به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، در مراسمی روز گذشته با حضور طیبی، رئیس جهاددانشگاهی کشور و شاه حسینی، فرماندار اشکذر و محمدرضا پورعابدی، معاون جهاد دانشگاهی کشور، مرکز رشد واحدهای فناوری گیاهان دارویی و فرآوردههای طبیعی جهاددانشگاهی استان یزد در شهرستان اشکذر افتتاح شد.
محمدرضا پورعابدی، معاون جهاد دانشگاهی کشور در این مراسم گفت: با توجه به افزایش سطح علمی کشور دانشجویان نیز به همین میزان افزایش پیدا کرده اند؛ به نحوی که تعداد دانشجویان نسبت به قبل از انقلاب از 70 هزار نفر به چهار میلیون و 500 هزار نفر رسیده است.
وی افزود: ما بر اساس اهداف بلند مدت و برنامه توسعه داریم در برنامه ششم تعداد دانشجویان بایستی بین 800 تا یک میلیون و 200 هزار نفر برسد؛ اما در این راستا با توجه به میزان اشتغال باید برای انها برنامه ریزی داشته باشیم؛ زیرا نسبت تعداد ایجاد فرصت شغلی با تعداد فارغ التحصیلان متفاوت است.
معاون جهاد دانشگاهی کشور تصریح کرد: یکی از این مراکزی که می تواند در راستای پر کردن خلا اشتغال تلاش کند، مراکز رشد و پارک های علم و فناوری است که کارآفرینی و خوداشتغالی را در جامعه افزایش می دهد.
پورعابدی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی نیز می توان به عنوان نهادی که پرورش دانشجو و توجه به اقتصاد را با هم داشته باشد، می تواند نقش مهم و به سزایی را در جامعه ایفا کند.
وی ادامه داد: جهاددانشگاهی با در اختیار داشتن یک پژوهشکده گیاهان دارویی و پنج مرکز رشد در این حوزه، در کشور دارای برند است، از واحدهای فناور مرکز رشد یزد خواست تا از توانمندیهای این شبکهی جهاددانشگاهی بهرهمند شوند.
معاون جهاد دانشگاهی کشور گفت: ما همانطور که بعد از مدت یک ماه از تایید این مرکز فعالیت های خوبی را مشاهد کردیم این راستا نیز معتقدیم که اگر فعالیت های خود را به خوبی انجام دهند، حمایت ما از 200 میلیون ریال کنوی به دو برابر خواهد رسید.
محمد علی شاه حسینی، فرماندار اشکذر نیز در این راستا با اشاره به ظرفیت شهرستان اشکذر بیان کرد: این شهرستان دارای بخش مهمی از کشوارزی و صنعت در استان یزد که در حال حاضر نیز با دارا بوده 650 واحدهای صنعتی و تولیدی نقش مهمی را ایفا می کند.
باصولی، رئیس جهاد دانشگاه یزد نیز در این مراسم گفت: در راستای ایجاد پژوهشکده نوین مواد، در حال حاضر کارگاهی برای اجرای پایلوت تحقیقاتی و تولیدی مواد و قطعات ویژه سرامیکی در دست ساخت است و امیدواریم در این رابطه شاهد تجاری سازی دانش ایجاد شده در استان در خصوص تولیدی قطعات سرامیکی و استراتژیک کشور در استان باشیم.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یکی از مشکلات عمده که آسیبهای فراوانی را متحمل این سازمان در استان کرده را نداشتن فضای ملکی ذکر کرد و گفت: امیدواریم که مسئولان استان در این رابطه حمایتهای لازم را جهاددانشگاهی یزد داشته باشند.