آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۹۷۱۳
در کرسی آزاد اندیشی دانشگاه بناب مطرح شد

نباید با یک کلمه «نه کاشت» و یا «به کاشت» تصمیمات کیلویی گرفت/ مدیریت جهادی برای احیای دریاچه نمی‌بینم

کرسی آزاد اندیشی با موضوع «احیای دریاچه ارومیه» از سوی جامعه اسلامی دانشگاه بناب با حضور دو تن از نمایندگان مجلس برگزار شد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از زیتون؛ کرسی آزاد اندیشی با موضوع احیای دریاچه ارومیه از سوی جامعه اسلامی دانشگاه بناب با حضور دو تن از نمایندگان مجلس برگزار شد.

 

محمدحسین فرهنگی بعد از ظهر امروز در نخستین کرسی آزاد‌اندیشی با موضوع احیای دریاچه ارومیه با تشریح عملکرد مجلس شورای اسلامی در خصوص احیای دریاچه ارومیه اظهار داشت: مجلس آماده است تمام طرح‌های مربوط به احیای دریاچه ارومیه را تصویب کند.

 

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی افزود: ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌های دولت برای احیای دریاچه ارومیه از تمام دستگاه‌های اجرایی و اقشار مختلف مردم می‌خواهم همه باهم برای احیای دوباره این دریاچه و نجات محیط زیست و زندگی در این منطقه تلاش کنند.

 

وی از دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه خواست با تشکیل جلسه مشترک با حضور نمایندگان استان و مسئولان ستاد احیای دریاچه ارومیه راهکارهای لازم را جهت احیای این دریاچه مورد بررسی قرار دهند.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی سپس با اشاره به ضرورت انجام کار کارشناسی در خصوص احیای دریاچه ارومیه اظهارکرد: چه لزومی دارد با یک کلمه «نه کاشت» و یا «به کاشت» تصمیمات کیلویی برای موضوع گرفته شود.

 

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این کرسی با اشاره به مطالبات مردم منطقه در مورد احیای دریاچه ارومیه گفت: در بحث دریاچه ارومیه باید ما مسئولان افراد مقصر را در این خصوص پیدا کنیم و افرادی که آن موقع با کارهای غیرکارشناسی خود این بلاها را بوجود آوردند، به مردم معرفی کنیم.

 

حجت‌الاسلام محمد باقری‌بنابی افزود: باید با مردم شفاف صحبت کرده و اعلام کنیم که این کارها در آن مقطع اشتباه بوده است.

 

وی اظهار داشت: ما نمی‌گوییم که افراد مقصر از فعالیت‌های اجتماعی محروم شوند و یا خدای نکرده اعدام شوند؛ ولی مردم باید بدانند که در سیستم اجرایی کشور افرادی بودند که کار غیرعلمی انجام دادند و چندین هزار میلیارد تومان به کشور هزینه تحمیل کردند.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه کشور از انجام کارهای غیرکارشناسی آسیب‌های زیادی دیده است؛ گفت: در سال‌های گذشته دنبال این بودیم که کانال‌های موجود را بتونی کنیم؛ چرا این اتفاق نیفتاد؟ کدام افراد مقصر بودند از این رو مدیران اجرایی کار غیرعلمی و غیرکارشناسی انجام ندهند.

 

این نماینده مجلس با طرح این پرسش که چرا شش دانشگاه دولتی استان ما نسبت به مسائل دریاچه ارومیه نامحرم هستند، ولی دانشگاه صنعتی شریف به عنوان دانشگاه مادر در خصوص انجام مطالعات احیای دریاچه ارومیه انتخاب می‌شود.

 

حجت‌الاسلام باقری‌بنابی تصریح کرد: نباید به مسائل احیای دریاچه ارومیه با دید سیاسی نگاه کرد و اینکه مشاهده می‌کنید این جلسه کمرنگ است، افراد می‌ترسند در آینده در مورد گزینش به مشکل برخورد کنند از این رو نباید مطالب را سیاسی کنیم.

 

وی یادآور شد: متأسفانه در بحث احیای دریاچه ارومیه من مدیریت جهادی را احساس نمی‌کنم.

 

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی در عین حال اظهار داشت: من به صراحت لهجه شهرت یافته‌ام و هزینه آن را هم می‌دهم.


باقری‌بنابی افزود: همانطوری که اعلام می‌کنیم انرژی هسته‌ای حق مسلم ماست، از طرفی هم اعلام می‌کنیم که احیای دریاچه ارومیه حق مسلم ماست.

 

وی خاطرنشان کرد: مسئولان باید ابعاد گسترده خشک شدن دریاچه ارومیه را به عنوان بحران جدی در منطقه دانسته و خود را متعهد و مکلف به احیای آن بدانند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار