آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۹۶۵۰

شماره دهم نشریه تسنیم دانشگاه علوم پزشکی قم منتشر شد

مدیر مسئول نشریه دانشجویی تسنیم از انتشار شماره دهم این نشریه دانشگاه علوم پزشکی قم خبر داد.

آمنه محمودی، مدیر مسئول نشریه دانشجویی تسنیم دانشگاه علوم پزشکی قم، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در قم، با اشاره به انتشار شماره دهم از نشریه تسنیم گفت: شماره جدید این نشریه پس از مدتی تاخیر این بار با رویکردی جدید منتشر شد.


وی با اشاره به اینکه محتوای این نشریه فرهنگی و اجتماعی است، افزود: مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی قم صاحب امتیاز این نشریه است و سردبیری این نشریه نیز به عهده ملیحه ابراهیمی از فعالان دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم است.

 

مدیر مسئول نشریه دانشجویی تسنیم دانشگاه علوم پزشکی قم، با اشاره به برخی عناوین مربوط به مطالب منتشر شده در شماره دهم نشریه تسنیم خاطرنشان کرد: بخوان و بخواه، از انگور کمتر نباشیم، انسان کیلویی چند؟، ائتلاف زبان و قلب و عمل، راز حرکت انسان، عجیب‌ترین چرا‌ها، قطره روی قطره، مسئولیت فراموش شده، سخنی با خود و از خدا بخواهیم از جمله مطالب منتشر شده است.

 

محمودی با اشاره به برگزاری مسابقه ذهن بر‌تر به عنوان یکی از بخش‌های ویژه نشریه تسنیم گفت: در این مسابقه از دانشجویان در خواست کرده‌ایم ایده‌ها و طرح‌های برتز ذهنی خود را که به پیشرفت اعتقادی، فرهنگی و قرآنی دانشگاه کمک می‌کند با ما در میان بگذارند.

 

این دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه این ایده‌ها در سه بخش اهداف، ضرورت و نحوه اجرای آن‌ها جمع آوری می‌شود تصریح کرد: دانشجویان تا دهم اسفند ماه فرصت دارند تا ایده‌های خود را به ایمیل نشریه تسنیم به آدرس qoranitasnim@yahoo. com ارسال کنند.

 

وی همچنین خاطرنشان کرد: به سه نفر اول تندیس طلایی ذهن برتربه همراه کارت هدیه تقدیم می‌شود و برای تمام افراد شرکت کننده، کارگاه ایده‌پردازی بصورت رایگان برگزار می‌شود.

 

قطره روی قطره عنوان یکی از مطالب منتشر شده در نشریه تسنیم است که توسط محمد مهدی شاطر، دانشجوی سال پنجم رشته پزشکی نوشته شده و در آن می‌خوانیم: خیلی وقت‌ها یک کاری را شروع می‌کنیم می‌خواهیم از‌‌ همان اول با حداکثر ظرفیت خودمان آن کار را انجام دهیم؛ ولی به هر دلیلی نمی‌شود. بعضی‌ها کم می‌آورند و به اصطلاح کنار می‌کشند که این درست نیست. کاری خوب و قوی است که مستمر باشد و به مرور زمان بر حجم آن اضافه شود.

 

سعدی هم این را خوب به شعر در آورده است:

رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود

 

حضرت علی (ع) در حدیثی آورده‌اند: کار کم ولی مستمر، امیدوار کننده‌تر از کار زیاد خستگی آور است.

 

واقعا ما هم در جامعه زیاد دیدیم این افراد را یک روز انقدر کار می‌کنند که فکر می‌کنی واقعا این‌ها چطور می‌توانند این کار‌ها را بکنند؛ ولی دو روز بعد می‌بینی میزان فعالیت‌های آن‌ها به حداقل یا به صفر رسیده است و دیگر خبری از آن جنب و جوش نیست.

 

در قرآن هست، وان لو استقاموا علی الطریقه لاسقیناهم ماء غدقا یعنی اگر در راه درست (ایمان) پایداری ورزند، ما آن‌ها را با آب فراوان سیراب می‌کنیم.

 

پس بیایم با خودمان فکر کنیم کار‌هایی که می‌کنیم همیشگی باشند. نباشد یک روز به خاطر جو یک فعالیتی را شروع کنیم، دو روز بعد که دیگر جو برایمان عادی شد یا از جو خارج شدیم کار را نیمه کاره‌‌ رها کنیم و به اتمام نرسانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار