علیرضا گرایی، دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان در گفتوگو خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زنجان، با اشاره به لزوم تلاش بیشتر مسئولان برای جلوگیری از نفوذ در پسا برجام تصریح کرد: این قرارداد وارد فاز عملیاتی شده و نکته ای که همه بر آن صحه می گذارند، مقابله با دشمنی های آمریکا در فازی دیگر است؛ مسئله ای که رهبر فرزانه انقلاب مکرر تذکر می دهند و آن مسئله نفوذ است.
وی با اشاره به لزوم دقت مسئولین در مواجهه با دشمن خاطرنشان کرد: شما وقتی با کسی دست می دهی در کمترین حالت دست تو در اختیار اوست و هر غفلت میدان یک ضربه است. شاید این مثال چندان درست نباشد، اما عرصه ارتباط با دشمن کاملا احتیاط آور و خطرناک است.
این فعال دانشجویی دانشگاه زنجان چگونگی ضربه زدن دشمن از طریق نفوذ را یادآور شد و ادامه داد: مسئله دیگر تلاش برای این نفوذ در تمامی عرصه ها است. وقتی کسی قصد ضربه زدن را داشته باشد شاید از یک سمت جلو بیاید، ولی اگر بتواند در تمام جهات ضربه را وارد می کند. بر منطق همین مسئله است که سایر مقوله ها پس از برجام مورد تاکید قرار می گیرد.
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان، فرهنگ را از جمله مواردی دانست که دشمن با برنامه ریزی های گسترده و طراحی های همه جانبه به دنیال اثر گذاری و ضربه زدن به آن است و تصریح کرد: فرهنگ یکی از اصلی ترین دستاویز های غرب برای ضربه زدن به تفکر ایران بوده و هجمه های فرهنگی سالیان متمادی است که این عرصه را برای ایران به یک میدان جنگ تبدیل کرده است.
گرایی ادامه داد: از این پس با باز شدن روزنه های نفوذ برای غرب، پیش بینی می شود فرهنگ بیش از پیش آماج حملات برای به نابودی کشیده شدن قرار بگیرد.
گرایی تلاش برای تاثیر گذاری در اقتصاد را هدف دیگر دشمن در پدیده نفوذ دانست و خاطرنشان کرد: دشمن در تلاش است که در زمینه اقتصاد و با فراهم آمدن شرایط و حرکت به سمت اقتصاد کاپیتالیستی که روح اقتصاد لیبرال است و فراهم آورنده اقتصادی ربوی است، تاثیر گذاری خود را داشته باشد و این مقوله مهم نیز می تواند به نوبه خود ضربه دیگری بر پیکره حکومت اسلامی ایران باشد.
گرایی افزود: متاسفانه ما حصل تمام این جنبه های نفوذ چیزی نخواهد بود ؛جز به قهقرا رفتن آن تفکری که برایش زحمت کشیده شده و زمانی خون های پاک و فراوانی به پای حفظش ریخته شده است.
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان با آوردن مثالی لزوم مراقبت از خویش را هنگام مواجهه با دشمن یادآور شد و خاطر نشان کرد: حال که از سر مصلحت اندیشی یک تفکر، دست ها به سمت تفکر مقابل دراز شده و همدیگر را به ظاهر فشرده اند، تنها نکته مورد توجه مواظبت از انگشت هایی است که در اختیار دست دشمن است.
وی افزود: باید بدانیم که لحظه ای غفلت، ضربه جبران ناپذیر دیگری است و این ضربه می تواند تا مدت ها اثر مخرب خود را داشته باشد.