کد خبر:۵۶۳۶۳۴
معاون آموزشی و پژوهشی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور مطرح کرد:

کمبود ۱۶۰ عضو هیات علمی در گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی

معاون اموزشی و پژوهشی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور با اشاره به این‌که من پیشنهاد می‌کنم تعدادی از دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه معارف را برای تدریس در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بورسیه کنید، گفت: در حال حاضر در دانشگاه علوم پزشکی ۱۶۰ نفر عضو هیات علمی در گروه معارف کم داریم.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، اولین نشست هسته‌های پژوهشی استادان معارف اسلامی دانشگاه‌های سراسر کشور شب گذشته در هتل تابان خورشید مشهد و با حضور حجت الاسلام محمدیان، نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور و قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت و محرابی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

 

در این جلسه حجت الاسلام رنجبران، معاون آموزشی و پژوهشی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور ضمن تشکر از همکاری وزارت بهداشت در برگزاری این نشست گفت: ما در دانشگاه‌های کشور دروس معارفی را که ارایه می‌دهیم به عنوان یک درس پایه می‌باشد و تقریبا یک درصد دروس و 16واحد درسی توسط گروه‌های معارف در مقطع کارشناسی در دانشگاه‌های کشور ارائه می‌شود و حجم  واحد معارف ارائه شده به دانشجویان بالاست و در نتیجه مخاطبان ما در آموزش عالی زیاد است  و ما نیازمند اساتید برجسته و طلبه‌های زیادی هستیم.

 

وی با اشاره به این نکته که متاسفانه این دروس توسط اساتید استخدامی، تدریس نمی‌شود، ادامه داد: ما 7500 نفر استاد در گروه معارف در دانشگاه‌های کشور داریم که فقط 1200 نفر آن‌ها استخدام هستند که این استخدامی‌ها نیز از اول انقلاب تا کنون بوده‌اند.

 

 معاون آموزشی و پژوهشی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور با بیان این مطلب که بار اصلی تدریس دروس معارف در سطح کشور برعهده اساتید مدعو است، تصریح کرد: با توجه به این‌که مرحله اول کار ما در گروه معارف تربیتی است، بنابراین هر فردی نمی‌تواند این دروس را تدریس کند.

 

رنجبران با اشاره به این‌که من پیشنهاد می‌کنم تعدادی از دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه معارف را برای تدریس در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بورسیه کنید، افزود: در حال حاضر در دانشگاه علوم پزشکی 160نفر عضو هیئت علمی در گروه معارف کم داریم.

 

وی تصریح کرد: متاسفانه آیین نامه ارتقا اعضای هیات علمی هنوز در وزارت بهداشت اجرایی نشده است، ولی خوشبختانه در وزارت علوم انجام شده است.

 

معاون آموزشی و پژوهشی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور بیان داشت: تفاهم نامه خوبی بین ما و معاون آموزشی و پژوهشی وزارت بهداشت صورت گرفته است که تقاضا می‌کنیم این تفاهم نامه زودتر اجرایی شود.

 

وی خاطرنشان کرد: در آخرین جلسه‌ای که خدمت مقام معظم رهبری بودیم ایشان فرمودند: «حوزه معارف یک شبکه  گسترده‌ای است و همه جا حضور دارد»، همچنین به ما توصیه کردند که در کیفیت ارایه دروس و استادان این حوزه سرمایه گذاری کنید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار