آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۳۲۶۸
قربانی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

استکبارستیزی تاکید به عزت نفس مسلمانان است/ آمریکا از اسلام انقلابی می‌ترسد

مسئول خواهران دفتر بسیج دانشجویی شهرستان کازرون با بیان اینکه استکبارستیزی ریشه در اعتقادات دینی ما مسلمانان دارد، گفت: استکبارستیزی در واقع تاکید به عزت نفس مسلمانان است.
اعظم قربانی، مسئول خواهران دفتر بسیج دانشجویی شهرستان کازرون در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه استکبارستیزی ریشه در اعتقادات دینی ما مسلمانان دارد و به تبع آن امامین انقلاب که نایبان برحق امام زمان هستند نسبت به این مهم تاکید داشته‌اند، بیان داشت: استکبار ستیزی در واقع تأکید به عزت نفس مسلمانان است.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه هزینه سازش بیشتر و سنگین‌تر از مقاومت است، گفت: با نگاهی به تاریخ اسلام، می‌توان از کربلا درس ایستادگی و زیر بار ظلم و جور نرفتن را یاد گرفت؛ شعب ابی طالب نمونه‌ای دیگراز مقاومت است که هزینه‌های تحمیل شده درمقاومت بسی کمتر از سازش است.

این فعال دانشجویی تصریح کرد: آمریکا دشمن قسم خورده و همیشگی ملت و نظام جمهوری اسلامی بوده و هست، همیشه ادعای دلسوزی برای ملت ایران را داشته، ولی درعمل اینگونه نبوده است.

مسئول خواهران دفتر بسیج دانشجویی شهرستان کازرون تصریح کرد: مرگ بر آمریکا، یعنی مرگ بر روح استکبار، مرگ بر سیاست‌های ظالمانه و مرگ بر خوی وحشی گری آمریکا.

قربانی افزود: مرگ بر آمریکا یک عقیده است، با نگاهی ساده به آیات قرآن می‌توان فهمید که کبر، استکبار شیطان را از کجا به کجا رساند. همین جمله سه کلمه‌ای "مرگ بر آمریکا" آنقدرموثر بوده که برخی مزدوران و حتی متاسفانه برخی سیاستمداران بی بصیرت ما در پی حذف این شعار هستند.

وی خطاب به سیاستمداران جمهوری اسلامی گفت: از مسئولین می‌خواهم اندیشه و مکتب امام راحل را مطالعه کنند و فقط با زبان، ادعای پیروی از رهنمودهای امام و رهبری را نداشته باشند بلکه درعمل باید نشان داد.

این فعال دانشجویی در پایان با اشاره به اینکه آمریکا از اسلام ناب محمدی و انقلابی می‌هراسد، افزود: امریکا و استکبار از استقلال ایران می‌ترسد، خوی استکباری امریکا اجازه نمی‌دهد کشور یا ملتی را برتر ازخودش ببیند و به همین دلیل از پیشرفت ایران و اسلام هراس دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار