به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمود احمدی ظهر امروز در نخستین جشنواره کارآفرینان برتر دانشگاهی و مراسم تجلیل از برترینهای حوزه کارآفرینی خراسان رضوی در سالن دکتر جوانبخت دانشگاه آزاد اسلامی قوچان، گفت: بیشترین ملاقاتیهای من در روزهای دوشنبه از دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهی سطح استان بوده که گلهمند درد بیکاری هستند.
وی با اشاره به این مطلب که با توجه به پتانسیل بالا در حوزه کارآفرینی و ایجاد شرکتهای دانشبنیان در بهبود فضای کسب کار رتبه خوبی نداریم، افزود: ارتباط بین صنعت، مراکز رشد و دانشگاه ضعیف بوده و موجب ارزش افزوده نشده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با تأکید بر این موضوع که دانشگاههای کارآفرین در حال پیش رفتن بوده و باید دانشگاهها منابع لازم را در شرایط اقتصادی و تورم تزریق کنند، تصریح کرد: باید حلقه اتصال دانشگاه کارآفرین، کارخانجات، صنعت و فارغالتحصیلان حفظ شود ومدیران دانشگاهی پیشبینی برنامههای درازمدت داشته باشند.
احمدی با بیان این مطلب که آموزش تنها زمینهساز توسعه کارآفرینی نیست، خاطرنشان کرد: در شرایط اقتصادی کشور و استان که با تورم و رکود و عدم تحرک در بخش اقتصاد روبرو هستیم باید به قشر فارغالتحصیل دانشگاهی برای جبران کمبود نیریو متخصص توجه شود.
وی آینده شغلی را یکی از مهمترین دغدغههای خانواده در شرایط فعلی جامعه دانست که آموزش عمومی برای دانشجو و استاد مهم است و یادآور شد: باید دانشجویان برای حضور در دورههای کارآفرینی و ارائه الگوهای موق در حوزه کسب وکار تشویق شوند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با بیان اینکه کارآفرینی دانشگاه یک ارزش برای خدمت به ذینفعان تلقی میشود، گفت: متأسفانه دانشگاهها جایگاه مناسبی ندارند و در دهه اول و دوم توقف کردهاند؛ بنابراین باید با ایجاد دورههای آموزشی بر همکاری متقابل و اثربخش صنعت و مدیریت دانشگاهها تأکید کرد.
احمدی ایجاد رشتههای دانشگاهی را متناسب با آمایش سرزمینی بسیار مهم دانست و تصریح کرد: برگزاری این همایشها علاوه بر ارائه خدمات آموزشی به معرفی الگوهای برتر در حوزه کارآفرینی منتهی میشود.
وی با تأکید بر اینکه پژوهش در توسعه کارآفرینی و اختصاص سرمایههای بیشتر مؤثر بوده و باید روش راهاندازی کسب و کار به دانشجو آموزش داده شود تا در رشته خود مهارت کسب کند، یادآور شد: دانشجو نباید در موقع درس نگران آینده شغلی خود باشد.