مهدی رفیعی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در زنجان، بیان داشت: اخیرا هجمه ای در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی به راه افتاده و شهر شور و شعور حسینی را معادل شهر غم معنی می کنند و لغو کنسرتهای مختلط (با وجود اخذ مجوز از مراجع فرهنگی) را مایه غمگینی مردم می دانند و چه کسانی و با چه نیاتی دست به انتشار چنین مواردی می زنند که خود محل درنگ است.
وی افزود: رکود شدید اقتصادی چند سال اخیر و پایین آمدن قدرت خرید مردم و در پی آن وضعیت بد اشتغال جوانان و بالا رفتن آمار بزهکاری و طلاق و حجم عظیم چک های برگشتی و معوقات بانکی، نشانه های صریح ناکامی سیاستهای اقتصادی است؛ از این رو افرادی که باید به فکر اشتغال جوانان و بهبود وضعیت اقتصادی کشور با رویکرد اقتصاد بومی - مقاومتی باشند تا حصول نتیجه آن، که شادی ملت را به همراه دارد، اکنون با یک فرافکنی و چرخشی بی هدف، در پی برگزاری کارناوالهای شادی و کنسرت برای مردم هستند.
رفیعی تصریح کرد: آیا اولویت مردم اشتغال است یا برگزاری کنسرت؟ بنده خانواده هایی می شناسم که ریسمان پوسیده ارتباط خانوادگی شان در بند واریز یارانه هاست. پدرانی را می شناسم که تا چند سال پیش مکانیک بودند، بنا بودند، نقاش بودند، پدارانی که (قبل از کسانی که به اداره می روند و برای خدمت در شغل دائمی شان کنار شوفاژ ها می نشینند) صبح ها به دروازه ارگ زنجان می روند و ظهر با چهره سرما سوخته با دستهای خالی به خانه بر می گردند و شرمنده زن و فرزند هستند.
این فعال دانشجویی گفت: سهم آنها از این شادی چقدر است؟ این خانواده ها در کجای برنامه ریزی شادمانه مسئولان جای گرفته اند؟ این در شرایطی است که همین خانواده ها هستند که هیچ زمانی ارادتشان از ابا عبدلله علیه السلام کاسته نشده و هر زمانی که نظام اسلامی وارد فراز و فرودی از تاریخ شده است، نظام را رها نکردهاند. چه بسا کسانی که در این فراز و فرودها ریزش داشتند.