برنامه غذایی نادرست سلامت مردم کردستان را به خطر انداخته است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۵۴۲۶
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان:

برنامه غذایی نادرست سلامت مردم کردستان را به خطر انداخته است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: برنامه غذایی نادرست به یک مشکل جدی در استان تبدیل شده و سلامت مردم استان را به خطر انداخته است.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از کُرددانش؛ طیب قدیمی در دیدار هیات علمی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کردستان با نماینده ولی فقیه در استان گفت: شعار امسال هفته سلامت با نام «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره» نامگذاری شده است.

 

وی طرح تحول نظام سلامت را مهم‌ترین مسئله در حوزه سلامت عنوان کرد و افزود: این طرح از اولویت‌های دولت بوده و پشتیبانی مجلس و مشارکت مردم را به دنبال داشته است.

 

قدیمی کاهش هزینه‌های بستری بیماران در بیمارستان‌ها یکی از مراحل ارائه خدمات در بخش درمان بوده است، تصریح کرد: در این بخش هزینه بستری روستائیان به سه درصد و سایر بیمه‌ها شش درصد کاهش یافته است.

 

وی ارتقا کیفیت در ارائه خدمات را یکی دیگر از مزایای اجرای طرح تحول نظام سلامت اعلام و ابراز امیدواری کرد متناسب با منابع واقعی مالی و انسانی، ارائه خدمات مطلوب را در بیمارستان‌ها شاهد باشیم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با تاکید بر همکاری و پشتیبانی سایر ارگان‌های فرهنگی و رسانه‌ها در راستای استمرار اجرای این طرح، تصریح کرد: اقدامات در راستای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت با تاخیر همراه بود.

 

قدیمی از اجرای طرح پزشک خانواده در روستاها و حاشیه شهرها خبر داد و بیان کرد: کارشناسان و پزشکان باید در اجرای این طرح به صورت فعال به مردم مراجعه کنند.

 

وی با اشاره به راه‌اندازی ۳۸ پایگاه سلامت و مراقب سلامت در استان کردستان، اضافه کرد: امید است بتوانیم در این زمینه به عنوان یک استان پیشرو اقدامات را شروع کنیم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به تکمیل و راه‌اندازی این پایگاه‌ها در چند روز آینده اشاره کرد و ادامه داد: تعمیر و تجهیز مراکز درمانی و خانه بهداشت یکی دیگر از طرح‌های در دستور اقدام در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت است.

 

قدیمی خاطرنشان کرد: در کشور ۲ هزار خانه بهداشت راه‌اندازی می‌شود که سهم استان از این تعداد ۳۵ خانه بهداشت است.

 

وی از ارائه ۳۰۰ خدمت نوین برای افراد زیرپوشش بیمه خبر داد و بیان کرد: رکن اصلی برای اجرای طرح تحول نظام سلامت ایجاد بستر مناسب برای تحقق بخشیدن به بندهای این طرح است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پایان افزود: برنامه غذایی نادرست مردم در کردستان یک مشکل جدی است و بسیاری از آنان به محتوا و کیفیت غذا اصلا توجهی ندارند.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار