به گزارش خبرگزاری دانشجو، فريدون رحيمزاده، مدیر کل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در اولين نشست تخصصي كارشناسان فرهنگي دانشگاههاي منطقه 2 كشور كه در سالن كنفرانس سازمان مركزي دانشگاه مازندران برگزار شد، گفت: يكي از سياستهاي اصلي اجرايي دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوري تأكيد بر حوزه كارشناسي است.
وی افزود: در كشور ما حوزه كارشناسي در تمام بخشها و دستگاهها، حوزه ظريفي بوده و مهمترين حوزهاي است كه در تمام عرصههاي فردي و اجتماعي انسان كاربرد دارد.
مدیر کل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، توجه به كارشناسان را يك ضرورت مهم برشمرد و گفت: كارشناسان فرهنگي در دانشگاهها به عنوان عاملان و كارگزاران حوزه فرهنگي هستند.
رحيمزاده با تأكيد بر ارايه آموزشهاي لازم و متناسب با جريانهاي روز جامعه به كارشناسان فرهنگي و اجتماعي، افزود: پيام و رسالت فرهنگي زماني انتقال مييابد كه عاملان، حاملان و كارشناسان فرهنگي و اجتماعي مجرب با قابليتهاي فردي و اجتماعي بالا و آشنا به روشهاي دانشگاهي در دانشگاههاي كشور حضور پيدا كنند.
وي با بيان اينكه تجربه، پيام و رسالت فرهنگي تنها در كتاب هاي تاريخي يافت نميشود، افزود: تجربه براي اينكه موثر باشد بايد رسوب كند و جايگير باشد و تجربه در ذهن كارشناس و عامل انساني رسوب ميكند.
مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با اشاره به اينكه بايد گزاره و نگراني امروز ما اين باشد كه دشمن و كساني كه اين كشور را نميخواهند و تمايلي ندارند جوانان، اعتقادات و ارزشهاي اصيل اسلامي و انقلابي در كشور ما سر پا بماند، وقتي از ذهن جوان ما نااميد شد، ناگزير به سمت كارهاي نظامي و جنگ سخت روي آورد، افزود: اين درحاليست كه موضوع كاملاً معكوس شده و اين موضوع، كار را در حوزه فرهنگي با سختي و چالش رو به رو ميكند.
وي با بيان اينكه رويكرد امروز دشمن در دشمني عليه اسلام، انقلاب و جمهوري اسلامي ايران بايد جنگ سخت ميبود، گفت: اگر افكار، اعتقادات و نگرش ناب اسلامي و انقلابي در درون انسان ريشه كند هيچ جنگ سخت و نرمي قادر به شكست آن نيست.
رحيمزاده، خاطرنشان كرد: اصلي ترين مأموريت دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ارايه آموزشهاي اختصاصي و پايهاي متناسب با مسائل روز جامعه در بين كارشناسان فرهنگي و اجتماعي دانشگاههاي دولتي سراسر كشور است.
وي با اشاره به اينكه ساختارهاي رسمي ما در دانشگاهها در حوزههاي فرهنگي از سيستم غيررسمي عقبتر است، گفت: دانشجوي ما به اصولي آشنايي دارد كه سيستم رسمي ما به لحاظ ساختاري از آن عقبتر است.
مديركل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ادامه داد: ساختارهاي رسمي به خاطر سختيها و محدوديتهايي كه دارند نميتوانند در تمام حوزهها ورود كنند و تا زماني كه دانشجو، خودش را در آينه برنامههاي رسمي و موجه دانشگاه مشاهده نكند، از محيط فرهنگي دانشگاه فاصله و درگير ناهنجاريهاي فرهنگي و اجتماعي ميشود.