کد خبر:۴۲۷۹۲۴
کدام رشته؟کدام شهر؟-۱۷

همزیستی مدید قدیمی‌ترین دانشگاه فنی مهندسی کنار یک پل!

دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از با سابقه‌ترین موسسات آموزش عالی کشور در زمینه فنی و مهندسی است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»؛ دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از با سابقه ترین موسسات آموزش عالی کشور در زمینه فنی و مهندسی است. این دانشگاه در طول سال ها فعالیت مستمربه خصوص بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی، با بیش از سی هزار نفر دانش آموخته فنی و مهندسی خدمات گسترده ای در راستای اهداف آموزش عالی و تحقیقاتی کشور ارائه کرده است.

 

از جمله افتخارات این دانشگاه می توان به این موارد اشاره کرد:

  • کسب عنوان قطب علمی در رشته های مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی نساجی، مهندسی پزشکی، مهندسی هوافضا، مهندسی عمران و مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کسب رتبه ممتاز در جشنواره خوارزمی و دریافت ده ها جایزه در این جشنواره و عناوین برتر المپیادهای دانشجویی ملی و بین المللی
  • کسب عناوین ارزنده توسط دانشجویان نخبه و خلاق از رقابت های مختلف علمی دانشجویی در سطح جهان؛ از جمله کمیکار و رباتیک
  • کسب رتبه اول تحقیقات در میان دانشگاههای فنی مهندسی کشور در چندین دوره ارزشیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • کسب رتبه اول ارتباط صنعت با دانشگاه و انجام طرح های مهم ملی
  • ارتباطات بین الملل علمی دانشگاهی و امضای تفاهم نامه با دانشگاههای معتبر جهان
  • انعقاد تعداد متنابهی قرارداد پژوهشی و تحقیقاتی با مراکز مختلف علمی و صنعتی
  • جذب نخبگان و استعدادهای درخشان و اعطای تسهیلات به آنان از جمله امکان تحصیل همزمان دو رشته دانشگاهی برای دانشجویان ممتاز و ورود به مقاطع ارشد و دکترا بدون کنکور
  • برخورداری از آزمایشگاه های مدرن و مجهز و انجام پروژه های شاخص ملی از جمله ساخت سریعترین ابررایانه سوپرکلاستر و طراحی، ساخت و پرتاپ ماهواره
  • برگزاری دوره های آموزشی مجازی در مقطع کارشناسی ارشد
  • برگزاری کنفرانس ها، سمینارها و همایش های مختلف علمی در سطوح ملی و بین المللی
  • پیشرو در پژوهش هسته ای و نقش آفرینی اساتید و دانشجویان در موفقیت کشور جهت دستیابی به چرخه سوخت هسته ای
  • افتخار بهره مندی از «چهره های ماندگار»، اساتید و دانشجویان «نمونه» کشور

 

در حال حاضر این دانشگاه با داشتن ۱۵ دانشکده شامل: مهندسی برق، مهندسی پزشکی، مهندسی پلیمر، ریاضی و علوم کامپیوتر، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، مهندسی عمران و محیط‌زیست، مهندسی هسته‌ای و فیزیک، مهندسی‌کامپیوتر و فناوری اطلاعات، مهندسی مکانیک، مهندسی معدن و متالورژی، مهندسی نساجی، مهندسی نفت، مهندسی کشتی سازی، و مهندسی هوافضا و هم چنین سایت مجهز آموزشی و پژوهشی در بندرعباس و یک واحد دانشگاهی در ماهشهر با بیش از ۴۵۰ کادر آموزشی تمام وقت و با ظرفیت قریب به ده هزار دانشجو در ۳۵ گرایش مقطع کارشناسی، حدود ۹۰ گرایش کارشناسی ارشد و ۳۶ دوره تحصیلی در مقطع دکترا و هم چنین فرا دکترا، به تربیت نیروی های متخصص و پژوهشگر مورد نیاز جامعه پرداخته است و تاکنون با تربیت بیش از سی هزار نفر در مقاطع مختلف رشته های فنی و مهندسی و علوم پایه نقش سازنده ای را در جهت شکوفایی صنعت، اقتصاد و پایه های مدیریتی کشور بر عهده داشته است.


این دانشگاه علاوه بر این، در ۷ گروه آموزشی مستقل؛ شامل ، فلسفه علم، آینده پژوهی، فرهنگ و معارف اسلامی، زبان خارجی، تربیت ‏بدنی و شیمیMBA نیز به ارائه خدمات آموزشی می‏ پردازند.

 

دانشکده برق

 

دانشکده برق دانشگاه صنعتی اميرکبير در مقطع کارشناسی در گرايشهای کنترل، مخابرات، قدرت و الکترونيک؛ مقطع کارشناسی ارشد در گرايشهای کنترل، مخابرات، الکترونيک، مکاترونيک، قدرت و  مديريت انرژی ( زیر شاخه قدرت )و  مقطع دکتری در گرايشهای کنترل، مخابرات، قدرت و الکترونيکدانشجو می پذيرد. اين دانشکده همچنين دوره های آموزش مجازی برای کارشناسی ارشد در رشته های مديريت انرژی و مخابرات ( ICT ) ارائه می کند.

 

گروه الکترونيک سيستمهای الکترونيکی،  ميکرو الکترونيک،  الکترونيک  ديجيتال، الکترونيک  نوری رباتيک، فتونيک و تکنولوژی ساخت اداوات نيمه هاديها، شناسايي الگو، شناسايي حروف، طراحی سيستم های مطمئن، طراحی چند پردازنده موازی،  پردازش تصاوير ديجيتال،  پردازش گفتار، شبکه های عصبی و پردازش سيگنال  زلزله.

اين گروه از سال 91 بعنوان قطب علمي سامانه هاي پردازش ديجيتال شناخته شد.

گروه مخابرات آنتن ها، انتشار امواج، رادار, مايکروويو و فناوری موج ميلی متری، مخابرات بدون سيم، سازگاری الکترومغناطيسی، تستهای غير مخرب،  پردازش گفتار و پردازش تصاوير و مخابرات  نوری، کد سازی و فشرده سازی اطلاعات و مخابرات ماهواره ای.

اين گروه همچنين از سال 1384 بعنوان قطب علمی مخابرات راديويي کشور شناخته شد.

گروه قدرت ماشين های الکتريکی, الکترونيک قدرت و مديريت انرژی  الکتريکی، انرژی های نو، عايق ها و فشار قوی، سازگاری الکترومغناطيس، تست های غير مخرب، سيستم های HVDC  و  FACTS ، حالات گذرا و ديناميک،  توسعه نرم افزارهای شبيه ساز،  کيفيت توان، کنترل سرعت موتورها و کاربرد هوش محاسباتی و خودروی"دورگه".

همچنين اين گروه در سال 1379 بعنوان تنها قطب علمی کشور در گرايش قدرت شناخته شد.

 گروه کنترل مدل سازی قطعی، اتفاقی و فازی، سيستم های ديناميکی و بيو لوژيکی، پايداری سيستمها، شناسايي سيستم , کنترل  بهينه و تطبيقی, شبکه های عصبی و منطق فازی، رباتيک و اتوماسيون.

این گروه در سال 1391 با عنوان قطب علمی کنترل و رباتیک کشور شناخته شد.

گروه مکاترونیک رشته تحصيلي مكاترونيك براي پاسخ‌گويي به صنايع روز دنيا طراحي شده است و فلسفه آن طراحي سيستم‌هاي هوشمند تجميع شده از رشته‌هاي مختلف مهندسي است. مهندسي مكاترونيك يك مفهوم توسعه يافته جديد است كه بر ضرورت مجتمع كردن و تقابل شديد ميان رشته‌هاي مهندسي مكانيك، مهندسي برق، مهندسي كامپيوتر و فناوري اطلاعات تأكيد داشته و آنها را در مرحله طراحي يك سيستم، مجتمع مي‌كند. فعاليت طراحي مكاترونيكي مستلزم راهبري و برقراري ارتباطات طراحي‌هاي مهندسي از رشته‌هاي مختلف است. اين رشته مجتمع شده از فناوري‌هاي مكانيك، الكترونيك، كنترل سخت‌افزار، نرم‌افزار و اطلاعات بهمراه تفكر سيستمي براي ايجاد محصولات، فرآيندها و سيستم‌هاي برتر است. عامل مهم در فلسفه مكاترونيك، مجتمع‌سازي ميكروالكترونيك، فناوري اطلاعات، كامپيوتر و كنترل با سيستم‌هاي مكانيكي است. تا بهترين راه‌حل ممكن حاصل شود و محصولي با هوشمندي و انعطاف‌پذيري بالا ايجاد شود. طراحي چنين سيستم‌هايي بايد نتيجه فعاليت چند رشته‌اي به جاي فعاليت‌هاي ميان رشته‌اي باشد. روباتها، هارديسك رايانه، اسكنر، پرينتر، دوربين‌هاي ديجيتال و خودروهاي برقي هيبريد از جمله تجهيزات مكاترونيكي مي‌باشند. صنايع امروزي به مهندسين با عمق و پهناي كافي معلومات نياز دارند و يك مهندس مكاترونيك مي‌تواند معلومات وسيع‌تري در يك رشته مثلاً مهندسي مكانيك داشته و از اطلاعات مفيد و توانايي‌هاي كاري در زمينه‌هاي ميكروپروسسور، ميكروكنترلر، سخت‌افزاري، نرم‌افزار، الكترونيك و كنترل برخوردار باشد.

 

 

دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات

 

امروزه بيش از هر زمان ديگر بكارگيري كامپيوتر و استفاده از روش‌هاي جديد كامپيوتري در حل مسائل مختلف زندگي بشر به ويژه مسائل صنعتي ضروري است و دانش‌آموختگان رشته مهندسي كامپيوتر نيز در اين زمينه نقش مهمي ايفاء مي كنند. با توجه به اهميت برنامه‌ريزي در كشور و تدوين برنامه‌هاي توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي، دانشكده مهندسي كامپيوتر نيز همگام با خط مشي توسعه كشور و بر اساس نيازهاي جامعه اقدام به تدوين برنامه پنج ساله خود نموده كه خطوط كلي آن به شرح زير است:

افزايش ظرفيت سه گرايش مقطع كارشناسي ارشد، بالا بردن كيفيت علمي و عملي دانشكده از طريق جذب اعضاي هيأت علمي جديد، تشويق و تعريف پروژه هاي تحقيقاتي مستقل در جهت رفع نيازمنديهاي فني كشور، پيشبرد مرزهاي دانش، انتشار مقالات علمي، و تأليف و ترجمه كتب، و ارائه دوره هاي تخصصي- كاربردي كوتاه مدت كامپيوتر در راستاي رفع نيازهاي صنايع و سازمان‌هاي مختلف.


 

 فعاليت‌هاي تحقيقاتي اين دانشكده در قالب پروژه‌هاي مستقل اعضاء هيأت علمي، پايان نامه‌هاي كارشناسي ارشد و دكتري و قرارداد با مراكز صنعتي انجام مي پذيرد. اين فعاليت‌ها در جهت رفع نيازهاي علمي- تحقيقاتي كشور، پيشبرد مرزهاي دانش، و بالا بردن كيفيت تحصيلي- علمي برنامه‌ريزي شده است. در اين راستا تحقيقات در زمينه‌هاي انتقال اطلاعات، سيستم‌هاي نرم‌افزاري، پردازش موازي، هوش مصنوعي، بينائي كامپيوتري، پردازش تصوير ثابت و متحرك پردازش گفتار، امنيت اطلاعات و رمزنگاري، شناسائي الگو، الگوريتم‌هاي يادگيري، داده كاوي و رباتيك از امكان بيشتري برخوردار بوده است.

 

 

دانشکده مهندسی دریا

دانشکده مهندسی دريا یکی از دانشکده های دانشگاه صنعتی امیرکبیر است که در سال 1366 با هدف پر کردن شکاف بین حجم کلان سرمایه گذاری ها در بخش مهندسی دریا و تربیت نیروی انسانی متخصص آن با پذیرش 44 دانشجو در رشته مهندسی کشتی سازی تاسیس گردید و هم اینک بصورت یک مجموعه دو یاخته ای مکمل، امکان بهره برداری همزمان از زیر ساخت های آموزشی دانشگاه در تهران برای دروس عمومی، اصلی و پایه و همچنین امکانات همجواری با دریا و صنایع دریایی در بندر عباس برای دروس تخصصی رشته های خود را دارد . در حال حاضر این دانشکده به عنوان نخستین دانشکده مهندسی دریا با نزدیک به 400 نفر دانشجوی فعال در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا متکفل امر آموزش و تامین نیروی انسانی متحصص در همه گرایشهای آموزشی شناخته شده و مورد نیاز در بخش مهندسی دریا می باشد در طول سالهای اخیر این دانشکده نزدیک به 1000 دانش آموخته ممتاز را به جامعه علمی و حرفه ای کشور تقدیم کرده است.

 

دانشکده مهندسی معدن و متالوژی

 

دانشكده مهندسي معدن و متالورژي دانشگاه صنعتي امير کبير با سابقه بيش از 35 سال در تربيت نيروهاي متخصص از نظر جامعيت و تنوع رشته‌ها، همچنين امكانات آموزشي و پژوهشي مجموعه‌اي ويژه و منحصر به فرد در كشور استتلاش براي آموزش وتربيت نيروهاي متخصص در حوزه معدن و متالورژي در راستاي ايجاد تحول در صنعت معدنكاري و متالورژي همچنين پاسخگويي به نيازهاي گسترده صنعتي از اهداف اصلي اين دانشكده بوده است. براساس برنامه‌ريزي آموزشي انجام شده دانش آموختگان اين دانشكده توانايي اداره طرح‌هاي تحقيقاتي و عملياتي در حوزه‌هايي چون اكتشاف، استخراج و فرآوري مواد معدني، فرآيندهاي صنايع استخراج فلزات و تهيه قطعات فلزي همچنين بهينه‌سازي خصوصيات قطعات و توليد مواد جديد را دارا هستند.روند كلي فعاليت‌هاي تحقيقاتي اين دانشكده آشنا كردن دانشجو با مسايل و مشكلات صنعت معدنكاري و متالورژيكي و تأكيد بر تحقيقات كاربردي، ترويج و توسعه روحيه تحقيق و نوآوري، بهبود كمي و كيفي دوره‌هاي كارآموزي و فراهم كردن امكانات نسبي براي شركت اساتيد و دانشجويان در همايش‌هاي داخلي و خارجي و ارايه مقاله‌هاي علمي در نشريات معتبر بين‌المللي است كه در اين زمينه اخيراً دانشكده يك رشد جهشي داشته است.براي بسط و توسعه ارتباط با صنعت كميته‌اي با عنوان ارتباط با صنعت در دانشكده وجود دارد که با بسياري از مراكز تحقيقاتي، پژوهشگاه‌ها، وزارتخانه‌ها و شركت‌هاي صنعتي تفاهم‌نامه همكاري پژوهشي و آموزشي منعقد شده است بطوريكه قراردادهاي صنعتي منعقد شده اين دانشكده در طي سه سال گذشته از نظر تعداد و مبلغ كل، رشد قابل توجهي داشته است.

 

دانشکده مهندسی صنایع

 

شکل‌گيري رشته مهندسي صنايع در دانشگاه صنعتي اميرکبير به سال 1354 برمي‌گردد که در آن موقع گرايشي تحت عنوان مهندسي توليد در دانشکده مهندسي مکانيک ايجاد گرديد و چندي بعد گرايش مذکور به مهندسي صنايع تغيير نام يافت. در سال 1355، به لحاظ اهميت و براي توسعه اين رشته، گروه مستقلي تحت عنوان گروه مهندسي صنايع تشکيل گرديد و کار خود را با 8  عضو هيأت علمي و30  دانشجو آغاز نمود. متعاقباً تا سال 1357 دو عضو هيأت علمي ديگر با مدرک دکترا به اين گروه پيوستند.

 

رشد کمي و کيفي رشته مهندسي صنايع در دانشگاه صنعتي اميرکبير پس از پيروزي انقلاب شکوهمند اسلامي شتاب گرفت. در ابتداي اين مرحله، گروه مهندسي صنايع تبديل به دانشکده مهندسي صنايع گرديد و در محل قدیم (جنب آمفی تئاتر مرکزی) دانشکده استقرار يافت. اولين گروه از دانش‌آموختگان دانشکده مهندسي صنايع در سال 1362 وارد جامعه صنعتي کشور شدند. از سال 1367 پذيرش دانشجو در مقطع کارشناسي ارشد با دو گرايش مهندسي صنايع و مديريت سیستم و بهره وری آغاز گرديد. در سال 1368 گرايش جديدي در مقطع کارشناسي تحت عنوان برنامه‌ريزي و تحليل سيستمها ايجاد شد و در سال 1370 به لحاظ اهميت و لزوم ارتباط منسجم دانشگاه با صنعت و انجام تحقيقات و مطالعات و اجراي طرحهاي مختلف در زمينه‌هاي گوناگون مهندسي صنايع اقدام به تأسيس مرکز تحقيقات مهندسي صنايع و بهره‌وري گرديد. در سال 1372 با تحولاتي در کارشناسي ارشد، گرايش مهندسي سيستمهاي اقتصادي اجتماعي ايجاد شد. ايجاد مقطع دکترا يکي ديگر از هدفهاي استراتژيک اين دانشکده بوده که در مهرماه 1373 با پذيرش دانشجو عملاً تحقق يافت.

 

در حال حاضر، در دوره کارشناسی یک رشته «مهندسی صنایع»، در دوره کارشناسی ارشد هفت رشته  «مهندسي صنايع» ، «سيستمهاي اقتصادي-اجتماعي»، «مديريت سيستم و بهره‌وري»، «مهندسی مالی»، «مدیریت نوآوری و فناوری» ،«مهندسی لجستیک و زنجیره تامین»و«مهندسی سیستم های سلامت» و در دوره دکتری یک رشته «مهندسي صنايع» دایر است.

 

دانشکده مهندسی پزشکی

 

دانشكده مهندسي‌پزشكي دانشگاه صنتعي‌اميركبير به عنوان اولين دانشكده مهندسي‌پزشكي كشور و تنها دانشكده مستقل مهندسي پزشكي در دانشگاههاي دولتي محور اصلي آموزشي- تحقيقاتي حوزه آكادميك مهندسي‌پزشكي در كشور است.

 

در بعد آموزشي دانشكده مهندسي‌پزشكي داراي سه گروه آموزشي بيوالكتريك،‌ بيومكانيك و بيومواد است كه هر سه گروه آموزشي در مقاطع تحصيلي كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا به تربيت دانشجويان مشغول هستند. دانشكده مهندسي‌پزشكي به طور متوسط سالانه در حدود 112 دانشجوي كارشناسي، 70 دانشجوي كارشناسي ارشد، 10 دانشجوي دكترا و 50 دانشجوي مجازي در گرايشهاي بيوالكتريك، بيومكانيك، بيومواد مهندسي ورزش، مهندسي بافت و مديريت فن آوري اطلاعات پزشكي پذيرش مي‌نمايد كه از لحاظ كمي و كيفي از بالاترين جايگاه آموزشي برخوردار است. همچنين با ارائه دوره كارشناسي‌ارشد رشتة« مديريت‌فن‌آوري اطلاعات‌پزشكي» به صورت مجازي اين دانشكده پا به عرصه ارائه رشته‌هاي به روز دنيا در زمينه‌ مهندسي‌پزشكي گذاشته كه در سالهاي آتي روند سريع‌تري به خود خواهد گرفت.

 

دانشكده مهندسي پزشكي با حضور بيش از 25 عضو هيئت‌علمي تمام‌وقت به تربيت دانشجويان در زمينه‌هاي آموزشي و پژوهشي مشغول است. اعضاي هيئت‌علمي اين دانشكده فارغ‌التحصيلان كشور ايران و ساير كشورهاي دنيا هستند كه اين تنوع باعث شده است تا عمده محورهاي تحقيقاتي و آموزشي به روز دنيا مدنظر قرار گيرند.

 


دانشکده مهندسی مکانیک

 

دانشکده مهندسی مکانیک در مقطع کارشناسی مهندسی مکانیک در سال 1336 تاسسیس گردید. در سال 1369 این دانشکده مقطع کارشناسی ارشد را نیز بنا کرد.همچنین این دانشکده اولین پایه گذار مقطع دکتری مهندسی مکانیک در کشور بود.

 

اکنون این دانشکده 48 عضو هيئت علمی دارد  و نیز از حمایت قابل توجهی در بخش صنعت در کشور  برخوردار می باشد.فعالیتهای علمی  دانشکده به سه شاخه مقطع کارشناسی تحصیلات تکمیلی و فعالیتهای علمی بر پایه تحقیقات صنعتی تقسیم می شود .در دانشگاه امیر کبیر این دانشکده در مقطع کارشناسی یک دوره چهارساله دارد که به مدرک کارشناسی  ختم می شود  همچنین یک دوره دوساله کارشناسی ارشد را نیز دارا می باشد.

 

فعالیتهای تحقیقاتی و آموزشی به سه گروه مهم طراحی جامدات، حرارت و سیالات، ساخت و تولید تقسیم می گردند.تجارب آزمایشگاهی که بر پایه آزمایشهای مستند و علمی هستند به درک مفاهیم درسی کمک می کنند.آزمایشگاه های این دانشکده مجهز به انواع تجهیزات محاسباتی و کارگاهی می باشند.

 

دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ

 

دانشکده مهندسی پليمر ورنگ دانشگاه صنعتی اميرکبير(پلی تکنيک تهران) قديمي ترين مرکز آموزش عالی در کشور است. هم اکنون در دو گرايش  صنايع پليمر و تکنولوژی و علوم رنگ در مقطع کارشناسی، چهارگرايش صنايع پليمر، نانوفناوری، مهندسی فرايند پليمريزاسيون و صنايع رنگ در مقطع کارشناسی ارشد و همچنين دو گرايش صنايع پليمر و صنايع رنگ در مقطع دکتری مشغول آموزش و پژوهش می باشد.

 

تاکنون اين دانشکده بيش از 3000،800 و 150 نفر فارغ التحصيل به ترتيب در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دارد. مراکز مختلف مرتبط با صنايع پليمر و رنگ در کشور در حال گسترش است، لذا فارغ التحصيلان دانشکده در کليه مراکز مربوطه فعال می باشند.

 

  دانشکده مهندسی شیمی

 

اين دانشکده کار خود را با مقطع کارشناسي در سال 1337 آغاز کرد و در سال ١٣٥٤ با تأسيس مقطع کارشناسي ارشد، فعاليت خود را گسترش داد و از اين جهت، گام مؤثري در جهت تربيت نيروهاي متخصص برداشته است، همچنين اين دانشکده نخستين دانشکده مهندسي شيمي در سطح کشور است که مقطع دکتراي مهندسي شيمي را ايجاد کرده است و در حال حاضر با گرايشهاي مختلف مهندسي شيمي در مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکترا فعاليت دارد.

 

 

دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر

 

دانشكده رياضي و علوم كامپيوتر تا قبل از تأسيس رشته رياضي در مقطع كارشناسي، بصورت گروه رياضي مسئوليت تدريس دروس رياضي دانشجويان رشته‌هاي مختلف مهندسي دانشگاه صنعتي اميركبير را برعهده داشته و پس از تأسيس دانشکده، از سال 1366، فعاليت تخصصی خود را در سطح كارشناسي رياضي كاربردي (كاربرد دركامپيوتر) آغاز نمود. سپس با تغير گرايش هاي رشته رياضي اقدام به پذيرش دانشجو در دو رشته كاربردي و رياضي محض نمود و همچنين از سال 1377 رشته علوم كامپیوتر در مقطع كارشناسي را ايجاد نمود.

تحصيلات تكميلي دانشكده با رشته كارشناسي ارشد رياضي محض در سال 1371 تاسیس گردید و در سال‌های 1374 و  1376 و 1381 به‌ترتیب رشته‌های کارشناسی ارشد رياضي كاربردي، آمار و علوم کامپیوتر فعاليت خود را شروع كردند. دوره دكتري دانشكده از سال 1375 با پذيرش دانشجو در دو رشته رياضي محض و كاربردي راه اندازي گرديد و دكتري آمار نيز در سال 1386  ايجاد گردید.

 

دانشكده رياضي و علوم كامپيوتر در سه مقطع كارشناسي، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می‌پذیرد. رشته‌های کارشناسی از رياضيات و كاربردها و علوم كامپيوتر تشکیل شده است.

 

 

 

 

آنچه که واضح است، این موضوع است که  این دانشگاه  فعالیتهای خود را تحت عنوان پلی تکنیک تهران از سال ۱۳۳۷ آغاز نمود و به مرور زمان به لحاظ کمی و کیفی گسترش فراوانی یافت به صورتی که امروز این دانشگاه بعنوان مادر دانشگاههای صنعتی کشور تلقی می شود و با سابقه بیش از نیم قرن فعالیت درخشان، توانسته است با توسعه فعالیت های آموزشی، تحقیقاتی و دانشجویی، جایگاهی برتر را در میان مراکز علمی تحقیقاتی به خود اختصاص دهد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
e
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۳
از دانشگاه علم و صنعت هم بزارید.
3
1
یه امیرکبیری
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۲:۴۱
بابا عکس مهندسی برق اشتباه.........
ما تو دانشگاهمون چنین جایی نداریم:)
4
0
پربازدیدترین آخرین اخبار