به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، سیدعزت الله ضرغامی امروز در اختتامیه همایش بین المللی "بسیج و رسانه" در مشهد گفت: چنانچه در روزهای نخست انقلاب بیان میشد که چنین ایامی را مشاهده خواهیم کرد و ایران در معادلات جهانی تأثیر گذار خواهد بود باورمان نمیشد؛ اما امروز مشاهده می کنیم که چنین اتفاقی رخ داده است.
وی با بیان اینکه حضور بسیج باعث ایجاد قوت قلب در بین مردم شده است گفت: بسیج در بسیاری از مقاطع اقداماتی را انجام داده که ممکن است نتوان آنان را طی این زمان کوتاه مطرح کرد، آنچه را که ما از شبکههای مختلف رسانهای پخش میکنیم در صد کوچکی از اقدامات بزرگ بسیج است.
رئیس سابق سازمان صدا و سیما با بیان اینکه امروز آن شجره طیبه به بار نشسته و ما از محصولات آن بهره میبریم خاطرنشان کرد: بسیج و رسانه زمانی که کنار هم قرار میگیرند مفهومی را انتقال میدهند که هم در فالب و هم محتوای آن باید تأکید داشته باشیم به طور مثال کلمه جمهوری اسلامی در یک معنی ساده جمهوریش قالب و اسلامی آن محتواست که متأسفانه بسیاری متوجه این معنای ساده نمیشوند.
ضرغامی ضمن تأکید بر اینکه ما با کسانی که پیاده نظام دشمن هستند کاری نداریم خاطرنشان کرد: کسانی هستند که صادقانه در این مسیر به خطا افتاده و عنوان میکنند محتوای جمهوری اسلامی ایران تهی است که باید بتوانیم آنان را به مسیر درست هدایت کنیم.
وی ادامه داد: بسیج و رسانه یا رسانه بسیجی دو مفهومی هستند که در کنار هم دارای قالب و هم دارای محتوا می باشند که بسیار مناسب است بتوانیم قالب و محتوا را به شکلی مفید و مطلوب پیاده کنیم.
ضرغامی با اشاره به اینکه محتوای رسانه باید بسیجی باشد که آن محتوا شجاعت است خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودهاند«اگر شجاعت امام نبود سایر ویژگیهای ایشان در حاشیه قرار میگرفت» حال همین ویژگی را باید مورد بررسی قرار دهیم که چنانچه بتوانیم ویژگی شجاعت را در رسانههای خود پیاده کنیم باعث تحولات بسیاری خواهیم شد.
رئیس سابق سازمان صداو سیما بسیج را یک فرم و یک حرکت عمومی وسیع پربرکت دانست که میتواند همه مشکلات راحل کند، یادآور شد: در دوران دفاع مقدس شاهد این مسئله بودیم و رسانه نیز باید به اشاعه این تفکر بسیجی بپردازد و از آن بهره گیرد.
ضرغامی با اشاره به اینکه نیروهای بسیجی در هر رسانهای که باشد تأثیرگذار هستند گفت: نیروهای بسیجی در هر قسمت از رسانه و به خصوص صدا و سیما که باشند خواهند توانست این مجموعه را به خوبی هدایت کنند.
وی در ادامه یادآور شد: در سالهای اخیر با کلمهای به نام «شهروند خبرنگار» مواجه روبرو شدیم که این مسئله را در فتنه 88 تجربه کردیم به طوری که هر فردی با در دست داشتن یک موبایل عکس گرفته و آن را مخابره میکرد که این عکس هیچ محتوایی در بر نداشت، ما نمیتوانیم آن فرد را «خبرنگار» بنامیم.
رئیس سازمان سابق صدا و سیما افزود: همان تصویرها، خمپارههای ما را ساختند، ما تصویر داشتیمغ اما توانستیم از تصاویر آنان نیز بهره برداری کنیم و این تصاویر نشان میداد که تعدادی مشاور نادان که نفهمیدند در عصر عاشورا نباید کف و سوت و هلهله کشید پشت قضیه هستند.
وی در پایان ضمن بیان اینکه بسیج بهترین مکان برای تربیت خبرنگار بسیجی است گفت: بسیجی بودن دارای یک جایگاه بالاست که بزرگان ما نیز همیشه علاقه خود را به بسیجی بودن اعلام داشتهاند.