آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۰۴۰۳
شهردار مشهد:

پیشرفت‌های اقتصادی و اجتماعی در سایه تعاملات فرهنگی رخ می‌دهد

شهردار مشهد با اشاه به اینکه در سایه تعاملات فرهنگی پیشرفت‌های مناسب اقتصادی و اجتماعی ایجاد می‌شود، گفت: امروز اقتصاد موضوع مهم تمامی کشورهاست و زیر بنای توسعه محسوب می‌شود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سید صولت مرتضوی امروز در همایش بین المللی جاده ابریشم که در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است، گفت: موسسه بین اللملی مطالعات آسیای مرکزی (ایکاس) در وزارت امور خارجه توانسته ارتباطات خوبی با کشورهای عضو داشته باشد که به طور حتم این ارتباطات می‌تواند تعاملات فرهنگی ایجاد کند.

 

وی با اشاه به این‌که در سایه تعاملات فرهنگی پیشرفت‌های مناسب اقتصادی و اجتماعی ایجاد می‌شود، خاطرنشان کرد: امروز اقتصاد موضوع مهم تمامی کشورها است و زیر بنای توسعه محسوب می‌شود.

 

شهردار مشهد در ادامه به اهمیت اقتصاد از منظر دین اسلام اشاره کرد و ادامه داد: از منظر دین اسلام اقتصاد جایگاه ویژه‌ای دارد به طوری که در حدیثی مشهور آمده است که اقتصاد و اقتصاد خانوار مناسب می‌تواند بر عامل پس از مرگ انسان نیز تاثیرگذار باشد.

 

مرتضوی با تاکید بر این مضوع که مبادلات اقتصادی می‌تواند به توسعه سیاسی- امنیتی در کشورها بیانجامد، بیان کرد: کشورهایی که دارای منافع مشترک هستند می‌توانند از این طریق به زیر ساخت‌های مشترک برسند.

 

وی افزود: ارتباطات کشورهای حوزه ایکاس می‌تواند نقش مهمی در توسعه همه جانبه کشورهای حوزه ایکاس و پیوند منطقی میان کشورها ایجاد کند.

 

شهردار مشهد ضمن ابراز امیدواری از ایجاد اتحاد و انسجام و افزایش دانش و ارتقاء کیفی مکتوبات به سبب برگزاری این همایش‌ها خواند و تصریح کرد: از نظر ایران توجه به جاده ابریشم منطقی و در خور تحسین است و فعال سازی این مسیر از ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی حائز اهمیت است.

 

نقش دانشگاه‌ها در احیای جاده ابریشم بسیار مهم است

 

 در ادامه این همایش محمئ کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد جاده ابریشم میراث کهن نیاکان ما در طول هزاران سال دوستی و مراودات بازرگانی ما است.

 

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ضمن اشاره به این مطلب که این جاده پیام آور  نیکی‌ها، ابداعات و  مشارکت تجربیات ملل مختلف است، تصریح کرد: زمانی که  امپراتورها به دنبال ایجاد حکومت‌های جدید بودند، خوشبختانه ایران، چین و برخی از  آسیای مرکزی به خوبی از تجربیات یکدیگر بهره برند و این تجربیات را با هم مبادله کردند.

 

وی با تاکید بر این موضوع که در قرن 21 ضرورت‌ها ایجاب می‌کند که بار دیگر به گذشته باز گردیم در ادامه به نقش دانشگاه و موسسات علمی و دانشگاهی در احیای جاده ابریشم را مهم خواند و بیان داشت: واکاوی گذشته توسط دانشمندان  می‌تواند در حوزه‌های مختلف علوم انسانی و علوم اقتصادی نقش مهم ایجاد کند.

 

کافی با اشاره به این نکته که دانشگاه فردوسی به عنوان یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های ایران و یکی از مراکز بزرگ علمی در جاده ابریشم است، خاطرنشان کرد: این دانشگاه آماده است که نقش خود را در این عرصه ایفا کند و برگزاری این همایش یکی از اولین گام‌ها در این راستا می‌باشد.

 

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد اضافه کرد: برگزاری چنین همایش‌هایی سبب می‌شود تحقیقات و پژوهش‌های مختلفی که در کشورهای متفاوت صورت می‌گیرد مورد تبادل نظر قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار