آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۳۱۱۷

نمایه‌سازی یک مجله علمی ایرانی در Econlit آمریکا

فصلنامه علمی پژوهشی اقتصاد و مدیریت شهری برای نخستین بار در پایگاه تخصصی Econlit وابسته به انجمن علمی اقتصاد آمریکا که یکی از معتبرترین انجمن‌های اقتصادی بین‌المللی و تنها پایگاه تخصصی اقتصادی مورد وثوق وزارت علوم است، نمایه شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی انجمن علمی اقتصاد شهری ایران،  فصلنامه علمی پژوهشی اقتصاد و مدیریت شهری برای نخستین بار در پایگاه تخصصی Econlit وابسته به انجمن علمی اقتصاد آمریکا که یکی از معتبرترین انجمن‌های اقتصادی بین‌المللی است نمایه شد. انجمن اقتصادی امریکا بیش از ۱۳۰ سال است که حامی و مشوق تحقیقات اقتصادی در سطح جهانی است.   این نشریه ایرانی دارای درجه علمی- پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و پیش از این در بسیاری از پایگاهها نظیر پایگاه‌ استنادی علوم جهان اسلام ( ISC)  و پایگاه‌ تخصصی اقتصاد کشور آلمان ECONBIZ  نمایه شده بود.  

 

پایگاه تخصصی Econlit  پیش از این  در شماره ژوئن سال ۲۰۱۵ به معرفی ۱۲ مجله معتبر دنیا پرداخت که فصلنامه علمی-پژوهشی اقتصاد و مدیریت شهری نیز در میان آنها قرار داشت.  

 

این اقدام، برای اولین بار است که توسط یک انجمن علمی کشور صورت میگیرد. از دهه ۱۳۸۰ تاکنون تنها ۲ نشریه علمی دیگر توانسته بودند در این پایگاه نمایه شودند که یکی از آنها  Iranian Economic Review متعلق به دانشگاه تهران می باشد.

 

 اشاعه و گسترش دانش اقتصاد و مدیریت شهری، انتشار یافته‌ها و نظریات جدید در این حوزه، نشر پژوهش‌های حوزه مرتبط و فراهم آوردن زمینه تبادل آرا در مسائل وابسته به اقتصاد و مدیریت شهری از جمله مهمترین اهداف این فصلنامه علمی-پژوهشی است.  


 انجمن علمی اقتصاد شهری ایران به ریاست دکتر حسین محمدپورزرندی صاحب امتیاز و  دکتر سید محسن طباطبایی مزدآبادی مدیرمسئول این فصلنامه علمی - پژوهشی می باشد. دکتر مهدی صادقی شاهدانی نیز سردبیری این فصلنامه را برعهده دارد. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانند به سایت www. iueam.ir مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار