراطی که بسیاری از اوقات، جنایاتش تی‌تر یک بسیاری از رسانه‌های دنیا است، داعش یا‌‌ همان دولت اسلامی عراق و شام است. بعد از سقوط صدام در حمله آمریکا به عراق، با دستور بن لادن شخصی به نام زرقاوی مأمور تشکیل شاخه القاعده در عراق می‌شود که او هم این کار را انجام داد ولی در سال ۲۰۰۶ کشته شد. سالیان بعد ابوبکرالبغدادی از سوی القاعده به عنوان امیر دولت اسلامی عراق انتخاب شد. با آغاز بحران سوریه ابوبکر البغدادی به یکی از اطرافیانش به نام ابومحمد جولانی دستور تشکیل شاخه‌ای دیگری از القاعده در سوریه را داد.

 

پس از تشکیل القاعده در سوریه اختلافات فاحشی در بین جولانی و البغدادی شکل گرفت که همین امر باعث شد تا بغدادی به سوریه برود و دو شاخه عراق و شام را ادغام کرده و خود را امیر دولت اسلامی عراق و شام (داعش) بخواند که این آغاز ظهور جنایت‌های وحشیانه‌ای بود که امروز در غرب آسیا می‌بینیم. این گروه با ادعای مبارزه با آمریکا و ناتو در عراق تشکیل شد؛ اما با گذشت زمان معلوم شد که نه تنها به جنگ با آمریکایی‌ها نرفتند بلکه با راه اندازی جنگ مذهبی در عراق عامل قتل هزاران عراقی شدند به طوریکه تا سال ۲۰۱۳ بیش از ۹۵۰۰ نفر از عراقی‌ها در بمب گذاری‌های این گروه کشته شدند که این‌ها همه ماحصل جنایت‌های این گروه‌ها بود.

 

این گروه بعد از مدتی اعلام کرد که در عراق با چهار گروه جنگ می‌کنند، گروه اول صلیبیون یا‌‌ همان ناتو و نیروهای آمریکا، دوم صفویون یا‌‌ همان شیعیان ایرانی در عراق، سوم رافضیون که شیعیان عراق را تشکیل می‌دهند و مرتدین که اهل سنتی هستند که با این گروه همکاری ندارند. اقدامات وحشیانهٔ این گروه به اندازه‌ای شدت گرفت که حتی طرفداران و حامیان اصلی این گروه خونخوار از جمله انگلیس خبیث، آمریکا و عربستان سعودی هم اقدامات این گروه را در ظاهر تقبیح کردند. به عنوان مثال در جنایت اسپایکر اعضای سفاک داعش بیش از ۱۷۰۰ نیروی در حال آموزش نظامی زیر ۲۲ سال را در پایگاه اسپایکر به قتل رساندند. این جنایت عظیم در حالی اتفاق افتاد که صدای هیچکدام از گروه‌های حامی حقوق بشر و سازمان ملل در نیامد.

 

از جمله نکات قابل تامل در درگیری‌های عراق و گروه داعش می‌توان به سقوط زود هنگام و چند ساعتهٔ موصل به عنوان دومین شهر بزرگ عراق و بزرگ‌ترین شهر سنی نشین عراق اشاره کرد، این مهم در حالی اتفاق افتاد که شهرکوچک آمرلی توانست در برابر ۸ ماه محاصره آب و غذا و دارو و درگیری‌های شدید با این گروه مقاومت کند و سرانجام به پیروزی برسد.

 

آمریکا و هم پیمانان حامی این گروهک بعد از پیروزی‌های ارتش و مردم عراق در برابر این گروه تروریستی در ظاهر اقدام به ایجاد ائتلاف ضد داعش کردند اما نکته قابل تامل در این ماجرا این است که بعد از آغاز حمله‌های محدود اعضای این ائتلاف به مواضع داعش شاهد تقویت این گروه و پیشروی آن‌ها در برخی قسمت‌های عراق بودیم به عنوان مثال در محاصرهٔ شهر کوبانی در کمال ناجوانمردی نیروهای آمریکایی سلاح‌ها را از طریق آسمان به نیروهای داعش می‌فرستادند و این خود گواه حمایت شیطان بزرگ از این گروه تروریستی است.

 

امروز بر همگان واضح شده است که هدف از ایجاد گروه داعش ایجاد اختلاف بین فرق اسلامی و فراموش کردن مسئلهٔ اصلی اسلام یعنی آزادی فلسطین از دست رژیم سفاک و کافر صهیونیستی است. البته با توکل به خدا و بیداری ملت‌های مسلمان این نقشهٔ مستکبرین عالم خنثی خواهد شد و با تسریع در روند مسلح شدن کرانهٔ باختری، رژیم صهیونیستی روز به روز به فرجام قطعی خود یعنی نابودی و سقوط در درهٔ نیستی نزدیک خواهد شد.

 

شما می‌توانید جهت بازدید و دریافت نشریات دانشجویی به سایت پاتوق آزاداندیشی نشریات دانشجویی مراجعه کنید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار