به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجو از ياسوج، شب گذشته با حضور ادب دوستان، دانش آموزان و دانشجويان دانشگاه هاي ياسوج، نشست بررسي موضوعي ادبيات داستاني و دفاع مقدس، در پاتوق كتاب ياسوج برگزار شد.
در اين نشست كه با عنوان «گپ و گفت خودماني با اكبر صحرايي» برگزار شد، نويسنده كتاب هاي «تپه جاويدي و راز اشلو»، «آنا هنوز هم مي خندد»، «حافظ هفت» و غيره در اين نشست به بررسي تأثير و تاثر دفاع مقدس و ادبيات بر همديگر پرداخت.
اكبر صحرايي در اين نشست كه به صورت كارگاهي برگزار شد، به تفاوت دفاع مقدس با جنگ ساير ملل اشاره كرد و گفت: جنگ ما جنگ نبود؛ بلكه دفاعي براي پايان دادن به هر جنگ ديگري بود.
وي افزود: وقتي جواني به جبهه هاي جنگ اعزام مي شد، حاضر نبود پس از پايان مأموريتش هم به مرخصي بيايد و اين نشان دهنده چيزي است كه در جبهه هاي ما وجود داشت و با جنگ ديگر كشور ها تفاوت هايي داشت.
نويسنده كتاب تپه جاويدي، معنويت و دفاع را از مهم ترين شاخصه هاي دفاع مقدس هشت ساله كشورمان دانست و گفت: فضاي معنوي حاكم بر جبهه هاي جنگ باعث مي شد كه رزمندگان به ماندن در جبهه علاقه مند تر از حضور در شهر باشند.
وي ادبيات دفاع مقدس كشور را از پرمخاطب ترين حوزه هاي ادبيات دانست و گفت: برخي مدعيان روشنفكري ادعا مي كنند كه كتاب هاي دفاع مقدس مخاطب خاصي در بين مردم ندارند؛ اما چاپ هاي متعدد اين كتاب ها نشان از نفوذ ادبيات دفاع مقدس و كتاب هاي اين حوزه در بين مردم دارد.
در بخش ديگري از اين برنامه محمد محمودي نورآبادي، نويسنده رمان هاي دفاع مقدس و خالق «رنج»، «سرريزون»، «شام برفي» و غيره، به بررسي ادبيات دفاع مقدس و تأثير عشاير بر خلق آثار ادبي در اين حوزه پرداخت.
محمودي نگاه ايلياتي و بومي به دفاع مقدس را از شاخصه هاي آثارش دانست و گفت: سعي مي كنم تا وقتي قلم مي زنم با اين رويكرد به دفاع مقدس بپردازم.
در ادامه اين نشست دانشجويان و حضار به بيان پرسش و ديدگاه هاي خود پيرامون ادبيات داستاني دفاع مقدس پرداختند.
اين نشست با همكاري بسيج دانشجويي كهگيلويه و بويراحمد، خبرگزاري دانشجو و پاتوق كتاب ياسوج برگزار شد.