باقری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با اشاره به حضور پرشور مردم در انتخابات، گفت: این حضور موجب تقویت انقلاب اسلامی و سرشکستگی دشمنان میشود و در واقع حضور مردم تجلی ولایت مداری و پایبندی به ارزشهای انقلابی و دینی است.
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور، خاطرنشان کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی یکی از مهمترین دغدغههای مقام معظم رهبری در سالهای اخیر بوده که برآمده از شناخت درست از واقعیات پیرامونی نظام اسلامی است که باید در مجلس آینده محقق شود.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، توجه به گفتمان پیشرفت و عدالت، در نظرگرفتن استعدادهای بیشمار ملت و ظرفیتهای تولید و خلاقیت، پیگیری نیازهای حقیقی مردم كه عدالت اجتماعی و پیشرفت را محقق میسازد مانند اشتغال، مبارزه با فساد مالى، از بین بردن محرومیت از مناطق محروم، مهار تورّم و مقابله با گرانى، گسترش و اعتلاى فرهنگ و اخلاق، رونق یافتن علم و تحقیق را از مهمترین اولویتهای مجلس دهم برشمرد.
باقری در خصوص شاخص های نماینده اصلح گفت: نمایندگان مجلس دهم باید در مقابل افزون خواهیهای قدرت های جهانی بایستد و به دنبال مصالح کشور و ملت باشد، اعتقاد به جامعیت دین اسلام و ولایت مطلقه فقیه، تقید به ولایت، نه در حد تظاهر زبانی بلکه در مقام عمل است؛ یعنی حتی در گفتار و کلام خویش هم نباید به خود اجازه دهد که عقب تر یا جلوتر از ولایت حرکت کند؛ داشته باشد.
وی ادامه داد: نمایندگان مجلس آینده باید مواضع امام خامنه ای را موضع خویش دانسته، دستورات ایشان را مطاع باشد و احکام و فتاوای معظم له را فصل الخطاب بدانند. مردمی بودن و ساده زیستی همچنین متصل نبودن به کانون های ثروت و قدرت، دشمن شناس و دارای موضع روشن در قبال فتنه و انحراف از دیگر ویژگیهای نمایندگان مجلس دهم باید باشد.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به هجمههای گسترده به شورای نگهبان، خاطرنشان کرد: شورای نگهبان همیشه مورد هجمههای وسیع داخلی و خارجی بوده است؛ بهخصوص در مورد نقش نظارتی این نهاد بر انتخابات این هجمهها پررنگتر و تندتر میشوند.
باقری مخدوش کردن نظام و سلامت و کارآمدی آن، تشکیک در سلامت انتخابات با هدف ایجاد فضای بیاعتمادی، زیر سؤال بردن ویژگی مردمی بودن نظام و مخدوش کردن حضور یا دلسرد کردن مردم از مشارکت گسترده، عقبنشینی سیاسی نظام سیاسی (تزلزل منزلت رهبری(، نفی جایگاه ولی فقیه و نظارت استصوابی شورای نگهبان به عنوان ناقضان آزادی انتخابات، تجهیز و متشکلتر شدن فکری و سازمانی بدنهی اجتماعی فتنهگران، همافزایی و ائتلاف بین اپوزیسیون داخل و خارج کشور، قبحزدایی از طرح نظارت سازمانهای بینالمللی بر انتخابات کشور، پیدایش فشار اجتماعی به نظام، القای یأس و ناامیدی در مردم نسبت به نظام و مسئولین و مخدوش جلوه دادن الگوی مردمسالاری دینی را از جمله برنامههای دشمن از هجمه به شورای نگهبان عنوان کرد.
وی در پایان با اشاره به حضور پرشور مردم در انتخابات، گفت: این حضور دشمن را از رسیدن به اهدافش ناامید خواهد کرد.