گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،امروز میزگردی با عنوان «انتخابات مجلس از منظر دانشجویان» با حضور نمایندگانی از دانشجویان طیفهای اصلاح طلب و اصولگرا در ساختمان مرکزی ایرنا برگزار شد.
امیرحسین غفاریان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت، جلال خالقی مسئول بسیج دانشجویی دانشکده خبر، مهدی گویا نایب رئیس و دبیر سیاسی انجمن فرهنگ و سیاست دانشگاه امیرکبیر و علی رفیعزاده دبیر هیات موسس انجمن اسلامی دانشجویان پیشرو دانشگاه تربیت مدرس در این میزگرد حضور داشتند.
در این میزگرد مهدی گویا رئیس و دبیر سیاسی انجمن فرهنگ و سیاست دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با اشاره به برخورد با منتقدین گفت: خیلی جالب است این روزها یکی از تشکل ها از برخورد با منتقدین صحبت کند،آن روزها یعنی سال 88 که بدلیل کوچک ترین انتقاد به روند دولت، برای دانشجویان8تا10سال زندان میبریدند، دوستان کجا بودند؟ما با تمام تفاوت فکری که با این تشکل داریم ،از نقطه نظراتشان استفاده خواهیم کرد.
وی در ادامه به نقش مجلس اشاره کرد و تصریح کرد: قرار بود مجلس عصاره فضایل ملت باشد،قرار بود مجلس محلی برای حضور خردمندان باشد، قرار نبود تفکرات سیاسی مختلف منع شوند،مجلس قرار بود صدای محرومین را به گوش قدرتمندان برساند،در تمام دنیا مجلس تلفیقی از دوگروه جناح سیاسی است.
رئیس و دبیر سیاسی انجمن فرهنگ و سیاست دانشجویان دانشگاه امیرکبیر باتاکید بر این نکته که نمایندگان مجلس توجهی به مشکلات کشور ندارند،اظهار داشت: جنگلهای گلستان آتش گرفت،ارزش پولی کشور به یک سوم تقلیل پیدا کرد،تحریم ها آمد، فروش نفت به کمتر ازیک چهارم رسید کدام یک از نمایندگان اعتراض کرد؟رانت و اختلاس و غارت به اندازه ای شد که صدای خود جریان اصولگرا هم در آمد.
وی در خصوص اظهار نظر علی مطهری درمورد رفع حصر افزود: علی مطهری حرفش طبق قانون بود،او معتقد بود که اگر گروهی محصور هستند باید دادگاهی برایشان تدارک ببنند وبه کارهایشان رسیدگی شود،به جای حمایت از این نگاه مردم شیراز با چوب وسنگ به استقبال این فرد رفتند، علی مطهری مضروب میشود و قوه قضائیه وی را به جای متهمین به دادگاه احضار می کند و صدایی از دیگر نمایندگان درنمی آید رئیس دولت اصلاحات ممنوع التصویر بشود یا نشود برای خیلی ها محبوب است!
گویا ادامه داد: مجلس نهم حاصل فضایی بسته است و برای همین شاهدیم که بیش از 200 نماینده از یک تفکر با گرایش تند تا میانه شکل گرفته است. در حالی که به گفته بزرگی قرار بود مجلس عصاره فضائل ملت باشد.
وی سکوت مجلس در مقابل کاهش سه برابری ارزش پول ملی، تحریم ها، کاهش شدید درآمد نفت، خروج سرمایه از کشور، فساد شدید مالی در دولت قبلی را گناه های نابخشودنی نمایندگان دانسته و ادامه داد: وقتی به گفته معاون رئیس جمهور فعلی 175 نماینده از وی پول گرفته اند دیگر آیا می توان از این نمایندگان انتظار مبارزه با فساد را داشت؟
رئیس و دبیر سیاسی انجمن فرهنگ و سیاست دانشجویان دانشگاه امیرکبیربا بیان اینکه چرا باید بانوان از ورود به ورزشگاه ها و استادیوم ها منع شوند؟گفت: زنان از ورود به ورزشگاه ها منع می شوند و حتی نمایندگان زن مجلس به جای حمایت از حقوق خانم ها از این اقدام حمایت می کنند و با افتخار می گویند وظیفه زن خانه داری است.
وی یکی از شاخص های نمایندگان مطلوب را مقابله با گروه های خودسر دانسته و افزود: دهها سال است که گروه هایی نظم سخنرانی ها را به هم ریخته و سخنرانان را کتک می زنند. کنسرت ها را به هم می زنند و کسی هم با آنها برخورد نمی کند. این وظیفه قانونی نمایندگان است که جلوی این گروه ها ایستاده و با استفاده از ظرفیت های قانونی مجلس این گروه ها را تنبیه کرده و فعالیت آنها را متوقف کنند. طبعا ما هم به نمایندگانی رای می دهیم که این شاخصه ها در آنها باشد.
گویا با بیان اینکه ما به حکم مهدی هاشمی اعتراضی نداریم گفت: وی باید پیرامون پرونده اقتصادی اش محکوم شود،اما بابک زنجانی هم باید به سزای اعمالش رسیدگی شود،نگاه ما حزبی وجناحی نیست،ریشه تمام فساد ها در قدرت است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: برخی مسئولین حتی سوابق انقلابی هم ندارند ولی متاسفانه در بطن نظام رسوخ کرده اند،اگر فسادی رخ می دهد مشکل xوyنیست بلکه انباشت قدرت به دست یک فرد فساد را ایجاد می کند.