کد خبر:۶۲۴۸۸۳
سرپرست جهاد دانشگاهی خوزستان:

تولد بیش از ۲۰۰ نوزاد در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی خوزستان

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با بیان اینکه مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی خوزستان با خدماتی که ارائه می‌دهد، می‌تواند موجب توسعه توریسم درمانی در منطقه جنوب غرب کشور شود، گفت: تا کنون بیش از ۲۰۰ نوزاد در این مرکز متولد شده‌اند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،، سیدعلیرضا علوی در خطبه‌های پیش از نماز جمعه این هفته اهوازضمن تشریح فعالیت‌های این نهاد در بخش‌های مختلف گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، اصلی‌ترین و ضروری‌ترین نیاز نظام، جایگزین کردن فرهنگ اصیل و ناب اسلام محمدی (ص) به جای فرهنگ به جا مانده از رژیم گذشته بود و از آن جا که فضای جامعه، به‌ویژه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور دست‌خوش برخوردهای لفظی و در پاره‌ای از موارد، برخوردهای فیزیکی و طرز تفکرات گروه‌های مختلف موافق و مخالف نظام جمهوری اسلامی شده بود، فریاد ضرورت وقوع انقلاب فرهنگی که در واقع خمیر مایه و خاستگاه انقلاب اسلامی بود در سطوح مختلف جامعه، خاصه در طیف دانشجویان مسلمان و دلسوز پیرو خط امام (ره) طنین افکند.

وی افزود: پس از بررسی‌های لازم در اردیبهشت ۱۳۵۹، طی برنامه‌ریزی مشخص و با کسب اجازه از امام (ره)، ضمن تهیه کارت شناسایی برای تعدادی از دانشجویان مسلمان و متعهد، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی را تعطیل کردند. امام خمینی (ره) نیز به این خواسته و اقدام بر حق دانشجویان عنایت خاص نشان دادند و در خردادماه همان سال فرمان تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی صادر و اعضای آن را تعیین و منصوب کردند.

علوی تصریح کرد: بر اساس تعریف شورای عالی انقلاب فرهنگی، جهاد دانشگاهی نهادی است عمومی و غیردولتی، زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دارای شخصیت مستقل و از لحاظ اداری، استخدامی و مالی تابع مقرراتی است که در چارچوب اختیارات قانونی به تصویب هیات امنای جهاد دانشگاهی می‌رسد. همچنین مواردی مانند گسترش تحقیقات و شکوفایی روحیه تتبع و استعداد‌ها در سطح جامعه برای نیل به خوداتکایی، توسعه امور فرهنگی در سطح جامعه از طریق همکاری با حوزه، دانشگاه و سایر مراجع و نهادهای فرهنگی به خصوص برای نسل جوان و گسترش طرح‌های کاربردی و نیمه صنعتی از طریق پیوند با مراکز علمی و تحقیقاتی به منظور به کارگیری نتایج پژوهش به عنوان وظایف این نهاد انقلابی تعریف شده است.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان ادامه داد: مجموعه جهاد دانشگاهی دارای بیش از ۴۰ واحد در استان‌های مختلف کشور است و تعداد ۳ پژوهشگاه و ۲۴ پژوهشکده، ۲۷ سازمان، مرکز، مؤسسه و شرکت به ثبت رسیده، یک مجتمع تحقیقاتی و دو پارک علم و فناوری نیز تحت پوشش این نهاد فعالیت دارند.

وی با اشاره به فعالیت‌های سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، گفت: مجموعه جهاد دانشگاهی در استان خوزستان در همان سال‌های ابتدایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و هم‌زمان با تشکیل این نهاد انقلابی در کشور، فعالیت خود را در استان و در ساختمان سه گوش دانشکده ادبیات دانشگاه اهواز و با بهره‌گیری از نیروهای مومن و متعهد دانشگاهی حول محورهای فرهنگی و آموزشی با عنوان جهاد دانشگاهی استان‌های خوزستان و لرستان آغاز کرد. با آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران درست یک ماه پس از تشکیل جهاد دانشگاهی اهمیت و ضرورت وجود این نهاد انقلابی برجسته‌تر شد.
علوی گفت: در سال‌های دفاع مقدس جهاد دانشگاهی خوزستان به پایگاهی عظیم برای اعزام نیرو به جبهه‌ها و مقاومت در مقابل بعثی‌ها بدل شد. به‌دنبال تثبیت موقعیت نیروهای انقلابی در درون دانشگاه‌ها و آغاز فتوحات رزمندگان اسلام در جبهه‌های جنگ، جهاددانشگاهی خوزستان وارد فاز سازماندهی تشکیلات درونی خود و شکل‌گیری بخش‌های مختلف از جمله بخش طرح و تحقیقات و بخش فرهنگی شد.

وی افزود: جهاد دانشگاهی در استان خوزستان دارای معاونت‌های فرهنگی، آموزشی، پشتیبانی و پژوهشی است و در ذیل این معاونت ها، مجموعه‌های فعال و جوانی در حال فعالیت هستند. با توجه به اینکه مجموعه جهاد دانشگاهی از ابتدا با هدف انقلاب فرهنگی در دانشگاه‌ها ایجاد شد، معاونت فرهنگی این مجموعه هنوز هم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و واحدهای تحت نظارت این معاونت از نیروهای جوان و فعال تشکیل شده است. خبرگزاری بین المللی قرآنی ایران (ایکنا)، خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مرکز افکارسنجی دانشجویان (ایسپا)، سازمان قرآنی دانشگاهیان و سازمان دانشجویان، از جمله واحدهای فعال در معاونت فرهنگی هستند.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان اظهار کرد: معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی خوزستان نیز در سال‌های اخیر از مجموعه‌های فعال این نهاد بوده است؛ موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان و دانشگاه علمی و کاربردی با دارا بودن تعداد زیادی دانشجو در رشته‌ها و مقاطع مختلف از مهم‌ترین فعالیت‌های جهاد در حوزه آموزش عالی است. مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی خوزستان نیز با برگزاری کلاس‌های آموزشی مختلف و ارائه گواهی معتبر، توانسته در سال‌های گذشته نقش مهمی در ارتقاء سطح علمی کارکنان سازمان‌ها و ادارات دولتی استان خوزستان ایفا کند.

وی افزود: معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی خوزستان نیز فعالیت‌های پژوهشی گسترده‌ای را به انجام رسانده و با دارا بودن گروه‌های تحقیقاتی از جمله گروه پژوهشی روان‌شناسی، گروه پژوهشی آموزش سلامت، مرکز خدمات تخصصی پزشکی و دفتر اشتغال و کارآفرینی، خدمات پژوهشی ارزشمندی را ارائه کرده است.

علوی گفت: مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی خوزستان نیز از جمله مراکزی است که در سال‌های اخیر رشد کرده و با خدماتی که ارائه می‌دهد، می‌تواند موجب توسعه توریسم درمانی در منطقه جنوب غرب کشور شود. تاکنون نیز بیش از ۲۰۰ نوزاد در این مرکز متولد شده‌اند.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان ادامه داد: پژوهشکده تکنولوژی تولید جهاد دانشگاهی شامل گروه پژوهشی مهندسی شیمی، گروه پژوهشی مهندسی برق، گروه پژوهشی مهندسی مکانیک، مرکز خدمات تخصصی برق و کامپیوتر، مرکز خدمات مهندسی و بازرسی و مرکز خدمات تخصصی شیمی است. به‌تازگی نیز پژوهشگران این مجموعه موفق شدند مته حفاری مورد نیاز صنعت نفت که بیش از ۱۰۰ سال از کشورهای خارجی وارد می‌شد را طراحی و دانش فنی ساخت آن را بومی کنند و در اسفند ماه سال گذشته نیز این مته بومی با موفقیت مورد آزمایش قرار گرفت. شرکت مهندسی بهنیان جنوب نیز از شرکت‌های فعال تحت مدیریت جهاد دانشگاهی خوزستان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار