به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، غلامعلی حدادعادل در همایش راه روشن، که به مناسبت گرامیداشت سومین سالگرد شهادت دانشمند هسته ای مصطفی احمدی روشن و به همت کنگره شهدای دانشگاه صنعتی شریف در تالار جابربن حیان این دانشگاه برگزار شد، گفت: تقارن این مجلس با 9 دی بعد بیشتری به این اجتماع می دهد یکی از خصوصیت های دانشگاه این است که هم جای شور است و هم جای شعور، هم جای استدلال و منطق و هم کانون آرمانگرایی و احساسات مقدس و هیجان و حماسه است.
وی افزود: ما در بسیاری از اماکن می بینیم که شور است ولی تفکر منطقی و استدلال یا نیست و یا کم است و در بعضی جاها نیز تجزیه و تحلیل علمی زیاد است ولی از شور و حماسه خبری نیست این یکی از خصوصیت های خوب دانشگاه است که هر دو جنبه را می تواند با هم داشته باشد.
نماینده مجلس شورای اسلامی به همایش راه روشن اشاره کرد و گفت: موضوعی که به خاطر آن تجمع کردید هم از لحاظ منطقی و هم از لحاظ احساسی شورآفرین است مانند حماسه امام حسین(ع) که شور و شعور در آن وجود دارد هر چه به حماسه امام حسین فکر کنید، شعور شما فلسفه قیام را با عقلانیت قابل درک می کند وعقل را در بالاترین سطوح خود به حرکت حسینی می اندیشد و در عین حال این حرکت به همان اندازه حماسی و شورآفرین است.
وی بزرگداشت شهدای هسته ای را دارای شور و شعور خواند و افزود: ما اگر به سال 88 برگردیم متوجه می شویم که بعد از انتخابات یک ذوق زدگی برای دشمنان انقلاب پیدا شد و آنها همیشه دنبال این بودند که عده ای از مردم را به مخالفت با اصل انقلاب و نظام تشویق کنند.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: با القای این حرف که در انتخابات تقلب شده دشمنان مردم را به خیابان ها فراخواندند و ذوق زده بودند که انقلاب از دست رفته است و همانطور که می دانید همه شبکه های ماهواره ای هر یک ربع یک بار خبرهای تجمع مردم را پخش می کردند و اینگونه توانستند دل دوستداران انقلاب را بلرزانند.
وی با اشاره به اینکه خوش بینی و ذوق زدگی استکبار بیشتر از یک هفته به طول نکشید، گفت: جمعیت عظیم شرکت کننده در نمازجمعه 29 خرداد که اولین نمازجمعه پس از انتخابات محسوب می شد، این تفکر را که کسی در میدان حضور ندارد و راه برای دشمن باز است را باطل کرد و به نظر من نمازجمعه ای به عظمت و شکوه نمازجمعه 29 خرداد وجود ندارد.
وی افزود: آنچه از 29 خرداد تا 9 دی اتفاق افتاد کارنامه مفصلی است که وقت طرح آن نیست ا ما آنچه مهم بود این است که دشمن از طرح خود مأیوس شده و متوجه شد که انقلاب مخملی و رنگی به نتیجه نرسیده و طرح دیگری را اتخاذ کردند.
نماینده مجلس شورای اسلامی تشدید تحریم ها را یکی از طرح های مهم دشمن خواند و افزود: مقدمه تشدید تحریم ها یک فضای خبری منفی و سنگین علیه ایران بود که غوغای جهانی علیه ایران راه انداختند که ایران می خواسته سفیر آمریکا را در عربستان ترور کند.
این نمایش ساختگی را ایجاد کردند تا بلافاصله پرونده هسته ای را به شورای امنیت ببرند و تحریم های جدیدی را علیه ایران وضع کنند و تحریم ها را تشدید کنند.
وی به تشریح رابطه بین تشدید تحریم ها و فتنه 88 پرداخت و گفت: تشدید تحریم ها و تمرکز روی مسئله هسته ای و بزرگ کردن این بهانه و دستاویز بعد از فتنه اتفاق افتاد و آنها که تصمیم داشتند مردم را با شعار تقلب به خیابان ها بکشانند چون این راه را بی نتیجه دیدند به مسئله هسته ای متوسل شدند و هر طوری توانستند به تشدید تحریم ها پرداختند و در همین مسیر بود که ما شهدای هسته ای را تقدیم انقلاب کردیم.
رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی شهادت شهدای هسته ای را مرحله ای جدیدی از شهادت در انقلاب خواند و افزود: ما در ابتدای انقلاب و در دوران دفاع مقدس شهید دانشگاهی زیاد داشتیم که به جهتی غیر از فعالیت علمی خود شهید می شدند ولی در قضیه هسته ای آنها کسانی را نشانه گرفته بودند که با علم به انقلاب خدمت می کردند و کار علمی دانشگاهی در منظومه انقلاب جایگاهی مشخصی پیدا کرد.
وی با بیان اینکه انقلاب در متن دانشگاه و علم قرار گرفته است، گفت: ادغام انقلاب در سال های علمی کار مبارکی است و مرحله جدیدی از حماسه در انقلاب محسوب می شود.
حدادعادل به هدف دشمن از ترور دانشمندان هسته ای اشاره کرد و گفت: آنها می خواستند به نظام فشار وارد کنند و در میان دانشمندان و فعالان هسته ای رعب و وحشت ایجاد کنند غافل از اینکه در این ملت رشد معنوی و انسانی پیدا شده که همان فردای شهادت این دانشمندان تعداد داوطلب برای تحصیل در رشته هسته ای زیاد شد.
وی به تشریح مسائل پیرامون غنی سازی 20 درصد اورانیوم پرداخت و گفت: ما در ابتدا نمی توانستیم اورانیوم را تا 20 درصد غنی کنیم سابقاً اورانیوم 20 درصد را از کشورهای دیگر مانند آرژانتین خریداری می کردیم و همانطور که می دانید برای مصرف پزشکی، ایران نیاز به این اورانیوم دارد در این میان کشورهای 1+5 گفتند که شما اورانیوم 4 درصد خود را به ما بدهید تا ما تبدیل به 20 درصد کنیم اما برای این کار هزینه گزافی می خواستند که این هزینه نسبت یک به ده اورانیوم سه درصد ایران به اورانیوم بیست درصد کشورهای 1+5 بود.
حدادعادل واکنش مقام معظم رهبری را به این جریان ستودنی خواند و افزود: در این میان مقام معظم رهبری دخالت و مخالفت خود را اعلام کردند چرا که کشورهای 1+5 می خواستند تمام اورانیوم های ایران را بگیرند و بگویند ایران دیگر اورانیوم ندارد و این کشورها هرگز باور نمی کردند که ایران بتواند اورانیوم بیست درصد را غنی سازی و تولید کند.
وی داستان هسته ای را یک بهانه برای کشورهای غربی و آمریکایی عنوان کرد و گفت: ما هیچ گاه حرکتی برای ساخت سلاح نکردیم و همه این ها یک داستان است همه دنیا می داند که آمریکا با ایجاد رژیم جعلی صهیونیستی به اسرائیل بمب اتمی داد و امروز اسرائیل به یک منبع بزرگ برای بمب اتمی تبدیل شده و عزیزدردانه آمریکاست.
این نماینده مجلس با بیان اینکه مسئله هسته ای بهانه ای برای مبارزه با اصل انقلاب است، گفت: ایران اعتنایی به این فشارها نمی کند و اقتدار خود را به دست آورده و امروز هم سرمیز مذاکره انتظار ما این است که این اقتدار حفظ شود.
وی از خانواده احمدی روشن تجلیل کرد و گفت: این خانواده بعد از شهادت فرزندانشان تبدیل به یک سخنگوی مدافع انقلاب شدند وقتی موساد امثال شهید احمدی روشن و علی محمدی را به شهادت رساند به فکر سوء استفاده از آنها افتاد چرا که عده ای بعد از شهادت علی محمدی در مراسم تشییع پیکر وی غوغا به راه انداخته بودند که نظام را مسبب ترور این فرد بدانند و دلیلشان این بود که شهید بزرگوار اصلاح طلب بوده که نبوده و نظام می خواسته این شخص را ترور کند که خدا را شکر مردم در آن مراسم اجازه ندادند این اشخاص بتوانند افکار خود را القاء کنند.
حدادعادل به ستایش رفتار مادر شهید احمدی روشن پرداخت و گفت: مادر این شهید بزرگوار پس از شنیدن خبر شهادت فرزندش مثل کوه در مقابل این مصیبت ایستاد و من هیچ گاه سخنرانی ایشان را در میدان انقلاب فراموش نمی کنم که این مادر کار یک رسانه عظیم را انجام داد.
این نماینده مجلس در خصوص حماسه 9 دی و ابعاد دیگر فتنه 88 گفت: آنچه که بیش از همه تلخ تر و گزنده تر بوده تهمت تقلب به نظام بود که این لطمه ای جبران ناپذیر به نظام وارد کرده و من نمی دانم خدا چگونه می خواهد از جرم و خطای این افراد بگذرد.
وی افزود: حتی اگر تقلبی در انتخابات صورت بگیرد و نظام اعلام کند که تقلب شده این افتخار و قوتی برای نظام است، من به عنوان یکی از شش نفری بودم که از طرف شورای نگهبان مسئول بازرسی انتخابات شد وقتی تیم ما برای بررسی اقدام کرد این افراد که مدعی تقلب در انتخابات بودند با اظهارات صحیح ما نرم شدند ولی باز هم چون از افرادی خاص خط می گرفتند دوباره به حالت قبلی بر می گشتند.
حداد عادل سخنان میرحسین موسوی را لطمه ای بزرگ به نظام دانست و افزود: وقتی کسی که هشت سال نخست وزیر نظام بوده در رسانه ها عنوان کرد که نظامی که براساس قرآن بنا شده و به درستی معروف است تقلب کرده شیوخ مرتجع منطقه، استکبار و تمامی دشمنان انقلاب و طاغوتیان از این سخن استفاده کرده و شعار «رای ما را پس بدهید، سردادند».
وی در پایان خاطرنشان کرد: این راه مسدود است و 9 دی برای این است که فراموش نکنیم که اهل فتنه با انقلاب چه رفتاری کردند و انقلاب با آنها چه رفتاری کرده است و نباید فراموش شود که فرزندان شهدای هسته ای ما طالب خون پدر خود از کسانی که به آمریکا گرا دادند که با تحریم ایران را مجازات کنند، هستند.