به گزارش خبرنگار« خبرگزاری دانشجو »از مشهد، قلندرآبادی، دبیر مسابقات مناظره دانشجویی امروز در دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص چگونگی برگزاری این مناظرات گفت: سه دوره این مسابقه در سطح ملی برگزار شد؛ اما بعد تصمیم گرفته شد که مسابقه مناظره را در سه سطح استان، منطقهای وکشوری برگزار شود.
وی تصریح کرد: در این دوره ۱۶ تیم از دانشگاههای مختلف استان ثبت نام کردند که در ابتدا دو جلسه کلاس آموزش فن مناظره از دیدگاه روانشناسی و منطقی برای شرکت کنندگان گذاشته شد.
دبیر مسابقات مناظره دانشجویی همچنین در خصوص نحوه انتخاب موضوع مناظره برای تیمهای شرکت کننده، بیان کرد: در مرحله مقدماتی تیمهای شرکت کننده موضوعات را خود انتخاب میکردند و در مرحله بعدی برای اینکه توانمندی دانشجویان افزایش یابد موضوعات مناظره به قید قرعه انتخاب میشد.
قلندرآبادی با اشاره به اینکه در این مسابقات از دو داور استفاد میکردیم، گفت: در مرحله فینال به دلیل اینکه قضاوت درستی شکل بگیرد از سه داور استفاده شد.
وی با اعلام اینکه گروه برنده به مسابقات منطقهای راه پیدا خواهد کرد، تصریح کرد: در مرحله استانی مسابقات گروه E با کسب ۴۵۱ امتیاز از ۶۰۰ امتیاز مسابقات توانست برنده این دوره باشد.
قلندرآبادی ادامه داد: گروه گیرینو از ۶۰۰ امتیاز توانست فقط ۳۶۹ امتیاز را کسب کنند.
دبیر مسابقات مناظره دانشجویی در پایان با اشاره به اینکه موضوع مناظره مرحله فینال «ارتباط و پیوستگی روحانیت با سیاست باعث کنارهگیری مردم از دین و روحانیت میشود؟» بود، گفت: هدف از برگزاری این مسابقات پرورش کار تیمی و ایجاد توانمندی برای شنیدن نظر مخالف است.