به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، دوره آموزشی دو روزه خط امام(ره) بسیج دانشجویی استان اصفهان، با حضور مسئولین پایگاه ها و حوزه های بسیج دانشجویی از روز گذشته در اردوگاه شهدا در درچه آغاز شد.
در عصر روز اول این دوره، علی صالحی؛ عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان اصفهان با اشاره به جایگاه جنبش دانشجویی در مسائل کلان کشور، گفت: دانشگاه و جنبش دانشجویی از تاثیرگذاری و اهمیت بالایی برخوردار است، به گونه ای که می بینیم غالب برنامه ریزی های احزاب سیاسی مختلف از دانشگاه ها شروع می شود و این روزها نیز با نزدیک شدن به انتخابات فعالیت پیش از پیش احزاب مختلف در دانشگاه ها را شاهد هستیم.
وی در ادامه اضافه کرد: دو فتنه در دو دهه اخیر جمهوری اسلامی ایران رخ داده که شروع آن از دانشگاه ها بود و متاسفانه امروز هم در دانشگاه های استان شاهد تحرکاتی از بعضی از جناح ها هستیم که درصدد ایجاد فضای ناسالم سیاسی و استفاده سوء از این فضا هستند و در مقابل نیز تشکل های انقلابی را می بینیم که با کسالت و رخوت دست از عرصه کشیده اند و منتظر هستند شرایط به خودی خود تغییر کند.
صالحی ادامه داد : حضور سران سیاسی و دیدار آن ها با فعالان دانشجویی و گروهی از تشکل های دانشجویی فرمایشی آن هم در فضای حساس انتخابات پیش رو، زنگ خطری است تا دانشجویان انقلابی را هوشیار کند و محرکی برای افزایش فعالیت ها در محیط دانشگاه و جامعه باشد.
مسئول سابق خبرگزاری دانشجو در استان اصفهان اذعان داشت: آیا شایسته است که افسران جنگ نرم یکی از مهمترین وسایل در این جنگ یعنی رسانه و شیوه های کارکردی آن را نشناسند. متاسفانه حتی شاهد هستیم که بعضی از تشکل ها با آوردن بهانه های گوناگون از عرصه رسانه گریزاناند.
وی با اشاره به انواع رسانه و تاثیر بهره گیری از آن در فعالیت های دانشجویی بیان کرد: رسانه انواع مختلفی دارد که تاثیر گذارترین آن رسانه چهره به چهره می باشد که به دو دسته حضوری و شبکه های اجتماعی تقسیم می گردد و چیزی که امروز لازم است فعالان جنبش دانشجویی از آن آگاه باشند راهبردهای رسانه ای وکارکرد کرد های آن است تا یک موقع در پازل دشمن بازی نکنند.
صالحی ادامه داد: بالابردن ضریب نفوذ و تاثیرگذاری اقدامات در فعالیت های تشکیلاتی یک امر مهم محسوب می شود، امروز اگر بیست درصد توان برای انجام امور عملیاتی میگذارید باید هشتاد درصد کار رسانه ای انجام داد.
این کارشناس رسانه تاکید کرد: نمی توان فعالیت های دانشجویی را محدود به یک دانشگاه و شهر دانست بلکه رسالت دانشجوی امروز محدود به یک شهر و دانشگاه نیست و رسالتی است استانی، کشوری و حتی بین المللی که به یاری خداوند تا حدودی محقق شده است.
وی با بیان سخنان رهبری مبنی برای حضور فعالانه در فضای مجازی گفت: امروز استفاده از ظرفیت های فضای مجازی یکی از واجبات برای تشکل های دانشجویی است، با توجه به اینکه شبکه های اجتماعی ابزاری هستند که بیشترین ارتباط با دانشجویان را دارند، فرصت بسیار خوبی است تا بتوان در آنها فعالیت و تولیدات مفیدی را به دانشجویان عرضه داریم.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان اصفهان در ادامه اضافه کرد: به نظر بنده یک دانشجوی بسیجی دوبار نخبه است، یکبار به علت پذیرفته شدن برای تحصیل در دانشگاه و یکبار دیگر هم به دلیل احساس دغدغه و تلاشی که برای فعالیت دانشجویی انجام می دهد.
صالحی ادامه داد: مدیریت افکار از کلاس تا اتاق خوابگاهی که پنج نفره است تا دانشکده دوهزار نفره و دانشگاه بیست هزار نفره با توجه به شرایطی که امروز وجود دارد کار سخت و هزینه برداری است اما از اهمیت زیادی برخوردار است و بهترین وسیله برای اجرای آن رسانه است.
وی افزود: یکی از وظایف دانشجویان در استفاده از این ابزار تاثیرگذار و ارزشمند، به کارگیری روحیه مطالبه گری و آزاد اندیشی دانشجویی است و هرکس به اندازه آنچه که در توان دارد باید در این فضا ورود پیدا کند و اقدامات خود را استانی،کشوری و بین المللی نماید.
مسئول خبرگزاری فارس استان اصفهان در پایان بیان کرد: یکی از اصلی ترین موضوعاتی که رهبر معظم انقلاب از دانشجویان می خواهند اصل موضعگیری است و در موضوع فعالیت جنبش دانشجویی نیز دو موج وجود دارد؛ یکی موج اولی که ابتکار عمل در دست اجرا کنندگان است و یکی موج دومی است که پس از انجام فعالیت از سوی جنبش غیرهم سو صورت می گیرد، معمولا موضعگیری در تشکل ها از نوع دوم است که جواب خوبی هم نمی دهد.
وی در پایان اضافه کرد: صداقت، حفظ تعاملات، به روز رسانی اطلاعات و رعایت هنجارها از جمله عواملی است که مسئولین تشکل ها در مجموعه اقدامات خود باید به آن توجه داشته باشند و آن را مد نظر قرار دهند.