آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۹۸۶۰
هاشم زاده در نشست «دوشنبه فیلم»:

نداشتن مخاطب فیلم «مزار شریف» حتی در اکران‌های مجانی

منتقد سینما گفت: موضوع این فیلم بسیار مهم است از این رو انتظارمان از فیلم بالا می‌رود، با این حال هر فیلمی هر چقدر هم موضوع مهمی را برای ساخت برگزیده ولی اگر تصویرسازی درست نداشته باشد مخاطب قانع نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر دیروز نشست نقد و بررسی فیلم مزار شریف در سالن بصیرت سازمان بسیج دانشجویی با حضور جمعی از دانشجویان و محمد تقی فهیم و ناصر هاشم‌زاده منتقدان سینما برگزار شد.

 


ناصر هاشم‌زاده با اشاره به فیلم مزار شریف گفت: موضوع این فیلم بسیار مهم است از این رو انتظارمان از فیلم بالا می‌رود، با این حال هر فیلمی هر چقدر هم موضوع مهمی را برای ساخت برگزیده ولی اگر تصویرسازی درست نداشته باشد مخاطب قانع نخواهد شد.

 


وی تصریح کرد: متاسفانه با وجود اینکه موضوع کشته شدن دیپلمات‌های ایرانی در افغانستان مسئله بسیار مهمی است و هر بار نیز به نوعی در منطقه مطرح می‌شود ولی در فیلم سر هم بندی شده است و باید عنوان کرد که در کشور ما برای تخریب موضوعات مهم فرصت‌های زیادی وجود دارد.

 


منتقد سینما با بیان اینکه فیلم‌های پرهزینه‌ای داشته‌ایم که موضوعات مهم را به نوعی تخریب کرده‌اند، تصریح کرد: ما در دفاع از تفکر شیعه و ظهور این تفکر ناتوان مانده‌ایم و شاید کار را بر عهده کسانی سپرده‌ایم که توانای آن را ندارند.

 


وی ادامه داد: آمریکا برای فیلم‌های ضعیف بیانیه می‌دهد که این بیانیه‌ها برد رسانه‌ای زیادی هم دارد ولی مزار شریف در حد یک بیانیه سیاسی هم عمل نکرده و به عبارت دیگر این اثر حتی در اکران‌های مجانی هم مخاطب ندارد در حالی که فیلم پرهزینه‌ای بوده است.

 


هاشم‌زاده با بیان اینکه متاسفانه سینمای ما سینمای رانت خواری است و هر چقدر فیلمسازان به مدار قدرت نزدیک‌تر باشند رانت بیشتری هم دارند، افزود: همچنین اینکه فیلمی ساخته شود که موضوع مهمی را خراب کند ضایعه بزرگی به شمار می‌رود حتی تا الان چندین فیلم در کشور ساخته شده که سندی بر علیه خودمان است، فیلم «استرداد» یکی از آن‌ها است و کارگردان آن هم عنوان کرده بود که می‌خواست فیلمی بر اساس مستندات بسازد.

 


وی ادامه داد: پیام فیلم مزار شریف این است که هیچ جنگی به نفع هیچ کشوری نیست در حالی که مسئله دفاع از جنگ جدا است و متاسفانه ما مسئله دفاع را در آثارمان به جنگ تبدیل کرده‌ایم، در حالی که ضدجنگ هستیم و مسئله دفاع با جنگ بسیار فرق می‌کند.

 


منتقد سینما با بیان اینکه طبق مستندات ۸ جنگ داشت بر ما تحمیل می‌شد که مسئله مزار شریف یکی از آن‌ها است ولی در همه آن‌ها با فتوای رهبری از جنگ جلوگیری شد، ادامه داد: اینکه گفته می‌شود رئیس جمهور فعلی در آن زمان جز شورای امنیت ملی بوده، درست است ولی وی قدرت اینکه جنگی را راه بیندازد و یا جلوی جنگی را بگیرد نداشته است، دیگران اگر می‌خواهند از آقای روحانی تمجید کنند، این کار را بکنند ولی دروغ تاریخی نسازند. آرزو می‌کنم سیاست زدگی از هنر، سینما و داستان‌های ما دست بردارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار