کد خبر:۴۸۸۷۵۶
یک پرورش دهنده زالو خبر داد

پرورش زالو راهی برای دور زدن اقتصاد نفتی

مدیر شرکت رشد فناورانه کاسپین گفت: برخی از کشورها از جمله کشور روسیه سالانه بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار از محل پرورش زالو درآمد کسب می‌کنند که از درآمد صادرات نفت بیشتر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان، جواد حلیمی، پرورش دهنده زالو و مدیر شرکت رشد فناورانه کاسپین، ظهر امروز در مراسم افتتاحیه اولین واحد فناورانه تولید زالوی طبی و فراورده‌های آن در استان گلستان و شمال شرق کشور که به همت مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به موفقیت رسیده است، گفت: برخی از کشورها از جمله کشور روسیه سالانه بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار از محل پرورش زالو درآمد کسب می‌کنند که از درآمد صادرات نفت بیشتر است.

 

وی افزود: پرورش زالو در جهان از سال ۲۰۰۴ آغاز به کار کرد که انگلستان در همان سال ۱۰ میلیادر دلار از این محل درآمد کسب کرد.

 

حلیمی افتتاح اولین واحد فناورانه تولید زالوی طبی و فرآورده‌های آن در گرگان را یک شروع عالی برای رشد استان دانست و متذکر شد: شرکت رشد فناورانه کاسپین در استان گلستان تا بخشی از خراسان شمالی به صورت انحصاری این کار را آغاز کرده است.

 

این پرورش دهنده زالو خاطرنشان کرد: پرورش زالوی طبی یک تفکر اقتصادی و تجاری است که یک صنعت پر سود در اقتصاد مقاومتی به شمار می‌رود.

 

وی همچنین با اعلام این خبر که در تایلند قیمت هر چهار زالو برابر یک بشکه نفت است، تصریح کرد: آغاز این کار سخت بود؛ اما به تدریج به فعالیتی روتین تبدیل شد که اگر روال این واحد بدون موانع اداری طی بشود به جرأت می‌توانم بگویم از محل درآمدهای آن می‌توان هزینه تمام پروژه های عمرانی شهر گرگان را داد.

 

حلیمی تأکید کرد: این شرکت تا به الان سفارشات بسیار زیادی از کشورهای خارجی داشته است که تولیدات ما کفاف پاسخگویی به تمام این سفارشات را در حال حاضر نمی‌دهد، در واقع این میزان بازار خرید حکایت از یک سرمایه گذاری خوب و عالی دارد.

 

مدیر شرکت رشد فناورانه کاسپین همچنین از راه اندازی چهار فارم و ایجاد ۲۰ شغل مستقیم توسط این شرکت در کشور خبر داد و گفت: تهران، تبریز، شیراز و استان اصفهان تا کنون با مشاوره‌های ما سرمایه گذاری کردند که به درآمدهای بسیاری نیز دست یافتند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار