آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۱۹۳۸
رازبان در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

چرا با صنعتی که دارای آینده روشنی است این گونه رفتار می‌شود؟

مسئول علمی بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: خوشبختانه در حوزه هوا و فضا پیشرفت‌ها و خروجی‌های بسیار خوبی را شاهد بوده‌ایم و چنانچه بیش از این سرمایه‌‌گذاری کنیم حرف برای گفتن خواهیم داشت. حال سوال این جاست چرا با صنعتی که دارای آینده روشنی است این گونه رفتار می‌شود؟

آرش رازبان در گفتگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در رابطه با بحث انحلال پژوهشگاه فضایی ایران گفت: در نقشه جامع علمی کشور یکی از اهداف بخش علم و فناوری اعزام انسان به فضا و کسب دانش، طراحی و ساخت ماهواره عنوان شده است و این مسئله به معنای این است که بحث هوا و فضا مبحثی مهم برای نظام و کشور است.

 

وی ضمن بیان این‌که در همان نقشه، علم و فناوری را به اولویت‌ها الف، ب و جیم دسته بندی کرده‌اند، تصریح کرد: علم و فناوری در نقشه جامع علمی کشور جزو اولویت‌های الف مطرح شده و نخستین چیزی که در این حوزه مورد توجه قرار گرفته توسعه صنعت هوا و فضا است.

 

صنعت هوا و فضا برای کشور دارای اولویت است

 

این فعال دانشجویی با بیان این موضوع که صنعت هوا و فضا برای کشور دارای اولویت است، خاطرنشان کرد: گاهی اوقات ما در صنعت سرمایه گذاری می‌کنیم؛ اما نتیجه‌ای رضایت بخش در بر ندارد در این زمان چنانچه آن را حذف کنیم ضربه‌ای به کشور متحمل نمی‌شود.

 

مسئول علمی بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: این در حالی است که در حوزه هوا و فضا پیشرفت‌ها و خروجی‌های بسیار خوبی را شاهد بوده‌ایم و چنانچه بیش از این سرمایه گذاری کنیم حرف برای گفتن خواهیم داشت. حال سوال این جاست چرا با صنعتی که دارای آینده روشنی است این گونه رفتار می‌شود؟

 

رازبان با تاکید بر این‌که توجه نکردن به این حوزه لطمات بسیاری به کشور وارد خواهد کرد، گفت: منحل کردن این پژوهشگاه دردی را دوا نخواهد کرد. چنانچه نقصی در این حوزه وجود دارد باید اعتبارات بیشتری اختصاص یابد تا نتیجه بهتری را مشاهده کنیم نه این‌که آن را حذف کنیم.

 

وی با طرح این پرسش که حال که می‌خواهند این پژوهشگاه را حذف کردند به جای آن چه چیز جایگزین خواهند کرد؟ بیان داشت: یکی از برآوردهایی که می‌توان از این قضیه کرد این است که با توجه به این‌که در مذاکرات هستیم و با توجه به این‌که کشورهای غربی بر روی پیشرفت صنعت و تکنولوژی ایران حساس هستند، دولت درصدد است با انجام چنین اقداماتی حساسیت آنان را کاهش دهد تا از این طریق به اهداف خود دست یابد.

 

این فعال دانشجویی ادامه داد: اما آنچه در مسیر مذاکرات نقش دارد این است که ما از موضع قدرت وارد شویم که چنانچه در حوزه‌ای از حوزه‌های علم و فناوری عقب بمانیم آن‌گاه متحمل لطمات بسیاری خواهیم شد.

 

مسئول علمی بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تاکید کرد: خداوند در قرآن بر این مسئله تاکید دارد که مبادا ترس از دشمنان اسلام باعث شود پیشنهاد صلح آنان را بپذیرید چرا که خداوند با شماست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۶
صنعتگران حوزه فضایی و تلف شدن بیت المال. بررسی پیشنهادات دولت جدید: 1- سازمان به وزارت ارتباطات منتقل شود : با کمی بررسی ملاحظه خواهید کرد در هیچیک از کشورهای موفق یا پیشرو فعلی سازمان فضایی زیر مجموعه وزارت ارتباطات نمی باشد.ماموریت سازمان فضایی برنامه ریزی و هماهنگی کلان حوزه فضا و نظارت بر برنامه ها ی فضایی در تمامی حوزه ها می باشد که اساسا فرای ماموریت ها و وظایف وزارت ارتباطات می باشد، که در صورت تحقق ، اقدام غیر قانونی دیگری رخ داده و آن عدم همخوانی ماموریت های سازمان زیر دست با وظایف وزارت بالادستی می باشد. گویی سازمان محیط زیست را به مجموعه وزارت جهاد کشاورزی منتقل کنیم. تنها راه اینکه ماموریتها و وظایف وزارت ارتباطات مجددا تعریف و مصوب شوند که تا کنون چنین اقدامی انجام نشده است.
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار