آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۲۴۹۹
به همت هسته توانمندسازی حرکت‌های جهادی انجام شد

تولید بسته ویژه نقش آفرینی گروه‌های جهادی در فرهنگ‌سازی اقتصاد مقاومتی

به همت هسته توانمندسازی حرکت‌های جهادی بسته ویژه و کاملا کاربردی نقش آفرینی گروه‌های جهادی در فرهنگ‌سازی اقتصاد مقاومتی تولید شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،به همت هسته توانمندسازی حرکت‌های جهادی بسته ویژه و کاملا کاربردی نقش آفرینی  گروههای جهادی در فرهنگسازی اقتصاد مقاومتی تولید شد.

 

 در مقدمه این بسته آمده است :


رهبر معظم انقلاب اولین بار در نوروز سال ۱۳۸۶ از واژه «جنگ اقتصادی» استفاده کردند اما هر چه جلوتر می‌آییم کاربرد این واژه بیشتر می‌شود و واژگانی نظیر اقتصاد مقاومتی و جهاد اقتصادی نیز در بیانات به چشم می خورد. اقتصاد مقاومتی این روزها واژه‌ای آشنا برای هر ایرانی است. اما شاید آن‌قدر که سمینار و سخنرانی و مطلب در باب اقتصاد مقاومتی برگزار و منتشر شده است، برای تحقق آن گام برداشته نشده باشد. یکی از الزامات تحقق اقتصاد مقاومتی وجود نقشه راه و تعیین وظایف هر قشر و ارائه راهکارهای کاملا اجرایی است که متاسفانه شاهدیم کمتر به آن توجه شده و در بستر عمل، اقتصاد مقاومتی در حد شعار باقی مانده است.


نیروی جهادی که همیشه به‌عنوان پیشرو حرکت انقلاب در صحنه‌های مختلف نقش آفرینی نموده است، برای تحقق مطالبه‌ی رهبر انقلاب وظایف مهمی بر عهده‌ دارد که شناختن آن وظایف و عمل به آن، راه‌حل عبور از مشکلات اقتصادی خواهد بود. لذا هسته توانمندسازی حرکتهای جهادی اقدام به تولید بسته نقش آفرینی گروههای جهادی در فرهنگسازی اقتصاد مقاومتی نموده است تا زمینه این کار در بستر اردوهای جهادی فراهم گردد. در این بسته تلاش شده است به صورت عملیاتی و اجرایی، به فعالیتهایی که یک گروه جهادی می‌تواند در بازه اردوی خود در روستا و همچنین در جمع جهادگران حاضر در اردو انجام دهد به صورت فرایندی و نظامند پرداخته شده و الزامات و پیوست‌های مورد نیاز آن نیز در بسته پیوست جمع آوری و ارائه گردد.

 

برای دریافت بسته ویژه و کاملا کاربردی نقش آفرینی  گروههای جهادی اینجا کلیک کنید.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار