آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۸۳۷۰
باشگاه دانشجویان/

کرسی بی‌خاصیت رئیس سازمان ملل

سازمان مللی که در مقابل کشوری مثل عربستان ذلیل است، نمی‌تواند درباره حقوق بشر موضع‌گیری و تصمیم‌گیری آزادانه‌ای داشته باشد؛ چطور نهادهای وابسته به این سازمان همچون انرژی اتمی ماموریت‌های خود را می‌توانند به درستی انجام دهند؟

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- یادداشت دانشجویی* عربستان سعودی با تهدید به قطع حمایت مالی حیاتی از سازمان ملل متحد، فشارهای نامناسب و غیرقابل پذیرشی را برای حذف نام این کشور از لیست سیاه اعمال کرده است. بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل، ضمن بیان این مطلب ادامه داد: «ائتلاف نظامی به رهبری عربستان سعودی در جنگ یمن را به دلیل دخالت در کشتار کودکان یمن در فهرست سیاه قرار داده بود اما به دلیل اعمال فشارهای گستره،‌ مجبور شد نام سعودی را از این لیست خارج کند. حالا بان کی مون درباره فشارهای سعودی ها توضیحات داده است.

 

بدون تردید نقض حقوق اولیه بشریت و خشونت جائی در اسلام و تعلیمات متعالی آن ندارد و برای مسلمانان واقعی نیز قابل قبول نیست؛ هرچند که داعیه داران دروغین اسلام آنرا به گونه ای دیگر معرفی می کنند. در این بین اعمال شنیع و خلاف حقوق بشری دولت عربستان در مورد نقض حقوق کودکان اقدامی است که بر کسی پوشیده نیست.

 

جنایاتی من جمله فاجعه منا و مکه در حج گذشته، شهادت فعال حقوق بشری عربستان (شیخ نمر) ، اسارت شیخ زکزاکی، سلب آسایش مردم مظلوم یمن و سوریه و عراق و فرماندهی لشکر دواعش موجبات تعجب جامعه بین الملل را از  حذف نام عربستان به همراه داشت

 

اگر از یاد برده اید که عربستان در منطقه غرب آسیا چه جنایاتی را رقم زده است، به شما یادآوری خواهیم کرد حکومت سعودی عربستان کارنامه ای سیاه را در سوابق خود دارد، ریختن آوار بر سر کودکان و زنان بیگناه یمن، استفاده مکرر ابزاری از زنان و حراجشان در راستای مطامع شوم و شیطان صفتانه خود در اراضی مورد مناقشه و سکوت معنادار داعیه داران حقوق زنان در سطح بین المللی در قبال این اقدامات سعودی، همچنین تامین مالی رژیم صهیونیستی برای بی خانمان کردن کودکان، کشتن سرپرستان خانواده ها توسط دست پروردگان تروریستی خود در یمن و سوریه و عراق و بحرین و بسیاری مسائل دیگر تنها، بخشی از اقدامات حکومت کودک کش آل سعود است.



هفته گذشته سازمان ملل گزارش سالانه خود در مورد ناقضان حقوق کودکان را منتشر کرد؛ در این گزارش نام عربستان به عنوان مسئول 60 درصد تلفات کودکان در جنگ یمن، اشاره شده بود. تنها چند روز پس از انتشار گزارش، بان کی مون در اقدامی بی‌سابقه نام عربستان را از فهرست خارج و اعلام کردید که قرار است تحقیقات مشترکی با مشارکت ریاض در مورد جنگ یمن انجام شود.

 

امید به آن داریم که روزی بساط ظلم و جنایات علیه تمامی بشریت پرچیده خواهد شد.

 

سازمان مللی که این طور در مقابل کشور عربستان ذلیل است چه طور می تواند درباره حقوق بشر موضع گیری و تصمیم گیری آزادانه ای داشته باشد. نهادهای وابسته به این سازمان همچون انرژی اتمی چطور ماموریت های خود را می توانند به درستی انجام دهند؟


به ملت های جهان حق بدهید که نه داوری های حقوق بشری سازمان ملل را بپذیرند و نه ادعاهای بی اساس نهادهای مرتبط با این سازمان علیه کشورها را. وقتی کشور عربستان با تهدید به قطع کمک از این سازمان امتیازگیری می کند تا اصول خود را زیر پا بگذارد، با این اوصاف چه طور باید بپذیریم که در این سال ها، آژانس انرژی هسته ای در گزارش هایی که به سازمان ملل داده است راست باشد؟


حالا که شجاعت داشتید و چنین مسئله ای را مطرح کردید، لطفا مبدع و مبتکر انحلال این سازمان ذلیل، وابسته و بی خاصیت نیز باشید. اگر عربستان اینگونه توان به بازی گرفتن سازمان ملل را دارد، آمریکا با آن چه می کند؟

 

*رضا شاعری- فعال دانشجویی

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار