به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، مرتضی طالع ماسوله دیروز در همایش گیلان میراث فرهنگی و توسعه پایدار گردشگری که در دانشگاه آزاد لاهیجان برگزار شد، با بیان اینکه گردشگری بزرگترین عامل و ناجی اقتصاد کشور می تواند باشد، گفت: این صنعت، در یکی دو سال اخیر توانسته است یکی از با ارزش ترین صنایع کشور محسوب شود، به همین دلیل نیاز است که در کشور فضاهای کسب و کار متناسب با این صنایع تغییر کند و با افزایش تقاضاها متناسب باشد.
وی با بیان این که اقتصاد مبتنی بر گردشگری که متناسب با اقتصاد مقاومتی است، باید رونق بیشتری بگیرد، گفت: آمار گردشگران برای بازدید از طبیعت زیبای گیلان یسیار بالاست.
رئیس دبیرخانه شورای عالی میراث فرهنگی کشور تصریح کرد: این آمار در دو ماهة اول امسال نسبت به دو ماهة سال گذشته تقريبا سه برابر شده است و اين به معني رشد و حرکت بسيار مثبتي در اين زمينه است که ميتواند اشتغالهاي فراواني را براي ما در داخل کشور ايجاد کند.
طالع ماسوله با بیان اینکه سرمايهگذاران باید در این زمینه سرمايهگذاري کنند، گفت: سرمايهگذاري در زمينه گردشگري، چه براي گردشگران داخلي و چه گردشگران خارجي پرسود خواهد بود.
در ادامه علیزاده، مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان گیلان گفت: سازمان ميتواند با برنامههايي که دارد براي صادرات، معرفي فرهنگ و تمدن ايراني، اسلامي و انقلابي ما و هم براي رونق صنايع دستي، فعال شود.
وی افزود: اين سازمان ميتواند در زمينه فرهنگ و اقتصاد فعال باشد و در اجراي اقتصاد مقاومتي اين سازمان بايد به وظايف خودش عمل کند.
مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان گیلان گفت: انشاءالله ما ميتوانيم در سايه فعاليت اين سازمان و بخش خصوصي شرايط بهتري را براي جذب گردشگر و صادرات بيشتر صنايع دستي و هم براي اشتغال بيشتر جوانان فراهم کنيم.
علیزاده خاطرنشان کرد: براي اينکه از همه اين آثار چه مذهبي، چه تاريخي به خوبي استفاده کنيم، باید برای حفظ و مرمت اين آثار و معرفي اين آثار به دنيا تلاش کنیم تا مردم این آثار را بشناسند و جذب شوند.
وی در پایان گفت: دولت در اين زمينه مصمم است و اقدامات خوبي را شروع شده است.