به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد یامین پور عصر امروز در جمع دانشجویان هشتمین دوره طرح ولایت خراسان رضوی در مشهد با طرح این پرسش که نفوذی ها چه کسانی هستند؟ گفت: هنگامی که صحبت از نفوذ می شود بحث نفوذ در چارچوب مباحث امنیتی نیست بلکه آنچه که در کلام رهبری مورد توجه است نفوذ فرهنگی و سیاسی است.
وی با طرح این پرسش که آیا تلقی امام خمینی (ره) از انقلاب اسلامی سیاسی بود؟ و اگر شاه رفتارش را اصلاح نمی کرد ما انقلاب نمی کردیم؟ و یا اینکه شاه چه قدر باید حکومتش را اصلاح می کرد که ما راضی می شدیم؟ خاطرنشان کرد: به شما دانشجویان توصیه می کنم از مطالعه تاریخ غافل نباشید حتما تاریخ معاصر ایران و تحولات جهان را مطالعه کنید.
عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: این گونه نیست که ما در این مدت به یکباره با داعش روبه رو شویم داعش یک جریان تاریخی است که اکنون با کشتارهایش مواجه شدیم، خیلی از تحولات در زیر پوست تاریخ وجود دارد که ما به آن توجه نمی کنیم که ممکن است بعدا متوجه آن ها شویم. انقلاب اسلامی را نیز باید این گونه فهمید، در سال 1357 که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید دنیا دست چه کسی بود؟ آیا دنیا همین مختصات را داشت؟
یامین پور ادامه داد: بعد از جنگ جهانی اول آرام آرام قدرتمندان دنیا جایشان را با هم عوض کردند و شاهدیم که در بعد از جنگ جهانی دوم نیز حکومت کمونیستی در روسیه به روی کار آمد و از طرفی دیگر آمریکا به قدرت رسید و این در حالی بود که انقلاب اسلامی ایران در حال به وجود آمدن بود.
وی خاطرنشان کرد: دنیا به دو قسمت بلوک شرق و غرب تقسیم شده بود و حکومت ها به شرق یا غرب وابسته بودند که این وابستگی به حدی بود که در آلمان وسط کشور دیوار کشیدند و آن را به آلمان شرقی و غربی تقسیم کردند.
جنگ سرد جنگ نفوذهای جاسوسی است
عضو هیئت علمی دانشگاه در ادامه به بیان چگونگی جنگ سرد پرداخت و گفت: هنگامی که هزینه های جنگ سخت یا تسلیحاتی افزایش یابد کشورها به یکدیگر چنگ و دندان نشان می دهند، با بمباران اتمی دو شهر در ژاپن به یکباره چرت دنیا پاره شد که اگر کشورها از تسلیحات خود استفاده کنند دیگر چیزی از دنیا باقی نمیماند؛ وقتی که جنگ سخت به این مرحله رسید کشورها وارد جنگ سرد شدند.
یامین پور با بیان اینکه جنگ سرد جنگ نفوذهای جاسوسی است، خاطرنشان کرد: در این جنگ کشورها به دنبال این بودند که افراد را برای جاسوسی به کشورهای یکدیگر بفرستند و اگر قدرتی آدم به کره ماه فرستاد دیگری نیز این کار را انجام دهد.
وی ادامه داد: در سال 1979 در ایران انقلاب شد و شاه که وابسته به بلوک غرب و تحت حمایت آمریکا و اسرائیل بود سقوط کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه باید به تاریخ حکومت پهلوی توجه کرد، افزود: شاه دو دشمن داشت یکی آزادی خواهان و متدینینی بودند که برای دین و هویت کشور می جنگیدند و دسته دوم شرق گراها بودند شوروی ها مشهور به چپ و طرفدار ایده کمونیستی و طرفداران لیبرالیستی آمریکا راستی ها بودند.
یامین پور تاکید کرد: انقلاب اسلامی به واسطه امام و متدینین پیروز شد که مهمترین شعار آن نه شرقی و نه غربی بود؛ حال باید دانست که امام در شرایطی این شعار را گفت که کل دنیا وابسته به شرق یا غرب بود.
وی ادامه داد: این شعار امام یعنی اینکه بیایید ما را نابود کنید؛ چرا که ما حامی شرقی و یا غربی نداریم، در آن دوران خیلی از سیاستمداران به امام می گفتند این شعار را نگویید چرا دشمن تراشی می کنید.
عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه با پیروزی انقلاب چپ ها یا همان شرق گراها مدعی بودند خاطر نشان کرد: آنها اولین دشمنان نظام ما بودند که نقش سازمان مجاهدین خلق در این امر نمی توان نادیده گرفت به طوری که در فتنه 88 هم نقش ایفا کردند، مجاهدین خلق از داعش بدترند؛ چرا که افرادی را کشتند که ظن آنها به دلیل داشتن ریش انقلابی محسوب می شدند.
دو ایده ای که از ابتدای انقلاب تا کنون وجود دارد
یامین پور در ادامه به دو ایده ای که از ابتدای انقلاب وجود داشت، اشاره کرد و افزود: هنگامی که امام خمینی شعار نه شرقی و نه غربی را مطرح کردند عده ای ایشان را متهم به تندروی کردند و می گفتند ایشان افراطی هستند، چون امام معتقد بود استقلال کشور بسیار مهم است.
وی با طرح این پرسش که آیا استقلال سیاسی به معنای تام استقلال است؟ گفت: پاسخ به این سوال خیر است، انقلاب اسلامی ایده جایگزین برای غرب است ما می گوییم غرب سکولار را قبول نداریم و غرب سکولار استکباری مایه دردسر است که نمی گذارد انسان ها به تعالی و رشد برسد، امام خمینی یک سیره جهان شمول دارد و می فرمایند تا شرک و کفر هست مبارزه هست و هر جا مبارزه هست ما هم هستیم که این حرف ایشان دردسر زیادی دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه در ادامه یادآور شد: این جمله را امام خمینی (ره) در سال 57 نگفتند بلکه مربوط به پیام قطع نامه است به شما دانشجویان توصیه می کنم بیانیه های 14 ماه پایانی عمر امام را بخوانید که یکی از مهمترین آنها بیان قطع نامه است که می فرمایند نبرد ما نبرد حق و باطل است، انقلاب اسلامی ما انقلاب سیاسی نیست بلکه ما ادامه حکومت انبیاست.
یامین پور خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) معتقد بودند جنگ حق و باطل تاریخی است که از زمان انبیا تا ظهور ادامه دارد و در این دوره هر مسلمانی که می خواهد به تکلیف خود عمل کند، باید در جبهه حق قرار بگیرد و حکومت اسلامی تاسیس کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه بصیرت یعنی تشخیص جبهه حق از باطل و واجب است در جبهه حق علیه باطل بجنگیم و اگر سکوت کنیم در جبهه باطل قرار می گیریم خاطر نشان کرد: چرا امام خمینی (ره) بعد از جنگ بیانیه دادند که از جنگی که کردیم پشیمان نیستیم؟ عده ای می گفتند امام از جنگ پشیمان است و این پشیمانی یعنی هدر دادن خون شهیدان.
یامین پور با تاکید براینکه انقلاب اسلامی در عرض سایر حکومت ها نیست؛ بلکه ام القرای جهان است به دو خطی که در جامعه وجود دارد اشاره کرد و گفت: یک خط معتقد به راه امام است و پیشرفت کشور را در صورتی می داند که کشور مستقل باشد، اما خط دیگر این گونه نیست و معتقد است که باید برای پیشرفت کشور مستقل نباشیم.
وی ادامه داد: امام اواسط دهه 60 فرمودند ما انقلاب را صادر کردیم در آن زمان عده ای به حرف امام توجهی نکردند؛ اما بعد از مدتی دیدیم انقلاب های جدید در دیگر کشورها رخ داد و حزب الله مثل موش اسرائیل را در لانه خودش نگه داشت بدون آنکه ایران نیرویی در مرز اسرائیل داشته باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه گفت: اسرائیل نماینده آمریکا در خاورمیانه بود اما در سی و هفت سال از عمر انقلاب اسلامی محدود شد و اگر حزب الله فشار بیاورد اسرائیل به داخل آب می رود.
یامین پور ادامه داد: ما هشت سال در جنگ تحمیلی با عراق جنگیدیم اما امروز می بینیم در کشور عراق عکس امام و رهبری را روی سینه هایشان می چسبانند.
وی تاکید کرد: ایده امام خمینی این بود که فقط با انقلابی ماندن کشور پیشرفت می کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به اینکه مصر زمانی تاج جهان اسلام بود؛ اما در سایه رقابت با آمریکا به فقر و فلاکت و عقب ماندگی تکنولوژی رسید، گفت: با مقایسه ایران و مصر متوجه می شویم انقلاب ما در رشد علمی ۱۱ برابر دنیا رشد کرد و جزو امن ترین کشورهای منطقه است.
یامین پور با اشاره به نظر افرادی که می گفتند ترکیه نیز از کشورهای امن دنیاست، گفت: این افراد ببینند که دیشب در کودتای ترکیه چه شد؛ این ها به دلیل وابستگی است.
وی با انتقاد از افرادی که می گفتند انقلابی ماندن هزینه دارد، بیان کرد: آغازگر این راه هاشمی رفسنجانی و حزب کارگزاران بود که این ها را آرام آرام آموختند و گفتند و در دوران اصلاحات این ایده رسما اعلام کرد که ایران باید ابر قدرتی آمریکا را به رسمیت بشناسد و جزئی از آن دو قطبی دنیا شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: با گفتن این حرف دیدیم که چه شد، آمریکا به ایران گفت شما باید بخشی از استقلال خود را کم کنید مثلابودجه دفاعی کشور را کاهش دهید، موشک آزمایش نکنید و تکنولوژی پیشرفته مثل هسته ای را تعطیل کنید که در سال 82 کار به جایی رسید که همین حسن روحانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی و ظریف سه وزیر خارجه انگلیس و دو کشور را به ایران آوردند و به واسطه یک توافق تمام تاسیسات هسته ای را تعطیل و پلمپ کردند بعد دولت ایران از آمریکا خواهش کرد بگذارید دو سانتریفیوژ در دانشگاه تهران برای آموزش دانشجویان بچرخد؛ اما آنها قبول نکردند.
اگر به زیباکلام بگوییم خانه ات را هیزم گرم کن چه می گوید؟
یامین پور با بیان اینکه امریکا به ما می گوید نباید از تکنولوژی پیشرفته استفاده کنید چون کشور ما دارای ذخایر نفتی و گازی است، گفت: عده ای مانند صادق زیباکلام نیز این را می گویند که ما نفت داریم ولی اگر گاز خانه وی را قطع کنیم و بگوییم با هیزم خانه ات را گرم کن آنگاه وی چه می گوید؟
وی در ادامه سخنانش گفت: با تبدیل شدن تاسیسات هسته ای کار به جایی رسید که رهبری فرمودند پلمپ ها را باید در همین دولت باز کنند و دولت خاتمی با سرافکندگی پلمپ ها را باز کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه عده ای به رهبری لقب افراطی می دهند چون ایشان می گویند نه شرقی و نه غربی، اقتصاد مقاومتی و توجه به ظرفیت داخلی گفت: آقای روحانی گفته من ۱۰۰ روزه مشکلات کشور را حل می کنم؛ اما آیا این مشکلات حل شد؟
یامین پور تاکید کرد: نفوذ به معنای فرستادن جاسوس نیست بلکه جریان نفوذ معتقد است باید بخشی از استقلال کشور را کنار بگذاریم و مشکلات خود را در سازش با کدخدا حل کنیم، فکر نفوذی این است که معتقد است می توان بخشی از استقلال کشور را با کدخدا معامله کرد.
وی با اشاره به عملکرد سه ساله دولت روحانی بیان کرد: آقای رئیس جمهور سه سال به شما وقت دادیم و امروز باید دستاوردهای برجام را بشمارید، چه قدر ایران هراسی کاهش یافت؟ هیچ. چه قدر نفت فروختید؟ به همان میزان دولت احمدی نژاد. چه قدر تحریم ها برداشته شد؟ هیچ.
عضو هیئت علمی دانشگاه در ادامه با اشاره به ماجرای فیش های حقوقی و اعتراض برخی دانشجویان در خصوص وجود این فسادها در کشور گفت: حکومت پهلوی در فساد غوطه ور بود اگر ماجرای فیش های حقوقی از طرف جمهوری اسلامی تعقیب نمی شد، شما حق داشتید از جمهوری اسلامی دفاع نکنید اما می بینید که در این قضیه عده ای محکوم و عده ای نیز اعدام شدند.
یامین پور ادامه داد: باید رشد علمی کشور همچنین پیشرفت کشور در زمینه اجتماعی و فرهنگی را با کشورهای هم تراز خود مقایسه کنید با وجود این جنگ تحمیلی و ترور شخصیت ها باز هم انقلاب اسلامی پیشرفت خوبی داشت.
وی در پایان در پاسخ به سئوالی که چرا مقام معظم رهبری جلوی فساد را نمی گیرند؟ گفت: بعضی ها انتظار دارند همه کارها را رهبری انجام دهد وظایف ایشان در قانون اساسی آمده است و رهبر انقلاب شان و وظیفه ای دارد مگر ایشان باید به جای مجلس و قوه قضاییه بنشینند اصلا نباید رهبری جور من و شما را بکشند، ایشان دستور می دهند و ما عمل نمی کنیم، این را بدانید که نصرت امام، جریان حق را غلبه می دهد.