کد خبر:۴۸۸۳۲۲
معاون آموزشی و فرهنگی دانشگاه باقرالعلوم (ع):

مبلغان بین‌المللی مروج نشر معارف دینی باشند

معاون آموزشی و فرهنگی دانشگاه باقرالعلوم (ع) با بیان اینکه مبلغ بین‌الملل باید خود را برای نشر معارف دینی آماده کند، گفت: کشورهای دیگر هم صاحب فکر وتعقل هستند و باید عالم زمان با بحران‌ها و مشکلات آشنا باشد و برای حل مشکلات قدم بردارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از قم، حجت الاسلام سید محمود موسوی، معاون آموزشی و فرهنگی دانشگاه باقرالعلوم (ع) در مراسم جشن راه اندازی نخستین دوره کار‌شناسی زبان انگلیسی ویژه مطالعات اسلامی که پیش از ظهر امروز در سالن آمفی تئا‌تر دانشگاه باقرالعلوم (ع) قم برگزار شد، گفت: از اوایل انقلاب مرکز زبان هزاران نفر را آموزش داده است؛ اما بدنیال رسمیت بخشی و آزاد کردن آموزش زبان در این دانشگاه بودیم.

 

وی با اشاره به اینکه تربیت منابع اسلامی کارآمد برای جامعه اسلامی از اهداف ما است، افزود: فعالیت در عرصه بین الملل نیازمند توانمندی‌های بسیار گسترده است و یکی از شرایط اولیه یک مبلغ در عرصه بین الملل این است که از توانمندی زبانی قوی‌ای برخوردار باشد.

 

معاون آموزشی و فرهنگی دانشگاه باقرالعلوم (ع) گفت: این انتظار نابجا است که دیگران زبان ملت ما را یاد بگیرند و این وظیفه ما است که معارف اهل بیت (ع) را به زبان‌های مقصد ترجمه کنیم و خداوند برای شخصی که امر ائمه (ع) را آموزش دهد مورد رحمت خود قرار داده است.

 

حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه احیای امر ائمه (ع) فراگیری و انتقال علوم به دیگر ملت‌ها است، تصریح کرد: طلاب عموماً و افراد زبان آموز خصوصاً باید مانند یک زنبور عسلی باشند که در این بوستانی که وجود دارد دغدغه‌ها و دردهای بشریت را شناسایی و مرهمی برای این زخم‌های کهنه باشند.

 

وی افزود: فعالیت در عرصه بین الملل کار دشواری است و این دشواری زمانی بیشتر می‌شود که مشاهده کنیم جامعه خود ما جامعه‌ای مطلوب و آرمانی نیست.

 

معاون آموزشی و فرهنگی دانشگاه باقرالعلوم (ع) با بیان اینکه مبلغ بین الملل باید خود را برای نشر معارف دینی آماده کند، گفت: کشورهای دیگر هم صاحب فکر و تعقل هستند و باید عالم زمان با بحران‌ها و مشکلات آشنا باشد و برای حل مشکلات قدم بردارد.

 

حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه به عنوان یک زبان‌دان باید از کاستی‌های جامعه خود آگاهی داشته و راه حل‌های مشکلات جامعه در ذهنش باشد، خاطرنشان کرد: یک مبلغ معلومات بسیار گسترده‌ای باید داشته باشد و اگر می‌خواهیم به عنوان یک نیروی شایسته و کارآمد باشیم باید توانایی تبلیغ داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه زبان‌شناسی لزوماً به معنای حضور در کشورهای دیگر نیست، گفت: زبان را صرفاً به عنوان یک ابزار ببینیم و اگر یک زبان را به صورت کاملاً کارآمد به عنوان ابزار انتقال پیام انتخاب کنیم بهتر است.

 

معاون آموزشی و فرهنگی دانشگاه باقرالعلوم (ع) افزود: شرایط بسیار زیادی است که باید تحقق بخشید و زمینه‌های فعالیت را باید برای تعلم و آموزش علوم آماده شود؛ اما بایسته‌های بسیاری وجود دارد که باید دانشجویان تحقق ببخشند.

 

حجت الاسلام موسوی گفت: با علم آموزی بر بحران‌های کنونی باید فائق آمد و از این موقعیت برای حل مشکلات استفاده کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار